Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Στις 9-4-2013, εμφανίσθηκε δημοσίευση κάποιας αυτοτιτλοφορούμενης ως "Αγωνιστικής Συνεργασίας εμπόρων ενάντια στους φασίστες της ΧΑ" στην οποία αναφέρεται αυτολεξί ότι "η γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου που πραγματοποήθηκε την Δευτέρα 8/4 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου Ανδρόγεω 1, καταδικάζει την δράση και την πολιτική της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή (ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ, ΑΠΕΙΛΕΣ κ.α.)". 
Θεωρώντας ότι πρόκειται για "καπελλωτικό" ψευδοψήφισμα-έμπνευση μιας ευκαιρειακής ολιγομελούς "κίνησης" παρωχημένης "ιδεολογικής" ταυτότητας, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τον συκοφάντη-συντάκτη. Θεωρούμε, όμως και ότι το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου πρέπει με ανακοίνωσή του στον τύπο να διευκρινήσει ότι το περιεχόμενο του ανωτέρω ψευδοψηφίσματος είναι αναληθές, ειδάλλως θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξετε σε ποιές δολοφονίες ξένων εργατών, ποιούς ξυλοδαρμούς και ποιές απειλές, καθώς και ποια "κ.α.", αναφέρεστε, θεωρώντας ότι  σιωπηρώς είναι αναγνωρισμένο από εσάς το ψήφισμα, σε περίπτωση που δεν το διαψεύσετε επισήμως. Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε τίποτε με τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, τα τηλέφωνά μας "έσπασαν" προκειμένου να επιβραβευθούν οι όποιες πρωτοβουλίες μας για την πάταξη του λαθρεμπορίου και πολλά μέλη του ιστορικού σας σωματείου τυγχάνουν φίλοι και υποστηρικτές μας.
Αναμένοντας τις ενέργειές σας,
 Ηράκλειο 14-4-2013
  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχόλια

  1. Αφού δεν σέβονται τίποτα, να φοβούνται. Και άμα φοβούνται για την τσέπη τους, θα αρχίσουν να "σέβονται". Αρκετά πια με τα μιάσματα. Κωνσταντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…