Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ηράκλειο: Εμετική επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Σε μια αντιεθνικιστική ραδιοφωνική εκπομπή του "δημοσιογραφίσκου" Γιώργου Σαχίνη στον 9,84 (Ηράκλειο) ήταν καλεσμένος κάποιος "εκπαιδευτικός" (τρομάρα του) Γιάννης Νισταζάκης (ο οποίος υποθέτουμε ότι κοιμάται και ξυπνά με τον Στάλιν στο στόμα). Ο Νισταζάκης λοιπόν εκτός τον οχετό ύβρεων που εξαπέλυσε κατά της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό το οποίο έχει λέει καταγγείλει στον διευθυντή του σχολείου, στο οποίο Χρυσαυγίτες μοίραζαν ναρκωτικά σε σχολεία στο Ηράκλειο! Εκτός λοιπόν ότι "είδε"...  μάλλον χαζούς χρυσαυγίτες που μοίραζαν ναρκωτικά με... την ταμπέλα της Χρυσής Αυγής βροντωφωνάζοντας την υποτιθέμενη πράξη τους, δεν πήγε στην αστυνομία αλλά στον συνάδελφο του (αριστερός κι αυτός;) διευθυντή του σχολείου! Μιλάμε για το "απόλυτο" και "πιστικότατο" επιχείρημα.  Ο "δημοσιογράφος" ΔΕΝ επέτρεψε την παρέμβαση του Συναγωνιστή Σταύρου Καρεφυλλάκη στην εκπομπή αλλά αρκέστηκε να πει ότι υπάρχει ενόχληση από την Χρυσή Αυγή η οποία αρνείται τις κατηγορίες αλλά... "υπάρχει η καταγγελία στο σχολείο του κ. Νισταζάκη ο οποίος τους προτρέπει να πάνε να την αναζητήσουν"... αβαντάροντας με αυτό τον τρόπο τις ανυπόστατες αυτές καταγγελίες δημιουργώντας εντυπώσεις στους ακροατές. Προτείνουμε στον δημοσιογραφίσκο και στον "καθηγητή" να πάνε στις καταλήψεις των αριστεριστών και θα βρουν κάθε λογής κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών. 
Είμαστε συνηθισμένοι στην λασπολογία ωστόσο η συγκεκριμένη ξεφεύγει από τα όρια και θίγει υπολήψεις στελεχών, μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής. Γι' αυτό λοιπόν θα υπάρξει και η ανάλογη ποινική αλλά και αστική δίωξη στους υπεύθυνους.
Και μια πολιτική απάντηση στους λασπολόγους:
ΘΕΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Επαναφορά θανατικής ποινής στους εμπόρους ναρκωτικών.
ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: Αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. 
Τα σχόλια δικά σας... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…