Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αριστερή τρομοκρατία στα σχολεία του Ρεθύμνου


Κάτι δεν τους κάθεται καλά στο Ρέθυμνο...

Θέατρο του παραλόγου επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα σχολεία της πόλης του Ρεθύμνου μιας και οι αριστεροί καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το φυσάνε και δεν κρυώνει. Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα πως στα υπό κατάληψη γυμνάσια και λύκεια της πόλης ψηφίστηκαν αιτήματα όπως:
1) Ζητούμε δημοσία και δωρεάν Ελληνική παιδεία.
2)Ζητούμε κοινή καταδίκη από τους καθηγητές και τους γονείς όλων των σχολείων ,για τα περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα σε ένα σχολείο, αλλά και τυχόν επανάληψη τέτοιων φαινομένων..Τονίζουμε ότι δεν εξισώνουμε όλες τις μορφές βίας, αλλά εντός του σχολικού χώρου καταδικάζουμε κάθε μορφή της. (Τα παιδιά αναφέρονται στο πρόσφατο περιστατικό από κρανοφόρους ροπαλοφόρους φοιτητές αναρχικούς που πολιορκούσαν το Πολυκλαδικό σχολείο.)
3)Διακοπή διανομής πολιτικών φυλλαδίων από εξωσχολικός στα σχολεία, ασχέτως τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν.
4)Ζητάμε να καταργηθεί ο ευνοϊκός νόμος που δίδει την ευκαιρία στην μειονότητα των μουσουλμάνων Ελλήνων στην Θράκη να εισέρχονται στα πανεπιστήμια με χαμηλότερες βάσεις απ ότι οι υπόλοιποι Έλληνες μαθητές,το θεωρούμε κοινωνικό ρατσισμό αφ' ενός και αφ' εταίρου δεν θεωρούμε ορθό το κριτήριο της θρησκείας για την εισαγωγή του οποιοδήποτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σαφώς και δεν είναι τα μόνα αιτήματα των μαθητών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις τους ,τα βιβλία,την έλλειψη καθηγητών και αρκετά ακόμη ζητήματα. Για αυτό όμως το οποίο είμαστε σίγουροι είναι πως οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας δεν έδωσαν καμία σημασία ,και ούτε πρόκειται να ενδιαφερθούν για τα υπόλοιπα αιτήματα των μαθητών.Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι το πως θα ελέγξουν τις μαθητικές κοινότητες και πως θα τους οδηγήσουν προς την ξεπεσμένη και σάπια ιδεολογία τους.Έτσι αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα με ανδρεία(που έτσι κι αλλιώς δεν φημίζεται για κάτι τέτοιο η Αριστερά) αποφάσισαν να οργανώσουν μια πλεκτάνη, σε συνεργασία πάντα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημερώσεως, όπου συστηματικά αρνούνται να δημοσιεύσουν τις ανακοινώσεις μας πάνω στα θέματα τις επικαιρότητας, με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους μαθητές με ανύπαρκτα γεγονότα έτσι ώστε όχι να τους στρέψουν εναντίον μας, όπως θα επιθυμούσαν, αλλά τουλάχιστον να τους κάνουν να φοβούνται να έρθουν μαζί μας.Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!Τα περιστατικά είναι πολλά,ωστόσο θα αρκεστούμε να αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια από αυτά.
Σε ένα γυμνάσιο που τελεί υπό κατάληψη,καθηγητές είπαν στους μαθητές ότι τάχα είχαν δει Χρυσαυγίτες να έρχονται στο σχολείο και να ανακρίνουν τους μαθητές αν είναι Έλληνες ή ξένοι.
Βάπτιζαν μαλιάδες και μουσάτους κρανοφόρους αναρχικούς, Χρυσαυγίτες ότι τάχα έμπαιναν μέσα στο σχολείο και ρωτούσαν την εθνικότητα των παιδιών
Και το αποκορύφωμα αυτής της προπαγάνδας ήταν ένας διευθυντής σχολείου (οποίος είχε κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα), ο οποίος έλεγε στους μαθητές να ανοίξουν την κατάληψη γιατί έχει πληροφορίες ότι 100 Χρυσαυγίτες θα ερχόντουσαν στον σχολείο και θα τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Από πλευρά μας επιθυμούμε να δώσουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Έλληνες μαθητές που αγωνίζονται για μια δωρεάν δημόσια Ελληνική παιδεία,ανεξαρτήτου ιδεολογίας και πολιτικής ταυτότητας.Θυμίζοντας τους ακόμη ότι είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτού του τόπου ,αυτής της Πατρίδας,και ότι στα χέρια τους κρατάνε το αύριο ενός ολοκλήρου Έθνους αλλά και το χθες ενός ολόκληρου Πολιτισμού.Όσο για τους καθηγητές της γενιάς του Πολυτεχνείου,που κατέστρεψαν και δηλητηρίασαν μια ολόκληρη κοινωνία είναι καιρός να αποχωρούν.Είσαστε ανεπιθύμητοι σε αυτήν την κοινωνία, ανήκετε στην ιστορία που οι ίδιοι δυστυχώς γράψατε με μελανά γράμματα γι αυτόν τον τόπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…