Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ενάντια στο "κόμμα των πολιτικών κομμάτων" και τους ξένους δυνάστες του Ελληνισμού, που δε σεβάστηκαν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού και οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες
Οι καρικατούρες της πολιτικής ζωής του τόπου ξαναμετρούν ψήφους στις πλάτες των Ελλήνων. Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο 9 μέρες από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ώστε να καταπέσουν πλήρως τα προσωπεία των ηγετών του παλαιοκομματισμού και να αποκαλυφθούν πλήρως οι προθέσεις και ο ρόλος τους.
Παρ' όλο που η χώρα βρίσκεται στην πλέον κρίσιμη κάμπη για τα εθνικά θέματα και την οικονομία και ο κοινωνικός ιστός κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να διαρραγεί, τα κόμματα που τόσα χρόνια κρατούσαν τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους και μας έφεραν σε αυτό το σημείο, συνεχίζουν την ανήθικη μικροκομματική τακτική τους και οδηγούν την Ελλάδα πάλι σε εκλογές. Έτσι έχουν μάθει...Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία βράζει από την ύφεση, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα ΟΛΑ τα απο-κόμματα νοιάζονται για το πως θα "έρθουν" στα πράγματα και θα εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους οφέλη.
Έξω από όλο αυτό το σαθρό κατεστημένο, ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ παραμένουν οι Έλληνες Εθνικιστές. Η Χρυσή Αυγή, αν και εξέφρασε το 7% του λαού και 441.000 Έλληνες και Ελληνίδες την στήριξαν με την ψήφο τους, παρέμεινε αποκλεισμένη - ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ - από το "δημοκρατικό" καθεστώς.
Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα παιχνίδια εντυπώσεων και στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός των Χρυσαυγιτών: Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα και Ιδανικά μέχρι την τελική Νίκη.Οι Έλληνες απέδειξαν στις τελευταίες εκλογές πως ξύπνησαν και δεν τρώνε πια κουτόχορτο. Αφού λοιπόν οι πολιτικάντηδες δεν έλαβαν το μήνυμα την πρώτη φορά, τώρα θα το ακούσουν ακόμα πιο οργισμένο και ηχηρό: Χρυσή Αυγή ξανά για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
www.XryshAygh.com

Σχόλια

 1. Βλέποντάς τους τόσες μέρες να "συζητούν" την υπόθεση της διακυβέρνησης της χώρας, έμοιαζαν με ...παλιοπαρέα που κανόνιζε, εν μέσω διαφωνιών, σε ποιο μπουζουξίδικο θα πάει το βράδυ.
  Τόσο αίσθημα ευθύνης διαθέτουν όλοι τους απέναντι στην πατρίδα σε τέτοιες μάλιστα κρίσιμες στιγμές.
  Ένα μόνο, αποκλεισμένο από τις συζητήσεις, κόμμα, αυτό που ψηφίσαμε και θα ξαναψηφίσουμε πιο πεισματικά αυτή τη φορά, παρά το χαρακτηρισμό του από το σύστημα ως "ακραίου" (ο σωστός όρος είναι ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, διότι και τα "άκρα" είναι μέρος του όλου, δηλαδή του συστήματος) έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα, προτείνοντας, εμμέσως πλην σαφώς (σε μια κυβέρνηση εθνικής ευθύνης) έναν διακεκριμένο διεθνώς Έλληνα (όχι άνθρωπο των τοκογλύφων αλλά πατριώτη και, λόγω εξειδίκευσης, καθ' ύλην αρμόδιο για το ζήτημα του χρέους), τον Βασίλειο Μαρκεζίνη, γιο του μεγαλυτέρου και δυστυχώς ουσιαστικά αναξιοποίητου από το έθνος ανδρός της μεταπολεμικής πολιτικής ιστορίας του τόπου, Σπυρίδωνος Μαρκεζίνη.
  Με τη στάση της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έδωσε μάθημα εθνικής και κοινωνικής υπευθυνότητας προς όλους και απέδειξε πως η ψήφος σ' αυτήν δεν υπαγορεύεται από απλή ανάγκη αντίδρασης αλλά από την αναγκαιότητα να κυβερνηθεί σωστά και υπεύθυνα ο τόπος.
  Εν όψει των νέων εκλογών, στις οποίες τόσο ανεύθυνα προχώρησαν, ερήμην της λαϊκής βουλήσεως, τα συστημικά κόμματα, αυτό πρέπει να αποτελέσει βασικό επιχείρημα στον καινούργιο αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε όλοι, μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!

  ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  Ηράκλειο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τηλέφωνο παραπόνων στη ΝΕΤ 210 74 07 070. Γιατί λείπει από ΟΛΑ τα πάνελ εκπρόσωπος του 7% των Ελλήνων;;;
  Πέρνετε τηλέφωνο συνεχώς εκφράζοντας το παραπάνω ερώτημα. Αν κάποιο κόμμα δεν θέλει να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο της Χ Α μπορεί κάλλιστα να αποχωρεί...

  Μ.Χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…