Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Χρυσή Αυγή στον Γαλατά Χανίων

 Πραγματοποιήθηκε μικρή περιοδεία και ομιλίες σε χωριά της περιοχής του Γαλατά Χανίων από κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Σε πείσμα των... "ναζιστο- φαντασιόπληκτων", ο κόσμος  μας υποδέχτηκε με θέρμη, σε μια περιοχή της Κρήτης όπου έγινε μια από τις μεγαλύτερες μάχες κατά την διάρκεια της «Μάχης της Κρήτης». Ο Ελληνικός Λαός πλέον έχει συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος δρόμος για την σωτηρία της Πατρίδας είναι ο Εθνικισμός, ο δρόμος της Χρυσής Αυγής… 

Σχόλια

 1. Παιδιά συγχαρητήρια για αυτό που είστε και καλή δύναμη ώστε να αποφύγετε αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι θα γίνεται. Γνωρίζετε πως ένα από τα σχέδια των νεοταξιτών είναι να σας χρησιμοποιήσουν ως χρήσιμους "ηλίθιους". Και ενδεικτικά σας παραθέτω ένα άρθρο όπου τονίζονται τα λάθη στα οποία σας προορίζουν να πέσετε. Αλλά με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως χειρίζεστε πολύ έξυπνα την κατάσταση. Αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσετε και να το διαδώσετε κεντρικά. Αυτά που γράφει αν τα αποφύγετε με έξυπνο τρόπο θα κάνετε καλό στη πατρίδα μας. Ευχαριστώ.

