Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας κρητικός γραικύλος στην ΕΡΤ 3

Αίσχη και ανιστόρητες ύβρεις στην ΕΡΤ3: “Κουραμπιές ο Παύλος Μελάς, εγκληματίες οι Μακεδονομάχοι!”

Σε άντρο Ανθελληνικής Προπαγάνδας έχει μετατρέψει την ΕΤ-3 ο 81χρονος ακροαριστερός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός. Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, φιλοξένησε τον Δόκτορα της Ιστορίας Γιώργο Μπουλακάκη, προκειμένου να μιλήσουν για τον Μακεδονικό Αγώνα. Ο εν λόγω Δόκτορας (εγγονός του κορυφαίου Κρητικού Μακεδονομάχου Μπούλακα) έχει γράψει το μυθιστόρημα «Φλόγες στην Μακεδονί», όπου εξιστορεί την δράση του αιμοσταγούς (!) παππού του. Μεταξύ των όσων φρικτών ακούσαμε από τον εγγονό του θρυλικού Μακεδονομάχου Μπούλακα, καταγράφω τα εξής:
1. Ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν στην πραγματικότητα ένας θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ Πατριαρχικών και Εξαρχικών. Δεν είχε να κάνει με πατριωτισμό, δεν ήταν αντιδικία Ελλήνων και Βουλγάρων. Οι μεν δικοί μας Μακεδονομάχοι «τα έπαιρναν» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι δε Κομιτατζήδες από την Βουλγαρική Εξαρχία.
2. Ο Παύλος Μελάς ήταν στην πραγματικότητα κουραμπιές. Δεν μπορούσε να σφάξει ούτε αρνί, και λίγο πριν σκοτωθεί, έγραφε στην γυναίκα του την Ναταλία Δραγούμη ότι θα τα παρατούσε…
3. Όλοι οι Έλληνες Μακεδονομάχοι ήσαν αιμοσταγείς σαν τον Μπούλακα. Ακόμη κι όταν δεν υπήρχαν Βούλγαροι τριγύρω για να σκοτώσουν, πήγαιναν χιλιόμετρα μακριά στα Εξαρχικά χωριά για να χύσουν το αίμα του εχθρού και να αισθανθούν όμορφα.
4. Ποτέ κανείς Μακεδονομάχος δεν είπε ότι πολεμάει για την Ελλάδα. Ήσαν μισθοφόροι και σκότωναν τον εχθρό γιατί αυτό ήταν το επάγγελμά τους.
5. Στα «Μυστικά του Βάλτου», η Πηνελόπη Δέλτα ωραιοποίησε τον Μακεδονικό Αγώνα με κούφια λόγια περί αγάπης για την Πατρίδα, ενώ στην πραγματικότητα ο πόλεμος είναι φρικτός και δεν πρέπει να γίνεται, διότι σκοτώνονται άνθρωποι!..
Ενώ έλεγε όλα αυτά τα φρικτά ο εγγονός του θρυλικού Μπούλακα, ο αριστερός εσχατόγερος Βασιλικός χαμογελούσε τρισευτυχισμένος...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…