Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο Γ’ (υπάρχει και ο Μητσοτάκης ο Β’ για να μην ξεχνιόμαστε…)


Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Κώστα Καραμανλή του Γ΄ να παρέμβει για πρώτη φορά σε κεντρικό ΜΜΕ, δημιουργώντας πολλαπλά σχόλια και ερωτηματικά για την κίνησή του.  Ο γιος του Αχιλλέα, ο οποίος στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, συμμετείχε, όπως ήθελε, στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, στις Σέρρες, πατρίδα των Καραμανλικών, επέλεξε να δηλώσει παρών με ένα άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής».
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Καραμανλής, προτάσσει τον όρο ιδιωτικοποιήσεις, που κατ’ αυτόν πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα, και όχι τον όρο αποκρατικοποιήσεις. Ο όρος ιδιωτικοποιήσεις είναι φορτισμένος έντονα και ο Καραμανλής το κάνει συνειδητά, θέλοντας να δείξει ποιο είναι το ιδεολογικό του στίγμα.  Βέβαια, ο ίδιος υπογράφει το άρθρο, ως στέλεχος ναυτιλιακών επιχειρήσεων και ως μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά το σίγουρο είναι, ότι θα αρχίσουν τα σχόλια για τις μελλοντικές του κινήσεις.  Για όσους όμως ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, το μέλλον του μικρού, συνδέεται απόλυτα με το τι θέλει να κάνει ο πρώην Πρωθυπουργός και ξάδελφος του, Κώστας. Και κυρίως, εάν θελήσει να είναι ή όχι στην επόμενη Βουλή. Από αυτό θα εξαρτηθεί τι θα κάνει και ο μικρός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…