  http://eamb-ydrohoos.blogspot.nl/2012/10/aima-timi-xrisi-augi.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η κουτοπονηριά σου "φιλαράκο" δεν έχει όρια, αλλά μόνο για τους κουτούς. Το συγκεκριμένο "άρθρο" είναι από τα πλέον ύπουλα και συκοφαντικά που έχουν γραφτεί για το Κίνημά μας, περιέχει μάλιστα και μια αλλοπρόσαλλης "λογικής" και ανάξια απαντήσεως ανιστορισιά.
  Τα σάπια τους να τα αφήσουν οι "εξυπνάκηδες" κονδυλοφόροι του συστήματος και τις ..."καλοπροαίρετες" "συμβουλές" αλλού (εκεί που σας παίρνει).
  ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ (επώνυμα, γιατί τελευταία χρεώνουν στον Σταύρο και τις απαντήσεις των επισκεπτών - είναι φαίνεται κι' αυτό μέρος της ...τακτικής του ανίερου πολέμου που δεχόμαστε τελευταία).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://eamb-ydrohoos.blogspot.nl
  Η γραφική ιστοσελίδα που χρόνια τώρα γράφει για εξωγήινους που θα έρθουν να μας σώσουν, για βριλ και ελοχίμ, ξεπερνώντας και τον Λιακόπουλο. Ο συντάκτης γράφει "όμορφα" και δίδει την εντύπωση στους χαμηλού επιπέδου αναγνώστες του ότι είναι... "επιστήμονας". Τώρα άρχισε και τις "πολιτικές αναλύσεις" (όταν δεν μιλάει με τον Σείριο).
  Σταύρος Καρεφυλλάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Σύμπτωση" ; Το εν λόγω "κείμενο" προβλήθηκε προσφάτως από ενδοκρητικό "εθνικοπατριωτικό" μπλογκ, από κείνα που νομίζουν πως με την τακτική του ..."μια κρύα και μια ζεστή" θα καταφέρουν να ...πατήσουν πόδι στο Κίνημα για να το κάμουν σαν τα μούτρα τους. Είναι ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ και ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για κάποιους κι' αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους οι επίδοξοι ..."φίλοι συμβουλάτορες".
  Σταύρο και λοιποί συναγωνιστές της Κρήτης, προχωρούμε δυνατά. Ζήτω η Νίκη!
  ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κ.Οδυσσέα,δεν είμαι προσωπικός σας φιλαράκος,είμαι όμως φίλος των ιδεών του Ελληνισμού και των συμφερόντων αυτού. Ένα από τα συμφέροντα της χώρας μας,κατά την προσωπική μου άποψη,είναι να έχει εθνικιστική πολιτική ιδίως στις διεθνής σχέσεις με τις γείτονες χώρες αλλά και τα διεθνή κέντρα εξουσίας με έξυπνες και καλά μελετημένες γεωστρατηγικές συνεργασίες,εσωτερική ασφάλεια με κοινωνική συνοχή,ισχυρή στρατιωτική ισχύ και πραγματικό σοσιαλισμό εντός,όμως μακρυά από τον διεθνισμό που κατά τους αριστερούς πρεσβεύει ο τελευταίος. Για αυτούς τους λόγους είμαι φίλος,πραγματικός,του κινήματός σας.
  Δεν υπάρχει καμία κουτοπονηριά κύριε Οδυσσέα. Υπήρχε μόνο η αγνή πρόθεση να σας ενημερώσω για τυχόν ύπουλα και κουτοπόνηρα άρθρα. Διαβάζοντας σε καθημερινή βάση τα άρθρα της κεντρικής ιστοσελίδας του κινήματος,πολλά από αυτά είναι αναφορές είτε εφημερίδων είτε καναλιών είτε αρθρογράφων/μεγαλοδημοσιογράφων κτλ. όπου αντιμετωπίσουν με εχθρικό τρόπο το κίνημά σας. Με αυτή τη λογική σας παρέθεσα αυτό το άρθρο,ώστε να το έχετε στα υπόψιν σας,γιατί γίνεσαι καλύτερος όταν έχεις δύσκολους εχθρούς. Αυτό το άρθρο έπεσε στην αντίληψή μου,μετά από ανάγνωση σχολίων ενός άρθρου του defencenet όπου ένας στο σχόλιό του το παρέθεσε ως link. Πρώτη φορά μπήκα στο ιστολόγιο του εν λόγω κυρίου και επειδή διαπίστωσα μια επιστημονικοφανή και πάρα πολύ ύπουλη αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής,ως φίλος των αξιών και των ιδεών του εθνικισμού,θεώρησα υποχρέωσή μου να σας θέσω προ ετοιμότητος στους ενδεχόμενους κινδύνους τους οποίους ο "συγγραφέας" προειδοποιεί τον κόσμο ότι ίσως υποπέσετε. Και επειδή συμφωνώ ότι είναι από τα πλέον ύπουλα άρθρα που έχω διαβάσει,γι'αυτό σας το ανακοίνωσα. Οπότε θα σας παρακαλούσα να ανακαλέσετε το ότι εγώ είμαι κουτοπόνηρος. Το άρθρο είναι κουτοπόνηρο,γι'αυτό σας το έστειλα.
  Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους φίλους από τους πονηρούς εχθρούς,ιδίως στη φάση όπου ανοίγεστε όλο και περισσότερο στον κόσμο ο οποίος ενδεχομένως να μην είναι καλά ενήμερος για τις αξίες και τα ιδανικά του εθνικισμού. Προσοχή όμως να μην αντιμετωπίσετε τον απλό κόσμο ως επίδοξο προβοκάτορα. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που θέλουν το κακό της Ελλάδας,αλλά πολλοί αυτοί που το διαπράττουν εν αγνοία τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Γι'αυτό προσοχή να μη προσβάλλετε τον κόσμο,όπως εμένα που με αποκαλέσατε "φιλαράκο" κ.Οδυσσέα.
  Συμφωνώ ότι πρέπει να αφήσουν τα σάπια οι "εξυπνάκιδες",αλλά θεωρώ ότι συμβουλές δεν δέχεται μόνο ο Θεός. Δεν θέλησα να σας συμβουλέψω ως προς την ιδεολογία σας,γιατί την αναγνωρίζω ως κοσμοθεωρία. Ήθελα να συμβάλλω στην αρτιότερη και πιο έξυπνη διαχείριση των αντιπάλων σας.
  Κ.Σταύρο αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη του συγκεκριμένου ιστολογίου και σε καμία περίπτωση δεν είμαι αναγνώστης του. Εξήγησα παραπάνω και το πως έπεσε στην αντίληψή μου και με ποιο σκεπτικό σας το έστειλα και αν μου δώσετε την άδειά σας,θα το ξανακάνω όπου εντοπίζω κάτι που θίγει εσάς και τους υποστηρικτές σας,ώστε να μην μένει τίποτα Αίολο και αναπάντητο.
  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επιτρέψτε μου αγαπητέ κύριε να αναρωτηθώ από ποιους "ενδεχόμενους κινδύνους ο "συγγραφέας" (του εν λόγω "άρθρου") προειδοποιεί τον κόσμο ότι ίσως υποπέσουμε";
  Νά 'στε βέβαιος αγαπητέ, ότι ..."γνωρίζουμε να ξεχωρίζουμε τους φίλους από τους πονηρούς εχθρούς" (...) και μάλιστα πολύ καλά. Όσο για την προσφώνηση "φιλαράκο" μην το παίρνετε προσωπικά, δεν υπήρχε πρόθεση προσβολής σας. Η έλλειψη σαφήνειας δημιούργησε την ...παρεξήγηση των λεγομένων σας. Στην ...δευτερολογία σας το διευκρινίσατε και ζητούμε συγγνώμην αν θεωρείτε ότι σας προσβάλαμε. Όσο για τους εχθρούς μας, οι οποίοι, όπως λέτε ..."μας προορίζουν να πέσουμε σε λάθη", καλό είναι να γνωρίζουν ότι είμαστε τόσο ...απρόβλεπτοι, που (καίτοι μη θεοί) ...άλλαι μεν αι βουλαί των αντιχρυσαυγιτών, άλλα δε οι Χρυσαυγίται κελεύσουσιν (περί της δράσεως αυτών εννοείται).
  Δεν έχουμε δε σκοπό να μην αφήνουμε τίποτε "έωολο και αναπάντητο", διότι δεν έχουμε δα και τόσονα γινάτι που να μην αφήνωμε πράμα να πέσει χάμαι. Αλίμονο δα ανέ συνορίζομέστανε του κάθε τρεζού.
  Ο.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…