Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φτηνή και αστεία προβοκάτσια κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Βανδαλισμοί με υπογραφές της Χρυσής Αυγής

Διάρρηξη στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου "Κύδων Χανίων" σημειώθηκε το σαββατοκύριακο. Για φασιστικά και ναζιστικά σύμβολα με υπογραφές της Χρυσής Αυγής κάνουν λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου.
Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες όχι μόνο αφαίρεσαν αντικείμενα, αλλά άφησαν και την... υπογραφή τους. Φασιστικά σύμβολα, αγκυλωτοί σταυροί και υπογραφές της Χρυσής Αυγής. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο κτίριο που φιλοξενεί τα γραφεία του αθλητικού συλλόγου "Κύδων Χανίων" το σαββατοκύριακο, αφού παραβίασαν πρώτα ένα παράθυρο.

Η ανακοίνωση του Κύδωνα αναφέρει:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κύδων Χανίων καταδικάζει και καταγγέλλει τη διάρρηξη των γραφείων του συλλόγου από αγνώστους οι οποίοι βρόμισαν τα γραφεία του συλλόγου με φασιστικά σύμβολα με υπογραφές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και προέβησαν σε μικροκλοπές. Ο αθλητισμός υπηρετεί υψηλά ιδεώδη ανάμεσα στα οποία είναι η αξιοκρατία, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και ανάπτυξη φιλίας και ειρήνης με όλους τους λαούς. Αυτά τα ιδεώδη υπηρετούν οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Α.Ο. Κύδων. Το να υπάρχουν σήμερα άτομα που αναπαράγουν φασιστικά σύμβολα πάνω σε αυτό το νησί που αντιστάθηκε στον ναζισμό, είναι μία πολύ θλιβερή διαπίστωση. Θεωρούμε ότι είναι αποτέλεσμα της τεράστιας οικονομικής κρίσης και της κατάρρευσης ενός συστήματος αξιών που ως πρώτα θύματα έχουν την νεολαία του τόπου μας. Μιας νεολαίας που ασχολούμενη με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη μόρφωσή της, εκτονώνει δημιουργικά την νεανική της ορμή προς όφελος δικό της, αλλά και της ίδιας της χώρας μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ήταν μία κατευθυνόμενη ενέργεια από το συγκεκριμένο κόμμα.
Θεωρούμε όμως ότι η διαπαιδαγώγηση που προσφέρει στη νεολαία με την άσκηση βίας ενάντια στους αδύναμους λόγω του χρώματος και της άθλιας οικονομικής τους κατάστασης, έχει ως φυσική προέκταση τη βία ενάντια σε ό,τι δεν τους ανήκει ιδεολογικά".

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία σχέση δεν έχει με αυτό το γεγονός. Θυμίζουμε ότι έχουμε πολλές φορές καταγγείλει προβοκάτσιες κατά του κινήματος μας από κύκλους που προσπαθούν να καλλιεργήσουν στην κοινή γνώμη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δρα παραβατικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι προβοκάτορες θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί διότι αφενός ο... "στόχος" τους (ο Α.Ο ΚΥΔΩΝ) δεν έχει καμία σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ώστε να αποτελέσει "στόχο" μας και αφετέρου θα πρέπει οι προβοκάτορες να μάθουν να σχεδιάζουν σωστά τα... διάφορα σύμβολα! 

Υ.Γ Δεν θέλουμε να υπονοήσουμε κάτι, αλλά η ανακοίνωση του συλλόγου Α.Ο ΚΥΔΩΝ είναι εμπλουτισμένη με μπόλικη ιδεολογική μπουρδολογία και αυτό μας βάζει σε... διάφορες υποψίες.
Υ.Γ 2 Θα είχε ενδιαφέρον αν οι αρχές κατάφερναν να εξιχνίαζαν την υπόθεση... θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον!

Σχόλια

  1. Έλεος με την προπαγάνδα των κομμουνιστών. Θέλω να ενημερώσω τη Τ.Ο. Ηρακλείου ότι οι σχολές της Κρήτης (ΑΤΕΙ-ΑΕΙ) και ειδικά της πόλης μας αποτελούν άνδρο κομμουνιστικής προπαγάνδας και βρομίζουν τις αμόλυντες συνειδήσεις των εισακτέων φοιτητών που στην πλειονότητά τους δεν γνωρίζουν τι εστί δειθνισμός και αριστερά. Είναι θλιβερό φαινόμενο. Υπάρχει ως σκέψη η ίδρυση φιλο-εθνικιστικών παρατάξεων στα Ελληνικά ανώτατα/ανώτερα ιδρύματα της χώρας ως αντίβαρο στην κλιμακούμενη αριστερίστικη αντιπληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…