Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διάψευση


Η Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης δηλώνει ότι η Τ.Ο Ηρακλείου δεν έχει ουδεμία σχέση με τον κ. Κρασσά Κων/νο, ο οποίος ψευδώς δηλώνει… «επικεφαλής» της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. 

Σχόλια

 1. ΣΩΣΤΑ, ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟΣ?????????....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σωστή απόφαση. Μακρυά από μασόνους και καιροσκόπους "επιχειρηματίες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο μέλλον να είστε προσεκτικότεροι παιδιά και να μην δίνετε περιθώρια να σας προσεγγίζουν τέτοιοι τύποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συγχαρητήρια γι αυτή σας την απόφαση κ. Καρεφυλλάκη. Τώρα δηλώνω ότι θα ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή. Αλλοιώς θα το σκεφτόμουνα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Του τύπου του γράφεται το όνομα του, εσείς δηλώνεται ανώνυμοι, είστε μάγκες!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κανένα στέλεχος της ΧΑ δεν είναι ανώνυμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Φίλτατε όποιος υπογράφει ανώνυμα ντρέπεται για τον εαυτό του..... και θεωρούσα πως ένας χρυσαυγήτης είναι θαρραλέος ώστε να γράφει και πολύ περισσότερο να κατηγορεί επώνυμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μπερδεύεσαι… η ιστοσελίδα ανήκει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι άλλο η προσωπική επώνυμη αρθρογραφία και άλλο οι επίσημες ανακοινώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ανακοίνωση είναι από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν είναι "κατηγορία". Επίσης ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Ευχαριστώ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προφανώς εσύ μπερδεύτηκες πιστεύοντας ΟΤΙ αναφέρομαι στη δημοσίευση........ Διευκρυνίζω ότι αναφέρομαι στα σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Έτσι συμφωνούμε… τώρα έγινες σαφής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Με έχετε μπερδέψει πατριώτες ήταν ή δεν ήταν δικός μας;;;;;;;;;;
  Εσύ δεν τον έχρησες μπροστά μας ως επικεφαλή στο άτυπο συμβούλιο του Ηρακλείου;;;;;;;
  Εσύ δεν τον έστειλες στο εκλογικό κέντρο που ήμουν όταν ενημέρωσα ότι έχω πρόβλημα;;;;;;;;;;;
  Τι άλλαξε, Τι έκανε;;;;;;;;;;
  Αντώνης Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Στη ζωή μου εδώ και 54 χρόνια έχω μάθει ένα πράγμα ότι την μικροψυχία πολλοί αγάπησαν, τους μικρόψυχους ουδείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Επικεφαλής δεν χρίστηκε κανείς. Δεν υπάρχει τέτοιος όρος. Ένα άτυπο συμβούλιο φτιάχτηκε τότε το οποίο αλλάζει ανά πάσα στιγμή. Ο λόγος που έγινε αυτή η ανακοίνωση και ο κ. Κρασσάς αποχώρησε αφορά τον ίδιο και την ΠΔ Κρήτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…