Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρέθυμνο: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των απόρων συμπατριωτών μας


Με στοχευμένες δράσεις τις τελευταίες εβδομάδες ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής στο Ρέθυμνο βρίσκεται στο πλευρό οικογενειών της πόλης που απειλούνται από την πείνα. Από όταν αναλάβαμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπήρξε εντυπωσιακή η προσφορά φίλων τους κινήματός μας σε είδη διατροφής. Σε όλες τις περιπτώσεις οκογενειών που στηρίζουμε υπήρξε απόλυτη διακριτικότητα ώστε να μην αισθανθεί κανείς πως εκτίθεται στον κοινωνικό του περίγυρο. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν εξετάσαμε "τι ψηφίζει" ή αν είναι "δικός μας" ο κάθε Ρεθεμνιώτης που έχει ανάγκη. Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας γιατί αντιλαμβανόμαστε πως δεν πρόκειται απλά για "άτομα - οικονομικές μονάδες", όπως τους αντιλαμβάνεται ο μαρξισμός και ο καπιταλισμός, αλλά για οργανικά μέρη του Λαού μας ο οποίος στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή είναι το αδιάκοπο συνεχές ενός αιμάτινου ποταμού που έρχεται από πολύ μακριά.
Όπως μας καταγγέλθηκε από συμπολίτες μας, στη λεηλατημένη λόγω μνημονίου Πατρίδα μας, ανάλογες πρωτοβουλίες από πλευράς Δήμου και Εκκλησίας έχουν κορεστεί λόγω λαθρομεταναστών, πολλοί εκ των οποίων είναι "επαγγελματίες" της επαιτείας. 
Οι δράσεις ανακούφισης των συμπατριωτών μας θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς. Καλούμε όσους μπορούν να συνεισφέρουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους!

Χρυσή Αυγή - Πυρήνας Ρεθύμνου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…