Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απαντήσεις στους επίδοξους "πολιτικούς" της Κρήτης


Γράφει ο Σταύρος Καρεφυλλάκης
Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητος σε διάφορα μέρη της Κρήτης διάφορες "καταγγελίες" με την μορφή απλής διαμαρτυρίας ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με... απαιτητικό και άσχημο τρόπο (!) ότι συγκεκριμένα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και εγώ ίδιος, δεν αφήνουμε κάποια άτομα, τα οποία προέρχονται από άλλα κόμματα, να δραστηριοποιηθούν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μάλιστα θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει, για να μην... χάσουν τις "καρέκλες" τους ή ακόμη και τις... βουλευτικές έδρες συγκεκριμένα πρόσωπα ανάμεσα στα οποία "εξέχουσα" θέση έχω εγώ. Μάλιστα υπήρξαν περιπτώσεις όπου συγκεκριμένοι κύκλοι δεν εξέφρασαν απλά την διαμαρτυρία τους (γιατί δηλαδή δεν τους αφήνουμε να... εκδηλώσουν το μεγάλο τους "ταλέντο" στην πολιτική, γιατί δεν τους αφήνουμε να μας "φέρουν" τους χιλιάδες "δεμένους" ως προβατίνες... ψηφοφόρους) και άλλα τέτοια φαιδρά αστικολογικής νοοτροπίας. Το φαινόμενο αυτό έχει απλωθεί σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο στην Κρήτη. Οφείλω λοιπόν ως υπεύθυνος της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής να δώσω μερικές απαντήσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο. 

  • Η μεγάλη προσέλευση νέων φίλων και οπαδών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αλλοιώσουν τον ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ιδιάιτερη προσοχή απαιτείται σε φαινόμενα παλαιοκομματισμού ο οποίος δεν έχει καμία θέση στο κίνημα μας. Μοιραία πολλοί από τους νέους φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχοντας πολιτική δράση προηγουμένως σε κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, να έχουν νοοτροπία παλαιοκομματική η οποία θα πρέπει να επισημανθεί και να παταχθεί. Ασφαλώς και υπάρχουν και καιροσκόποι οι οποίοι βλέπουν το κίνημα μας, το οποίο έφτασε εκεί που έφτασε με τον υπέροχο αγώνα των μαχητών του, σαν μια ευκαιρία προσωπικής και πολιτικής ανελίξεως. Αυτό είναι κεντρική γραμμή της Χρυσής Αυγής. Τέτοιες λογικές θα βρουν μπροστά τους Τοίχο. Ας καταλάβουν ορισμένοι επιτέλους ότι:
  • Είναι παράλογο και αδύνατο να εισχωρήσεις σε έναν χώρο ειδικά όπως η Χρυσή Αυγή απαιτώντας... "γαλόνια" επειδή είσαι ο τάδε ή επειδή έχεις... ωραίο όνομα ή επειδή ήρθες οχτώ φορές σε κάποιο γραφείο μας. Η διαδρομή για όποιον θέλει να έρθει κοντά μας είναι πρωτίστως ο αγώνας δίπλα μας. Θα κριθεί ο καθένας στην πορεία όπως εξάλλου καθημερινά κρίνονται ΑΠΑΝΤΕΣ παλιοί και νέοι. Δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας ούτε... "χτυπήματα κάρτας" για να γίνει κάποιος μέλος μας. Αυτό είναι κάτι που έρχεται μόνο του εν καιρώ, μέσα από αγώνες και απόλυτη αφοσίωση στον Αγώνα και στο κίνημα μας.  
  • Η στελέχωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αξιοκρατική και τα δοκιμασμένα σε αντίξοες συνθήκες παλαιά και άξια στελέχη της θα τα πλαισιώσουν στο άμεσο μέλλον, νέα άξια στελέχη, ιδεολογικά καταρτισμένα και πρωτίστως υψηλού ηθικού επιπέδου,  μέσα από τους μηχανισμούς "δημιουργίας" στελεχών του κινήματος μας. "Καπεταναίους" με το καλημέρα δεν δεχόμεθα. 
  • Εις ότι αφορά το πρόσωπο μου και την περιφέρεια Κρήτης, και επειδή ανήκω στην κατηγορία των μαχητών της Χρυσής Αυγής διανύοντας ήδη την δεύτερη δεκαετία μου μέσα στον Λαικό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση τέτοια φαινόμενα στην Κρήτη, τηρώντας κατά γράμμα τις εντολές τις οποίες έχω. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς μου ρόλους. Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι πράττω αυτό για το οποίο έχω τοποθετηθεί σε αυτή την θέση, ελέγχομαι και δίνω "εξετάσεις" καθημερινά εδώ και χρόνια και είμαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση του κινήματος ως απλός στρατιώτης. Έχουμε Ηγεσία και Ιεραρχία στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία καθορίζει τα πάντα. Δεν έχουμε, ούτε θα αφήσουμε να δημιουργηθούν φέουδα και τζάκια από καμία κατεύθυνση. Όταν λοιπόν κάποιος έρχεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον ενοχλεί ο Καρεφυλλάκης ή το κάθε παλαιό και τοποθετημένο σε αυτή την θέση στέλεχος από τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τότε αυτό δείχνει ότι δεν ήρθε με αγνές αγωνιστικές προθέσεις και με διάθεση προσφοράς, αλλά έχει άλλους σκοπούς και άλλες λογικές ξένες προς το Εθνικιστικό Κίνημα. Διαφορετικά δεν θα τον ενοχλούσε ο Καρεφυλλάκης και ο κάθε Καρεφυλλάκης όπως προείπα, αλλά θα αγωνιζόταν δίπλα του για το καλό του κινήματος. Σοβαρό θέμα επίσης είναι και η αδιαφορία προς την ιεραρχία μας και η έλλειψη σεβασμού στα στελέχη μας. Αυτό δείχνει τι θα συνέβαινε αν τέτοια "μυαλά" έμπαιναν μέσα στην Χρυσή Αυγή. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα εκολάψουμε νέους Πάγκαλους και νέους Τσοχατζόπουλους. Το θέμα κλείνει εδώ. Όσοι πιστοί προσέλθετε... "Αν δεν είσαι πρόθυμος να θυσιαστείς για τις ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…