Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα κατάπτυστη πρόταση νόμου ετοιμάζεται να φέρει Βενιζέλος!

Γράφει ο Σταύρος Καρεφυλλάκης

Ουσιαστικά ξαναφτιάχνει τον νόμο Ραγκούση και επιτίθεται σε Χρυσή Αυγή και Ελληνικό Λαό

Προτείνει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (!) και εξοστράκιση από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών!

Με την σύμφωνη γνώμη της τρικομματικής κυβέρνησης της υποτέλειας και του ενδοτισμού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος (ή Τούρκογλου) ετοιμάζεται να φέρει πρόταση νέου «αντιρατσιστικού νόμου». Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η πρόταση πιθανώς να μετατραπεί σε σχέδιο νόμου, αφού τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αλλά υπογείως και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν δώσει το «πράσινο φως» στην πρωτοβουλία Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να αναδείξει τα υποτιθέμενα ρατσιστικά εγκλήματα (για τα εγκλήματα των αλλοδαπών ούτε κουβέντα) και να προκαλέσει ξανά μέτωπο πολιτικής αντιπαράθεσης με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να αντιμετωπίσει εσωκομματικές αγκυλώσεις που διαπιστώνονται κατά τον «προσυνεδριακό διάλογο». Μάλλον ο Βαγγέλης δεν πήρε το μάθημα του από την προηγούμενη προσπάθεια του να «χτυπήσει» την Χρυσή Αυγή, οπότε ας ετοιμαστούμε για νέα ανοδική έκρηξη των δημοκοπικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής! Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο Βενιζέλος έχει ζητήσει από το στέλεχος του, την γνωστή μας… Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία έχει ασχοληθεί με τα θέματα των λαθρομεταναστών κι έχει θητεύσει παλαιότερα στο επιτελείο του Σπύρου Βούγια να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις! Σε ό,τι αφορά δε την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ως αντισυνταγματικό τον αποκαλούμενο «νόμο Ραγκούση» περί ιθαγένειας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο λαθρολάγνος ολετήρας του Έθνους μας, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος άφησε αιχμές κατά της απόφασης της ανώτατης Δικαστικής Αρχής και προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ότι το θέμα θα επανεξετασθεί σε πολιτικό επίπεδο αγνοώντας και προσβάλλοντας την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αλλά και την βούληση του Ελληνικού Λαού.


Η πρόταση νόμου Βενιζέλου

Με την πρόταση νόμου, ο Βενιζέλος θέτει ξανά ως προσωπικό του στόχο το «κούρεμα» της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός κοινοβουλίου σύμφωνα με το… όνειρο που είδε τελευταία. Αλλά είπαμε ότι δεν πήρε το μάθημα του την τελευταία φορά που το επιχείρησε. Με αυτό το σκεπτικό, το επιτελείο του συνέταξε μία πρόταση νόμου που κάνει τις εξής έξι εισηγήσεις:

1. Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο. (Σε αντίθεση με την θέση της Χρυσής Αυγής να είναι ιδιώνυμο κάθε έγκλημα λαθρομετανάστη).

2. Θεσπίζει επιβαρυντικές διατάξεις ακόμα και για πλημμελήματα που έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο.

3. Στερεί πολιτικά δικαιώματα και εξοστρακίζει από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών ή ομοφυλοφίλων κλπ. με σαφώς επιβαρυντικές διατάξεις για πολιτικά πρόσωπα και κατέχοντες δημόσια αξιώματα.

4. Θεσπίζεται επίσης για πρώτη φορά το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης ή εκμηδένισης εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου. (Άραγε θα ισχύει για όλες τις γενοκτονίες ή μόνο για την «γνωστή»; Για τα εγκλήματα πολέμου των συμμάχων και του Στάλιν;)

5. Παρέχεται άσυλο και άδεια παραμονής ενώ απαλλάσσεται των παραβόλων δίκης, όποιος αλλοδαπός καταγγείλει στις Αρχές ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ή παράσχει πληροφορίες στις Αρχές για εντοπισμό δραστών τελεσθέντων ρατσιστικών εγκλημάτων. (Μην τολμήσετε ούτε να κοιτάξετε λαθρομετανάστη. Ετοιμαστείτε για μαζικές καταγγελίες)

6. Η διάταξη του σχεδίου νόμου με την οποία προβλεπόταν ως επιβαρυντική περίσταση η τέλεση αξιόποινης πράξης με το διευρυμένο ρατσιστικό κίνητρο, συμπληρώνεται με τις προβλέψεις α) συγκεκριμένου αυξημένου πλαισίου ποινής επί πλημμελημάτων (φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών), β) υποχρεωτικής επιβολής της παρεπόμενης ποινής της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, γ) απαγόρευσης αναστολής και μετατροπής της επιβαλλόμενης ποινής, δ) αυτεπάγγελτης δίωξης και απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου πολιτικής αγωγής για να μην πληρώνουν το 150άρι οι λαθρομετανάστες και να κάνουν μηνύσεις για πλάκα και δ) θέσπισης κωλύματος διορισμού στο δημόσιο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τους ΟΤΑ σε περίπτωση σχετικής καταδίκης.


Ποιος είναι ο στόχος του Βενιζέλου

Ο Βενιζέλος καλεί το κοινοβούλιο και όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», όπως τα αποκαλεί να συμφωνήσουν στον απομονωτισμό και την πολιτική εξουδετέρωση της Χρυσής Αυγής αγνοώντας την βούληση του Ελληνικού Λαού! Προτείνει να αρνηθούν κάθε στήριξη προτάσεων νόμων που προέρχονται από αυτή, όπως και στην αποδοχή στήριξης της Χρυσής Αυγής σε προτάσεις άλλων κομματικών σχημάτων. Μάλιστα, στην πρόταση θα αναφέρεται πιο συγκεκριμένα: «Να μη συνυπογραφεί καμία πρόταση νόμου, να μην αθροιστεί σε καμία ψηφοφορία η ψήφος ενός δημοκράτη με ένα φασίστα. Να αποφύγουμε το όνειδος του σχηματισμού πλειοψηφιών με το συντεταγμένο νεοναζιστικό άγημα. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως, γενικότερα, σε κάθε κρατικό συλλογικό όργανο, ιδίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι πλήρως απομονωμένη». Αυτά τα «όμορφα» από έναν από τους καταστροφείς της Ελλάδος ο οποίος φτωχός μπήκε στην πολιτική κροίσος βγήκε και έχει το θράσος να ομιλεί. Τελικά ποιος είναι ο φασίστας σε αυτή την χώρα; Ας καταλάβει ο Βενιζέλος, ότι η Χρυσή Αυγή καλπάζει με τους όρους που πολιτεύεται αυτός και το σινάφι του τόσα χρόνια. Δηλαδή με δημοκρατικές διαδικασίες! Ούτε πραξικόπημα κάναμε ούτε δικτατορία εφαρμόσαμε. Μας ψηφίζει ο Ελληνικός Λαός και αυτό είναι που τους τρελαίνει. Χάνουν «εντός έδρας».

Σχόλια

  1. Μάλιστα! Μήπως να στήσουμε και ...πισινό για τους λαθραίους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…