Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ


Και μετά ξύπνησε…

Δεν εξηγείται διαφορετικά… στην κυβέρνηση παίρνουν ληγμένα ναρκωτικά. Στην χώρα που πουλάς κάτι 10 ευρώ και το κράτος παίρνει 23% ΦΠΑ και μένουν 7,5. Από τα 7,5 τα 4 είναι κόστος αγοράς η παραγωγής. Μένουν 3,5 από τα οποία το κράτος σου ξαναπαίρνει το 40% φόρο εισοδήματος. Μένουν 2 ευρώ κέρδος από το οποίο πρέπει να αφαιρέσεις και τα λειτουργικά έξοδα (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ενοίκιο-λογιστή-υπαλλήλους κλπ)! Ταυτόχρονα πρέπει υποχρεωτικά για να θεωρήσεις βιβλία κάθε χρόνο να μη χρωστάς στο ΤΕΒΕ το οποίο πληρώνεις ένα μισθό το μήνα κι αν δεν πληρώσεις στο σκαμνί για ποινικό αδίκημα (για παροχές άστο, και δεν αφορά και το παρόν άρθρο). Μέσα σε όλα βάλε και τις τράπεζες που κάνουν ότι γουστάρουν στην Ελλάδα και φυσικά και την άθλια οικονομική κατάσταση των νεοελλήνων που πλέον δεν καταναλώνουν! Όλα αυτά δεν αλλάζουν με εξαγγελίες, ούτε με ένα δυο νομοσχέδια, ούτε με… πλάνα στήριξης. Χρειάζεται πολυμέτωπη ριζική αλλαγή κατεύθυνσης που δεν είναι δυνατόν να την αναλύσουμε τώρα σε αυτό το μικρό άρθρο.

Έρχεται λοιπόν μετά η υπουργάρα και μας λέει τις μπαρούφες του, έτσι μόνο και μόνο για να πει κάτι…  
Η δημιουργία νέας γενιάς επιχειρηματιών, αποτελεί προτεραιότητα για τη χώρα, επισήμανε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με θέμα το νέο αναπτυξιακό νόμο και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και φορέων της πόλης... «Στόχος μας είναι να πείσουμε τους νέους της χώρας, οι οποίοι είναι περίπου ένα εκατομμύριο καλά μορφωμένοι νέοι με πλούσια προσόντα, να επιχειρήσουν, να τολμήσουν, να καινοτομήσουν και να μπορέσουν έτσι να δημιουργήσουν μια νέα γενιά επιχειρηματιών στη χώρα», υποστήριξε.
Και μετά ξύπνησε…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…