Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκάλυψη: Ο Βενιζέλος χέστηκε και απολογήθηκε στους εβραίους

Ο Βενιζέλος αναφέρθηκε ξεστόμισε (πιπέρι) ότι στην λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται μερικά εβραϊκά ονόματα (πως έκανες τέτοιο λάθος ρε Βαγγέλη;) και αμέσως έτρεξε να το μαζέψει τηλεφωνώντας στον πρόεδρο του Κ.Ο.Σ και βάζοντας συνεργάτες του να στείλουν απολογητικές επιστολές. Διαβάστε πως δικαιολογεί την επίμαχη αναφορά του Βενιζέλου ο συνεργάτης του, απαντώντας στην Εβραϊκή κοινότητα: 
«Δεν είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε μια σελίδα με 40-50 ονόματα ξεχωρίζουν μερικά -τρία ή τέσσερα, δεν έχει σημασία- ονόματα που δηλώνουν θρησκευτική ταυτότητα (σημ: εβραίοι δηλαδή) σε ποσοστό πολλαπλώς αναντίστοιχο με την δημογραφική πραγματικότητα;»!!!
Δηλαδή κύριε Πασοκικέ εκπρόσωπε, αν πιάσουμε και ξετινάξουμε τους βαριούς λογαριασμούς με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ταυτότητα, ποιοί θα είναι πιο πολλοί; Οι Εβραίοι ή οι Πασοκτζήδες και δη οι “εκσυγχρονιστές”; Μήπως και το όνομα “Παπασταύρου” ή “Παντελή” του ίδιου λογαριασμού είναι Εβραϊκά; Και εντέλει αν ο “Εβραίος” αποδειχθεί “μπροστινός” Πασοκτζήδων κύριε εκπρόσωπε του ΠΑΣΟΚ τι θα κάνετε μετά; Νέα φαρσοκωμωδία κατά του “ρατσισμού”; Θυμάστε που ο Ε. Βενιζέλος είχε καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής (11 Οκτωβρίου 2012) πως όταν πήρε και διάβασε τη λίστα Λαγκάρντ «με εντυπωσίασε ότι τα τρία πρώτα ονόματα στην λίστα ήταν Εβραϊκής καταγωγής»; Ενδεχομένως ήταν ένα μήνυμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς κάποιους, καθώς αποδείχθηκε ότι στη λίστα είναι ο Σάμπι Μιωνί, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα (που πάντως έχουν διαψευστεί από τον ίδιο) σχετίζεται με την οικογένεια Παπανδρέου. Σε κάθε περίπτωση ο Ε. Βενιζέλος ενόχλησε την εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδος, η οποία έχει οικονομική ισχύ. Και γι’ αυτό έσπευσε όχι μόνο να τηλεφωνήσει, αλλά και να στείλει επιστολή αποκατάστασης στον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Δαυίδ Σαλτιέλ.
Το τι είπε και έγραψε μένει μυστικό. Όμως το ύφος και το απολογητικό κλίμα είναι βέβαιο. Προκύπτει δε, από την απάντηση του συνεργάτη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε θέματα τύπου Ηλ. Βεργίτση, προς τον Zαν Κοέν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…