Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ. Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Η Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις δια του τύπου ανακοινωθείσες προθέσεις της ΕΛΜΕ Ηρακλείου για ανάπτυξη πρωτοβουλιών - δράσεων με πρωταγωνιστή την ίδια για την... αντιμετώπιση της επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο χώρο των σχολείων, ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σεβόμενη το εύπλαστον της εφηβικής ηλικίας και επειδή σέβεται την ιδιότητα του κηδεμόνα που ενσαρκώνεται στα πρόσωπα των γονέων και μόνο, καμμία δράση δεν αναπτύσσει στους σχολικούς χώρους, ούτε και δέχεται στους χώρους των γραφείων της ανήλικα παιδιά, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.  Αυτό το θλιβερό φαινόμενο δεν είναι παρά η... δοκιμασμένη πρακτική των "αριστερών" κομμάτων στα οποία  προφανώς ανήκουν και τα μέλη της ΕΛΜΕ, ως απόρροια της... πρακτικής αυτής που επί 38 χρόνια ανάθρεψε και τους ίδιους. Οι κύριοι αυτοί με τις... ειδικές "ανησυχίες", καλά θα κάνουν το  κόμμα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  να μην το εμπλέκουν στις..." φασιστοκινδυνολογικές", "ρατσιστοκινδυνολογικές" και λοιπές μεθοδεύσεις του κυρίαρχου συστήματος του οποίου αναπόσπαστο μέρος αποτελούν.
Αν τώρα ο λαϊκός και κοινωνικός εθνικισμός που πολιτικά εκφράζεται στον τόπο μας από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εμπνέει όλο και περισσότερους Έλληνες όλων των ηλικιών και ειδικά τους νέους, κατανοούμε τον τρόμο των... καθηγητάδων "μας", διότι γνωρίζουν πως όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυβερνήσει (λίαν συντόμως) τη χώρα θα επανέλθει ο θεσμός του Επιθεωρητή και της αξιολόγησης και η άσκηση... "φροντιστηριασμού" θα επισύρει ποινή κατά πολύ αυστηροτέρα της απολύσεως, αλλά κι' αυτοί πρέπει να κατανοήσουν ότι ο σκληρά φορολογούμενος Έλληνας πολίτης τους πληρώνει για να διδάσκουν μαθήματα κι' όχι να πολιτικολογούν και προπαντός να κομματικολογούν εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.
Τ.Ο Ηρακλείου

                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                                      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…