Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρόμπα! Η Πολύζου και η πράσινη ρόμπα...
Πώς ο δήμαρχος Χανίων παρακάμπτει το ασυμβίβαστο της κουμπάρας του

Δεν έσκασε σαν βόμβα η είδηση για την "δημοσιογράφο" Κατερίνα Πολύζου αφού όλα τα Χανιά ξέρουν τα άπλυτα της. Η "δημοσιογράφος" που το "παίζει" Τριανταφυλλόπουλος της Κρήτης με το απύθμενο μίσος για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την λατρεία της για τους λαθρομετανάστες και τους προστατευόμενους τους, ξεφτιλίστηκε. Η "δημοσιογράφος" που δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει ως κόμμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η "δημοσιογράφος" υβριστής μας που είναι χωμένη μέσα στα απόβλητα του συστήματος που διάλυσε την Πατρίδα μας και έχει το θράσος να μιλά κι από πάνω ξεφτιλίστηκε. Και η παρακάτω είδηση δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που ξέρουμε εμείς και θα τα δημοσιεύσουμε όταν πρέπει...  Για να δούμε την είδηση λοιπόν:

Ενώ η χώρα διέρχεται τη δυσκολότερη οικονομική κρίση και η κυβέρνηση παγώνει μισθούς και συντάξεις υποβάλλοντας τους Έλληνες σε θυσίες, οι εξυπηρετήσεις στους “δικούς της” ανθρώπους συνεχίζονται. Τοπική δημοσιογράφος της ΕΡΤ -και κουμπάρα του νυν δημάρχου και επί σειρά ετών βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Σκουλάκη (μια παροιμία ξέρω εγώ)- η οποία  ασκεί τα καθήκοντα διευθύντριας στον τηλεοπτικό σταθμό ‘’Νέα Τηλεόραση’’, αποσπάστηκε στο...Γενικό Νοσοκομείο Χανίων Άγιος Γεώργιος. Αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της προκλητικής υπόθεσης. Η εν λόγω απόσπαση σημειώθηκε μετά το ‘’νοικοκύρεμα’’ που -υποτίθεται ότι- θα έκανε η κυβέρνηση στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Στο πλαίσιο αυτό, απαγορεύτηκε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ να αμείβονται από ανταγωνιστικό μέσο.
Η περί ου ο λόγος, έχοντας αποδεδειγμένα και τη στήριξη του τοπικού ΠΑΣΟΚ  κατάφερε να αποσπαστεί στο Νοσοκομείο ώστε να μην έχει ‘’ασυμβίβαστο’’.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαράλαμπος (Λάμπης) Δουλγεράκης, Ηρακλειώτης στην καταγωγή και η τοποθέτησή του εκεί έγινε ύστερα από εισήγηση του κ. Σκουλάκη, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη των άλλων δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νομό, Σήφη Βαλυράκη και Ευτύχη Δαμιανάκη.
Η ομόφωνη απόφαση για την απόσπαση της δημοσιογράφου ελήφθη στη συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου 2011 - 45ο θέμα που συζητήθηκε εκείνη την ημέρα- και πέραν του διοικητή συμφώνησαν ο αναπληρωτής διοικητής Μ.Νικολαράκης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Κ.Ζουπουνίδης, Εμ. Λεράκης, Δ.Τσουρουπάκης, Στ. Βαλυράκης, Λ.Καλογεράκη, Ε. Καμηλάκη και Ε.Περάκη ενώ εισηγητής ήταν ο Ε. Παπαντωνάκης.
Η δημοσιογράφος ονομάζεται Κατερίνα Πολύζου και η ‘’Νέα Τηλεόραση’’, στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της είναι ιδιοκτησίας του Απόστολου Αλεξάκη (μέλος του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα), ο οποίος είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας και έχει ισχυρές προσβάσεις στο κυβερνών κόμμα.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι είδους υπηρεσίες θα προσφέρει η δημοσιογράφος στο Νοσοκομείο; Μήπως θα παίξει το ρόλο του γραφείου Τύπου;
Μα, καλά, γραφείο Τύπου δεν διαθέτει ολόκληρος ‘’Ευαγγελισμός’’, ο οποίος αποτελεί τη ‘’ναυαρχίδα’’ του Εθνικού Συστήματος Υγείας, θα αποκτήσει ο ‘’Άγιος Γεώργιος’’ των Χανίων; 
Η απόσπαση της κ. Πολύζου έχει ετήσια διάρκεια και όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση δύναται να ανανεωθεί για άλλα δύο. Άλλωστε η ίδια με αίτηση που είχε καταθέσει στις 18 Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα νωρίτερα από τη λήψη της απόφασης, ζητούσε τριετή απόσπαση. Ίσως για να έχει ‘’ήσυχο το κεφάλι της’’ αν η σημερινή κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία. Και μετά βλέπουμε... 
Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε επιτελικά στελέχη του μεγάρου Μαξίμου και ζητούν από το Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…