Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα χαρακώματα Χρυσή Αυγή – Δήμος Ιεράπετρας για την απογραφή των νηπίων  • Στην Ιεράπετρα Κρήτης οι νηπιαγωγοί αρνήθηκαν να στείλουν τα στοιχεία στο υπουργείο!
  • Η Χρυσή Αυγή ζητά να μάθει την αναλογία αλλοδαπών και Ελλήνων που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς και όχι τα στοιχεία των αλλοδαπών για να τα... "δείρουμε" όπως ψευδώς διαδίδουν τα ΜΜΕ. και οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται από την Ιεράπετρα.

Σε ολομέτωπη σύγκρουση μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Δήμου Ιεράπετρας εξελίσσεται η "απογραφή των νηπίων" που ζητά με επερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. Η Χρυσή Αυγή ζητά να μάθει την αναλογία αλλοδαπών και Ελλήνων που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς και όχι τα στοιχεία των αλλοδαπών για να τα... "δείρουμε" όπως ψευδώς διαδίδουν τα ΜΜΕ.
Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει, καθώς στην Ιεράπετρα Κρήτης οι νηπιαγωγοί αρνήθηκαν να στείλουν τα στοιχεία στο υπουργείο!
Αντ' αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο αρμόδιο για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Νομικού Προσώπου της Ιεράπετρας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας τονίζοντας ότι ο νόμος διασφαλίζει το δικαίωμα πρόσβασης όλων των κατοίκων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, γλώσσας, φυλετικής ή κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκουν. Στην ίδια επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου αρμόδιου για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Νομικού Προσώπου της Ιεράπετρας αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι δεν θα παραδώσουμε στοιχεία μωρών σε νεοναζιστές που ανοικτά τα απειλούν! Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες καταγγελίες ντόπιων ότι δεν υπάρχουν θέσεις για τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς λόγω των αλλοδαπών. Τα σχόλια δικά σας... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…