Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση Τ.Ο Ηρακλείου


Η Τ.Ο. Ηρακλείου της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξ αφορμής των γεγονότων που διαδραματίσθηκαν στη Χερσόνησο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής μας (και ασχέτως της, εκδοθείσας από το - προφανέστατα μη φίλα προσκείμενο στο κόμμα μας- προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ανακοίνωσης), απευθυνόμενη στο σύνολο των  Αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας διευκρινίζει τα κάτωθι: Η ατυχής στιγμή του φραστικού διαπληκτισμού βουλευτή μας με τους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων και όσα ειπώθηκαν σε καμμία περίπτωση δεν στρέφονται κατά του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που συχνότατα υφίσταται (στην κυριολεξία)  ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ τις συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές συντήρησης -για αλλότριους σκοπούς- των γνωστών θυλάκων παρανομίας που αυτοαποκαλούνται "αντεξουσιαστικός χώρος", η μη ΡΙΖΙΚΗ λύση του προβλήματος από την ύπαρξη των οποίων αποτελεί πολιτική επιλογή κομμάτων στα οποία, βεβαίως, ανήκουν και  συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Η διαμαρτυρία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ασχέτως του τι ειπώθηκε κατά τη στιγμή της έντασης) έχει να κάμει με τον τρόπο σχεδιασμού της φύλαξης της εκδήλωσης, που επέτρεψε στους εν λόγω "μπαχαλάκηδες" να διοργανώσουν ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωση με ομολογημένο στόχο την παρεμπόδιση των φίλων του κινήματός μας να προσέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης και στο γεγονός ότι δεν ελήφθησαν υπόψιν οι δικές μας (από την προηγούμενη ημέρα υποβληθείσες) προτάσεις ούτως ώστε και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων να είναι  διακριτική και να μη λειτουργεί αποτρεπτικά για την προσέλευση των φίλων μας και οι παρανόμως "διαδηλώνοντες" να μην επιτύχουν τον στόχο τους.
 Σε ό,τι αφορά τουλάχιστον εμάς, ως Τ.Ο. Ηρακλείου, δεν επιθυμούμε να δοθεί συνέχεια στο θέμα και ευχόμαστε στο μέλλον οι ανάλογοι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί να γίνονται με ορθολογικά και μόνον κριτήρια.
                                                                                                             
                                                                                                               27  Νοεμβρίου 2012
                                                                                                  ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
                                                                                                                 Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…