Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μεγάλη επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μεγάλη πίκρα για το άθλιο κατεστημένο.

Κόντρα στο σύστημα, κόντρα στα δημοσιογραφικά ψεύδη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προελαύνει στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Η προεκλογική περιοδεία και η ομιλία στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, σε μια περιφέρεια που κυριαρχούσε ο δικομματισμός αλλά πλέον η βουλευτική έδρα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ορατή. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Περιοδεία
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα χωριά του Νομού Ηρακλείου. Από την προηγούμενη μέρα τα ΜΜΕ φρόντισαν να διαδώσουν ψευδείς ειδήσεις ότι οι κάτοικοι αντιδρούν στην παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η Υποδοχή του κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους κατοίκους ΟΛΩΝ των χωριών ήταν απίστευτη. Δεν ακούσαμε ΚΑΜΙΑ διαμαρτυρία. Μας υποδέχονταν ως… λυτρωτές.
Η Βιάννος
Στην Βιάννο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολύ ισχυρή παρουσία. Ωστόσο μια συγκεκριμένη οικογένεια αριστερών, ξεσήκωσε περίπου 20 κομμουνιστές της περιοχής οι οποίοι δήλωναν ότι δεν επιθυμούν την παρουσία μας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την περιοχή μας ενημέρωσαν ότι είναι μαζεμένοι πολλοί υποστηριχτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ήταν διατεθειμένοι να πάνε να διώξουν από την πλατεία τους κομμουνιστές, που απειλούσαν Θεούς και δαίμονες. Αποφασίσαμε ΕΜΕΙΣ να μην  πάμε στην Βιάννο για να αποφύγουμε να έρθουν σε αντιπαράθεση οι ίδιοι οι συγχωριανοί. Ωστόσο τα ΜΜΕ διέδιδαν ψευδώς ότι οι… κάτοικοι δεν μας άφησαν να πάμε! 
Το κομματόσκυλο δήμαρχος Βιάννου
Για τον δήμαρχο Βιάννου που δήλωσε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι, ας μάθει πρώτων να σέβεται μέρος των συγχωριανών του που… μας επιθυμούσαν, και δεύτερων ας μάθει ότι ανεπιθύμητοι δεν είναι οι Χρυσαυγίτες αλλά το κόμμα του.
Προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στο κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.
Από το πρωί τα τοπικά ΜΜΕ διέδιδαν ότι η ομιλία… αναβλήθηκε! 200 αριστεριστές (από ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αναρχικοί) έκαναν αντισυγκέντρωση 300 μέτρα από το γήπεδο σε σημείο  όπου παρεμπόδιζαν την είσοδο στον χώρο. Αποτέλεσμα εκατοντάδες κόσμος να μην έχει πρόσβαση στον χώρο της συγκεντρώσεως, και τα τηλέφωνα μας να μην σταματούν να χτυπούν. Πολύς κόσμος είχε τρομοκρατηθεί και από το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιέργησαν σκοπίμως τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες. Την προηγούμενη το βράδυ αναρχικοί επιτέθηκαν στο σπίτι συναγωνιστή και προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές!  Παρόλα αυτά η συγκέντρωση και η ομιλία του συναγωνιστή Σταύρου Καρεφυλλάκη, πραγματοποιήθηκε σε ένα γήπεδο σχεδόν γεμάτο και χωρίς να έχουν δυνατότητα πρόσβασης εκατοντάδες άνθρωποι λόγω του αποκλεισμού της περιοχής και του κλίματος τρομοκρατίας. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η προεκλογική ομιλία του Βενιζέλου στο Ηράκλειο δεν συγκέντρωσε ούτε 200 άτομα!  Φυσικά αν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και είχαμε ίδια αντιμετώπιση στην διαφήμιση της εκδηλώσεως μας από τα ΜΜΕ το γήπεδο αυτό θα ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει όλο τον κόσμο που πλέον ανοιχτά δηλώνει την υποστήριξη του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μετά το τέλος της εκδηλώσεως τα ΜΜΕ συνέχισαν τον άθλιο ρόλο τους διαδίδοντας ότι η εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είχε επιτυχία… κάποιοι είδαν και μόλις… 50 άτομα! Ακριβώς όπως και στην εκδήλωση των Ιμίων. 
Οι 15.000 γίνονται 1500! Περαστικά σας σύντροφοι.


Σχόλια

  1. Η αστυνομία όποιος ήθελε να περάσει του ζητούσε τα στοιχεία του για λόγους ασφαλείας και καλά! Το λένε και στα άρθρα τους οι αριστεριστές. Όλος ο απλός κόσμος (όσοι δεν φοβήθηκαν να πλησιάσουν λόγω αντισυγκέντρωσης) όταν έβλεπαν ότι η στυνομία ζητούσε στοιχεία ΕΦΕΥΓΕ!Όπως κι εγώ. Και πάλι καλά που γέμισε η σχετικά μικρή εξέδρα του γηπέδου. Αν δεν γινόταν όλα αυτά και αν τα ΜΜΕ διαφήμιζαν την συγκέντρωση όπως των άλλων κομμάτων θα γεμίζατε το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, όχι το μικρό κλειστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…