Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

(επιστολή) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


Μας λέτε φασίστες γιατί αγαπάμε την πατρίδα μας!
Μας λέτε φασίστες γιατί αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά μας!
Μας λέτε φασίστες γιατί θέλουμε την χώρα μας καθαρή από μελλοντικούς φονιάδες!
Μας λέτε φασίστες γιατί θέλουμε το μέλλον των παιδιών μας ελεύθερο και λαμπερό!
Μας λέτε φασίστες γιατί νιώθουμε τον παλμό της καρδιάς μας να χτυπά για την Ελλάδα!
Μας λέτε φασίστες γιατί νομίζετε με προσβάλλετε!
Και εμείς η φασίστες σας απαντάμε:
Αν η αγάπη μας για το έθνος μας, για την πατρίδα μας, για τα ιδανικά μας είναι φασισμός ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Αν η θέληση να παίζουν τα παιδιά μας ανέμελα στους δρόμους χωρίς φόβο απαγωγής η δολοφονίας από λαθροεισαγόμενους ισλαμιστές είναι φασισμός ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Αν ο πόθος μας να κυκλοφοράμε εμείς και οι γέροντες γονείς μας άφοβα στο δρόμο είναι φασισμός ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Αν στο άκουσμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ δακρύζουμε και στην θέα της σημαίας μας αναριγούμαστε είναι φασισμός τότε σας το βροντοφωνάζουμε ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αλλά ΕΣΕΙΣ είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ, είστε μηδενιστές και άξιοι προς λύπηση και τιμωρίας, γιατί προδώσατε όλα σας τα ιδανικά για να γίνετε ένας κόκκος στην απέραντη άμμο των διεθνιστών.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Κ.Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…