Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ερχόμαστε και είμαστε πολλοί...

Ιδεολογικά κείμενα
Η σημερινή “κρίση” έφερε την απελευθέρωση. Μας απελευθέρωσε από την χυδαία, εθνομηδενιστική, πρακτόρισσα της Νέας Τάξης αριστερά, την βρωμιά του 1974-2012. Ακούμε. διαβάζουμε τους προοδευτικούς φτωχούς γυρολόγους των ΜΜΕ (εξαπάτησης) των μπετατζήδων, τους υπόδουλους της κομματοκρατίας δημοσιογράφους-σχολιαστές, τα γιουσουφάκια της διαπλοκής, τους πράκτορες και τις προακτόρισσες του Soros και του USAID με μίσος μιγάδα σημαδεμένου από διάφορα συμπλέγματα να βυσσοδομούν κατά της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων πατριωτών με επιστημολογία χαρτορίχτρα. O πλινθοκεραμισμός των σκέψεων τους ο αχταρμάς των επιχειρημάτων τους προκαλούν ένα μεγάλο χασμουρητό. Αγγίζουν το γελοίο. Σήμερα ο Έλληνας δεν είναι ο τρομαγμένος Έλληνας πατριώτης της μεταπολίτευσης που ο γιαλαντζί εθνάρχης Καραμανλής τον παρέδωσε με βίαιο και άγριο τρόπο στα νύχια της αριστεράς και για 38+1 χρόνια δεν τολμούσε να προφέρει τις λέξεις Έθνος Πατρίδα, Ελληνορθοδοξία. Οι πολεμιστές ήρωες του Γράμμου και του Βίτσι κρυβόντουσαν την ώρα που η αριστερά γιόρταζε αναίσχυντα τα 50 χρόνια του προδοτικού ΔΣΕ. Τα εγγόνια των σφαγμένων από τις ορδές του ΚΚΕ δεν τολμούσαν ούτε να κλάψουν. Αυτό πήρε τέλος! Οι Έλληνες έφαγαν στο πετσί τους την βία και την παρασιτοκρατία της αριστεράς. Η Αριστερά είναι μία ξενόφερτη αίρεση. Έχει βγει από τον χρόνο. Επιβιώνει απευθυνόμενη σε ψυχικές αγκυλώσεις εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει σχέση με τον χρόνο και το μέλλον. Η Αριστερά, η στενή (ΚΚΕ+Κανέλλη), η πλατιά (ΠΑΣΟΚ+πολιτική σαπρία), η φαρδιά (ΔΗΜΑΡ+νεοταξίτικος ντελβές), η φαρδουλή (ΣΥΡΙΖΑ+μπάζα του ΠΑΣΟΚ) και όλο το κηφηναριό που καβαλάει στο ντορβά της έφτασε στο τέλος της. 
Η αδυναμία των Ελλήνων, ο σφετερισμός της θέλησης από την κομματοσαπίλα πήρε τέλος. Οι Χρυσαυγίτες πατριώτες γκρεμίζουν τα τείχη που "χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ" έκτισαν γύρω μας. Ο ταριχευμένος λόγος, η κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του πολιτικού κατεστημένου οι έμπουσες, οι μποβαρίζουσες, οι ρεπατζούδες, οι ολιγοφρενείς (ελληνοφρενείς), οι προοδευτικοί σαλτιμπάγκοι απο το τσαντίρι τους και οι διάφορες συνοικιακές κατίνες που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζαν την θέληση των Ελλήνων βρήκε αντίλογο. Οι διάφοροι μαϊντανοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ανιματέρ βουλευτές, οι τσούλες της πολιτικής και οι υπουργοί κονφερασιέ δεν είναι πλέον μόνοι τους, να παίζουν θέατρο και την επομένη στο GB να κτυπάει ό ένας τον άλλον στην πλάτη και με μαγκιά πεζοδρομίου να καμαρώνουν "Ρε μεγάλε, ωραία την έχουμε βρεί, Μήτσο, Πιάσε ένα Single Malt". Το ψάρι βρωμάει πάντα απο το κεφάλι επαναλαμβάνουν με βλακώδη θυμοσοφία οι διάφοροι γραφικοί εμείς συμπληρώνουμε: αλλά καθαρίζεται από την ουρά, όπως λέει ο λαός. Οι Χρυσαυγίτες είναι τα παιδιά του λαού που μαζί με τον λαό καθαρίζουν το ψάρι από την ουρά για τον λαό. Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό οι Ελληνες ακούνε τον λόγο της Χρυσής Αυγής. Λόγο που μετατρέπει την καρδιά των Ελλήνων σε πέτρα που πάνω της κτυπάει ο ρυθμός της ιστορίας του γένους. Οι Χρυσαυγίτες ξανά ανάβουν τις φωτιές και τις πλάστρες που είχαν σβήσει.
