Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ... ΚΟΥΚΟΥΛΑ ''ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΑ'' ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ

Σίγουρα κι αν με χρεώσεις ως...ναζιστή, θα πρέπει να παραδεχτείς τουλάχιστον πως εγώ υπογράφω με τ' όνομά μου, σ' αντίθεση με σένα που κρύβεσαι πίσω από μια ανωνυμία που παραπέμπει στους κουκουλοφόρους ρουφιάνους της κατοχής.
Κι εκεί 'ναι η διαφορά μας...''κοινωνικέ αγωνιστή'' της indymedia επανάστασης, δηλαδή της τσάμπα μαγκιάς και του ...στρίβειν δια του αρραβώνος, όπου ''αρραβών'' το να αποφεύγεις να απαντήσεις επί της ουσίας στα ζητήματα που έθεσα, αλλά να καταφεύγεις σε ανιστόρητες αναφορές και ασύστολα ψεύδη. Και για ν΄αρχίσουμε αντιστρόφως την ανασκευή όσων μου καταλογίζεις, ανάφερέ μου ποιά προσωπική επίθεση κατά λαθρομετανάστη, κομμουνιστή ή...κοινωνικού αγωνιστή μεθόδευσα.
Η απόπειρά σου να χρεώσεις σε Χρυσαυγίτες την όποια...αυτόνομη σφαλιάρα του οποιουδήποτε ανεγκέφαλου προς τον οποιονδήποτε είναι τουλάχιστον ανέντιμη διότι η Χρυσή Αυγή είναι συντεταγμένος οργανισμός κι΄ όχι...αυτόνομος χώρος.
Κι΄ ούτε ένα...μπλουζάκι είναι ικανό να προσδώσει κομματική ιδιότητα, τουλάχιστον υπεύθυνη, όπως και το να βάλει κανείς στις απόκριες ράσο δεν σημαίνει ότι έγινε και παπάς. Η Χρυσή Αυγή επιθυμεί όντως την απέλαση των λαθρομεταναστών. Δεν είμαστε όμως τόσο ηλίθιοι να πιστεύουμε ότι η σφαλιάρα σ' ένα λαθρομετανάστη σε κάποιο φανάρι της πόλης μας θά 'ναι τόσο ηχηρή για ν' ακουστεί στον Έβρο και να λειτουργήσει αποτρεπτικά για την είσοδο των υπολοίπων. Άσε λοιπόν την αναπαραγωγή της συστημικής προπαγάνδας που μοναδικό σκοπό έχει την εξεύρεση νομικίστικων αιτιάσεων προκειμένου να μας κηρύξουν εκτός νόμου, διότι αυτό τουλάχιστον εσένα ως ''αναρχικό'', όπως θές να λέγεσαι, δεν σε αφορά, εκτός κι' αν σε αφορά όντως, οπότε είσαι κοινός προβοκάτορας. Ούτε θεωρώ ότι η  πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να περιλαμβάνει χειροδικίες, για να επικροτώ, πολλώ δε μάλλον να προωθώ, επιθέσεις σε...κομμουνιστές και...κοινωνικούς αγωνιστές, με κάποιους από τους οποίους έχω άλλωστε φιλικές, ακόμη και συγγενικές, σχέσεις. Ξεκαβαλίκεψε λίγο το...επαναστατικό άτι ''σύντροφε''.
Εσύ μάλλον θα πρέπει να απαντήσεις για τις απρόκλητες επιθέσεις σε συναγωνιστές και για τα συγκρουσιακά...κηρύγματα στις ιστοσελίδες σας κι' άσε τα  περί εξορμήσεων για τη δήθεν προστασία απειλούμενων λαθρομεταναστοκομμουνιστοκοινωνικοαγωνιστών, που εσύ τους έκαμες όλους ''ένα πατσάλι'', σκοπίμως βεβαίως, όπως σκοπίμως ...δεν κατάλαβες ότι τα περί... στρατιωτικής ιδιότητος του Καρεφυλλάκη έχουν να κάμουν με την έλλειψη ''ξιπασιάς'' και μόνο σε καθαρά εσωκομματικό πλαίσιο και όχι με καθεστωτικά συστήματα.
Όσο για τα υπόλοιπα, είσαι πραγματικά αξιολύπητος έτσι που προσπαθείς να με εμφανίσεις ημιμαθή και ανιστόρητο : Οι ιστορικοί συγγραφείς, φυσικά και ο Ηρόδοτος, συνηθίζουν δια της διηγήσεως γεγονότων και αναφοράς διαλόγων να εκφράζουν τις δικές τους απόψεις και αυτό είναι γνωστό, το ίδιο συμβαίνει και με την επίμαχη, αποδιδόμενη στον Οτάνη, φράση. Άλλωστε στις προτάσεις που υποβλήθηκαν, άλλος πρότεινε Αριστοκρατία χωρίς βασιλιά, άλλος βασιλιά, πράγμα που ήθελε ο Δαρείος διότι είχε μεθοδεύσει το σφετερισμό του θρόνου και ο Οτάνης ήθελε πολίτευμα στα πρότυπα της δημοκρατίας των αρχαίων Αθηνών. Αυτό εννοώ με τη φράση μου, ότι το ''ΟΥΤΕ ΓΑΡ ΑΡΧΕΙΝ ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΕΘΕΛΩ'' είναι παράγωγο του ελληνικού τρόπου σκέψεως και δεν έκρινα ότι χρειάζεται να αναφέρω τον Οτάνη,...ανώνυμε εξυπνάκια ''αναρχοπατέρα''. Ομοίως αξιολύπητος είσαι και στα περί του...ρεμπέτικου, διότι το πιο πολύ κυνηγητό οι Ρεμπέτες, που ήσαν κατεξοχήν πατριώτες, σ' αντίθεση με σένα, τό 'φαγαν από τον Βενιζέλο και ο ίδιος ο Ζαχαριάδης καλούσε τους οπαδούς του ΚΚΕ να καταστρέφουν τα στέκια τους όπου τα βρίσκουν. Ο Μεταξάς απλώς απαίτησε την αντικατάσταση των περί ...ουσιών στίχων, διευκρινίζοντας ότι με τον ήχο δεν είχε τίποτε, πράγμα που δεν συνέβαινε με δημοκρατικούς, ακόμη και πολύ αργότερα, όπως ο Δημήτρης Ψαθάς, αλλά ...τι σου λέω τώρα. Εσύ λοιπόν ν' αφήσεις τα σάπια σου  ανώνυμε ''αναρχοπατέρα''. 
Αλλά εκεί που έδωσες ρέστα, πιο πολλά κι' από τα περί...φασιμού του Στάλιν και του Μάο, είναι στα περί αιτίων δημιουργίας του πολιτισμού. Αν οι πολιτισμοί δεν είναι εθνικοί, αλλά παράγωγα ανακατώματος, όπως λες,  ζήτω του αμερικανικού πολιτισμού, ζήτω και της απύθμενης μαλακίας σου...ανώνυμε ''αναρχοπατέρα'' της πόλης μου.

                                                                                     Ένας Χρυσαυγίτης της πόλης σου

                                                                                         ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
                                                                                              Τ.Ο.  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί ανταπάντηση σε κείμενο που δημοσιεύτηκε ως ...απάντηση στο κείμενό μου '' Άκου ''αναρχικέ'' της πόλης μου''.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…