Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ; Να γιατί δεν υπάρχουν αστυνομικοί για την ασφάλεια των πολιτώνΠρόσφατα επισκέφθηκε την πόλη των Χανίων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ Κων/νος.  Ο ανωτέρω παρέμεινε στα Χανιά από τις απογευματινές ώρες της 2-5-2011 έως την 06:50 της 3-5-2011 όπου αναχώρησε αεροπορικώς. Κατά την παραμονή του πραγματοποίησε επαφές με τα Δ.Σ των Αγροτικών Ενώσεων του Νομού Χανίων (βλ. ΓΩΝΙΩΤΑΚΗ-ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗ-εδώ γελάμε μεγαλοφώνως). Κατά την εδώ παραμονή του και σύμφωνα με την σχετική διαταγή της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων απασχολήθηκαν για την φρούρηση του και την προστασία του οι παρακάτω αστυνομικές δυνάμεις:
  • Ένας επικεφαλής Αστυνομικός Διευθυντής. 
  • Τέσσερις Αστυνομικοί (2 συνοδοί σκύλων και 2 πυροτεχνουργοί).
  • Τρείς αστυνομικοί (ο ένας αξιωματικός) για το συνοδευτικό αυτοκίνητο του Υπουργού.
  • Ένας αστυνομικός για την φρούρηση του ξενοδοχείου που διέμενε.
  • Τρείς αστυνομικοί από το Α.Τ Χανίων για μέτρα τάξης στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Χανίων.
  • Δυο αστυνομικοί από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων για μέτρα τροχαίας στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Χανίων.
  • Δώδεκα αστυνομικοί (συμπεριλαμβανομένου επικεφαλής Αξιωματικού και οδηγού λεωφορείου) για την συγκρότηση της Διμοιρίας Υποστήριξης (για πρόληψη και αποτροπή ρίψης γιαουρτιών).

Σύνολο 26 αστυνομικοί για την προστασία του κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ για την ολιγόωρη παραμονή του στην πόλη των Χανίων, τη στιγμή που η εγκληματικότητα έχει φθάσει στο ζενίθ. Φανταστείτε πόσοι «επίσημοι» (πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοστελέχη, μεγαλοεπιχειρηματίες, αξιωμα-τούχοι κλπ) κυκλοφορούν καθημερινά σε όλη την χώρα. Αλλά τι περιμένεις από ένα κράτος που για να έρθει ο Πασόκος κ. Δαμιανάκης στον επιτάφιο της Κισσάμου έπρεπε να συνοδεύεται από άνδρες της Ασφάλειας Χανίων. Οι αστυνομικοί αντιδρούν καταγγέλλοντας τις πρακτικές αυτές και όπως χαρακτηριστικά λένε: «εκπαιδευτήκαμε και υπηρετούμε την αστυνομία στον αγώνα κατά του εγκλήματος και της προστασίας της δημόσια ασφάλειας. Όχι για να κάνουμε τους προσωπικούς φρουρούς και τις ορντινάτσες των επωνύμων».
Τώρα πλέον πιστεύουμε ότι δεν σας μένει καμία αμφιβολία γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση και που απασχολούνται ο αστυνομικοί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…