"Στην εκκλησιά στον κλίβανο, στο σπίτι, στ΄αργαστήρι, - στο κάστρο στην καρδιά στ' αποκαΐδια, Απρίλης!"  Η Ελλάδα είναι αιώνια. Σε αντίθεση με τους μοιραίους κολεγιόπαιδες και αρσακειάδες καλοταϊσμένους, καλοζωισμένους εθνοφοβικούς που κυριαρχούμενοι από παραμεταιχμιακές αλλοιώσεις ζουν με εμμονές και με ιδέες εκτός τόπου και χρόνου μηρυκάζοντας Lacan, Sizek, τον σταλινικό Hobsbawn, οι Χρυσαυγίτες πήραν στα χέρια την Ελλάδα. Οι γνωμοδιαμορφωτές, οι τεταρτοεξουσιαστές διαγουμιστάδες κάθε ιερού και όσιου, οι από τηλεοράσεως διακινητές του κάθε χυδαίου και ευτελούς, οι έμποροι του αρνητισμού και του αγοραίου αριστερισμού δεν μπορούν κατ΄εξακολούθηση να βιάζουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Οι αριστερόστροφοι προοδευτικοί γυιοί και κόρες του μπαμπά και της μαμάς από τα βόρεια προάστια δεν εκπροσωπούν τίποτα. Οι Χρυσαυγίτες σπαθάρηδες της μοίρας του Έθνους, γεμάτοι χίμαιρες και μουσική, τυλιγμένοι στην μεγάλη συμφωνία του αγώνα ζουν ολόψυχα το μεγάλο όνειρο μας την Ελλάδας μας, την αγάπη μας, την λευτεριά μας. Για σένα Ελλάδα! Για την πατρίδα που μας βαστά, που δίνει σκοπό και ένα νόημα στη ζωή μας. Είναι ευτυχισμένοι. Είναι οι καινούργιοι Προμηθείς που δίνουν την φλόγα του Έθνους στους τυραγνισμένους απο την σαπίλα της παρακμιακής μεταπολίτευσης. Για 38+1 οι σάπιοι της μεταπολίτευσης μας είχαν μετατρέψει σε λαό απαντήσεων. Οι Κορλεόνε της πολιτικής μας είχαν κλεισμένους στο δημοκρατικό παραμάγαζο αλλάζοντας τα ονόματα, αλλάζοντας τις λέξεις, αλλάζοντας τις έννοιες, προκειμένου να έχουν μόνο αυτοί την επαφή με τον κόσμο, τον έλεγχο. Σήμερα η Χρυσή Αυγή με θάρρος και αυταπάρνηση μας δίνει την δύναμη να θέτουμε ερωτήματα.Τρανότερα από κάθε άλλη φορά, από τα έγκατα της ψυχής των Ελλήνων σηκώνονται αγάλι-αγαλι τα λόγια του Γεωργίου Γεμιστού-Πλήθων που μας συνεπαίρνουν: 

"Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί". Είναι λόγια συγκλονιστικά,  πολεμική ιαχή, ύμνος αγγελικός, είναι λόγια θριάμβου! Η Χρυσή Αυγή μεταγγίζει νόημα στα λόγια, προσφέρει αναγεννητικά στο βάθος τους το ύψος μιάς νέας μορφής. Ο Χρυσαυγίτης νικά πρώτα και κατόπιν πολεμά. “Νενικήκαμεν”! Τώρα έφτασε η ώρα να μεθύσουμε με τους στίχους του Παλαμά και να ξανακουστεί ο παιάνας του Αισχύλου.
“ιτε παίδες Ελλήνων,
ελευθερούτε πατριδαν,
ελευθερούτε δε παιδας γυναίκας,
θεών πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων.
Νύν υπέρ πάντων αγών”

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…