Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Η Τ.Ο. Ηρακλείου, ασκώντας νόμιμο δικαίωμα πολιτικού κόμματος, πραγματοποίησε τις απογευματινές ώρες της περασμένης Τρίτης, προγραμματισμένη διανομή φυλλαδίων με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στη διακλάδωση των οδών Μίνωος και 62 Μαρτύρων, τακτική επιβαλλόμενη και από την ανάγκη επικοινωνίας με τον λαό μας, ένεκα του παράνομου αποκλεισμού μας από το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ. Γνωρίζοντας πως αποτελούμε στόχο ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ περιθωριακών ομάδων που (σε μια χώρα που είσαι ό,τι δηλώσεις) αυτοπροσδιορίζονται ως "αντεξουσιαστές", φροντίσαμε να υπάρχει μια μικρή περιφρούρηση της διανομής που γινόταν από πέντε συναγωνίστριες, από είκοσι περίπου συναγωνιστές για κάθε ενδεχόμενη απρόκλητη (και προπαντός περιστασιακή) επίθεση, στα πρότυπα της ίδιας δράσης που προ ημερών έλαβε χώρα στη Λ. Κνωσσού, με πλήρη επιτυχία. Σημειωτέον ότι η αποδοχή των φυλλαδίων από τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, όπως και την προηγούμενη φορά, ήταν ένθερμη, συνοδευόμενη μάλιστα από συγκινητικές προτροπές για ενδυνάμωση του αγώνα μας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι και συναγωνιστές της περιφρούρησης αναγκάζονταν να συμμετέχουν στη διανομή, ένεκα του γεγονότος ότι από μόνοι τους πολλοί πολίτες προσέρχονταν στο μέρος των συναγωνιστριών, ζητώντας οι ίδιοι να παραλάβουν το φυλλάδιο. Σε κάποια στιγμή και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ένας θλιβερός (και παρδαλός) συρφετός εκατό περίπου ατόμων με υβριστικά "συνθήματα" για ...κρεμάλες και...φωτιές σε σπίτια (από την ηχώ των οποίων διέκρινε εύκολα ο οποιοσδήποτε και στοιχεία ...προφοράς εκ της αλλοδαπής, θυμίζουσας ...από μιναρέ επίκληση του ...Αλλάχ) έγινε αντιληπτός να "ανεβαίνει" από την κατεύθυνση  της παραλιακής. Δεκαπέντε περίπου συναγωνιστές της περιφρούρησης, με πραγματικό και υψηλό αίσθημα αυταπάρνησης, με μόνο όπλο τα κοντάρια των ελληνικών σημαιών που κρατούσαν, έλαβαν θέση σε παράταξη επί της οδού Μίνωος προς την πλευρά της παραλιακής και επί δέκα λεπτά περίπου αντιστάθηκαν ηρωικά, (δεχόμενοι εν πρώτοις καταιγισμό από πέτρες και κομμάτια σπασμένου μαρμάρου πάνω στα αφύλακτα σώματά τους και ελεεινού και ποταπού ήθους ...εκτοξεύσεις από "σπρέυ πιπεριού") ανακόπτοντας την πορεία του συρφετού προς το σημείο της διανομής, έως ότου ήρθε αστυνομική δύναμη (όπου χρονικά οι συναγωνιστές για λόγους ευνομίας παραμέρησαν)  στο άκουσμα της άφιξης της οποίας με το ...ευγενές "σύνθημα" ..."μπάτσοι", οι...αποφασισμένοι κρανοφόροι και κουκουλοφόροι "κοινωνικοί αγωνιστές" πραιτωριανοί του συστήματος, ετράπησαν εις ...άτακτον φυγήν, ξεσπώντας ως συνήθως την ...οργή τους στην περιουσία των συμπολιτών μας και τους κάδους των σκουπιδιών, ενώ η διανομή των φυλλαδίων συνεχίστηκε κανονικά, μέχρι την προγραμματισμένη ώρα λήξης της. Η Τ.Ο. Ηρακλείου, συγχαίρει τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες για την επίδειξη αποφασιστικότητας που (έκαστος και εκάστη εφ ώ ετάχθη) επέδειξαν και διακηρύσσει προς κάθε κατεύθυνση πως θα συνεχίσουμε απτόητοι από απειλές τις πολιτικές δράσεις μας μέχρι την τελική νίκη.

Σχόλια

 1. Καλησπέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις.
  Καταρχάς τυγχάνει και πέρασα από το σημείο για να πάω σε μια δουλειά που ήθελα και άκουγα ήδη πως αναμένατε την επίθεση των αναρχικών. Γιατί δεν αποχωρήσατε από το σημείο ώστε να μη χρειαστεί αυτή η σύγκρουση σε ένα τόσο κεντρικό σημείο;
  Άλλο ένα που μου γεννάει μια περίεργη απορία είναι γιατί αφήσατε εκτεθειμένους 15-20 ανθρώπους απέναντι σε 100 απλυτάρια; αν το όλο σκηνικό ήταν πιο οργανωμένο θα μπορούσαμε να είχαμε και σοβαρά τραυματίες (Βάση βίντεο που είδα και έπαιξε στο διαδίκτυο).. Συμφωνώ πως οι χρυσαυγίτες και γενικότερα οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έχουν να φοβούνται κανένα, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα τέτοιες δράσεις να γίνονται πιο οργανωμένα και να λαμβάνονται καλύτερα μέτρα ασφαλείας;; εκτος αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος γι αυτό... καλο σας βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το να κάθεσαι να κάνεις κριτική είναι η εύκολη λύση. Η πράξη είναι η ουσία. Εάν θεωρείς ότι αυτό που γινόταν σε αφορούσε, γιατί δεν σταμάτησες να βοηθήσεις. Μάλλον για εκ του ασφαλούς ..."κριτικάριος" μου φαίνεσαι. "Αυτονομίες" και λοιπές προφάσεις εν ...αμαρτίες. Άσε λοιπόν τα σάπια σου ακίνδυνε "αυτόνομε". Συνεχίζουμε και χωρίς εσένα και πετυχαίνουμε καθημερινά εκεί που εσύ αποτύγχανες τόσα χρόνια. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι εννοείς όταν λες "εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος γι αυτό"; Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει τα πράγματα, εκτός κι "υπάρχει άλλος λόγος" που γράφεις αυτά που γράφεις. Κάτι ΑΠΟΝΤΕΣ σαν κι εσένα βολεύονται να κρίνουν τους άλλους. Μη μιλάς λοιπόν για εθνικοσοσιαλισμό και προπαντός για Χρυσή Αυγή. Αν είχες λίγο φιλότιμο θα σταματούσες να συμπαρασταθείς και μετά να κρίνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 'Ασε ρε τσάμπα μάγκα, αντιστάθηκαν τα παιδιά μέχρι τέλους. Πιο πολύ ανδρισμό έχουν μου φαίνεται τα κορίτσια από σένα που θα κάνεις και "υποδείξεις" τώρα. Τους ξέρουμε κάτι τύπους σαν και σένα. Αποχή από τον αγώνα και "κριτική". Άι παράτα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…