Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ… ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ… ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ


Θα παραθέσουμε δύο διαφορετικά δημο-σιεύματα, της 27ης και της 28ης Νοεμβρίου 2012, που τα έχει γράψει ο ίδιος (πολύ μαρτυριάρης) δημοσιογράφος (στήλη «Βηματοδότης» στο «Βήμα»):
1ο Δημοσίευμα, της 27/11/12:
«Μια περίεργη συνάντηση είχε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πήγε χθες το μεσημέρι στο Χίλτον για να συναντήσει έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά… Εκεί, δεν περίμενε ότι θα τον υποδεχόταν στο εστιατόριο ένας από τους μετρ: «Παρακαλώ κ. Μητσοτάκη. Σας περιμένει η παρέα σας στο τραπέζι». Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ακολούθησε τον μετρ, πλην όμως αντί να τον οδηγήσει στο τραπέζι όπου περίμενε ο Καναδός καθηγητής, τον οδήγησε σε κάποιο διπλανό όπου καθόταν η γνωστή «τριάδα», οι κύριοι Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης…».
2ο Δημοσίευμα, της 28/11/2012:
«Για δεύτερη συνεχή ημέρα (προφανώς για να διασκεδάσουν τις φήμες περί συνωμοσίας) οι τρεις του ΛΑΟΣ κκ. Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης συναντήθηκαν και πάλι στο «Βυζαντινό» του Χίλτον, όχι «για να γιορτάσουμε την επιτυχία της κυβέρνησης στο Eurogroup», όπως έλεγε μεγαλοφώνως ο κ. Πλεύρης, αλλά για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης…».
Το συμπέρασμα; Ο βο(υ)λευτής Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος μονίμως κλαίγεται από τα τηλεοπτικά παράθυρα και από το βήμα της βουλής ακόμα, ότι… δε βγαίνει οικονομικά με τον… πενιχρό μισθό που παίρνει, ξημεροβραδιάζεται στο «Βυζαντινό» του Χίλτον, όπου ο λογαριασμός ανά άτομο ισούται με τον μηνιαίο μισθό ενός μέσου Έλληνα! Κι έχει το θράσος να λέει πως το Μνημόνιο 3 είναι «σωστό και δίκαιο». Σωστό και δίκαιο να περιδρομιάζει αυτός στο Χίλτον και να υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν να φάνε ούτε… χυλό!
(ΥΓ): Δε σχολιάζουμε τους λοιπούς συνδαιτυμόνες του, γιατί αυτοί τουλάχιστον δεν κλαίγονται ότι… πεινάνε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…