Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ίδρυσαν... "μειονοτικό" κόμμα στην Θεσπρωτία για να αποσχισθεί από την Ελλάδα!  • ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ 5ου Σ.Π
  • Αλβανικές προκλήσεις: Ίδρυσαν... "μειονοτικό κόμμα" στην Θεσπρωτία για να αποσχισθεί από την Ελλάδα! Θα κατέβουν στις Ελληνικές εκλογές!

O αλβανικός επεκτατισμός που σε πολιτικό επίπεδο εκφράζεται από το κόμμα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (στην πράξη είναι το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC) ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημα του  με την ονομασία (Ερυθρόμαυρη συμμαχία- Τσαμουριά ) σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο balkanweb.Lajmet.com. 
    Η ίδρυση του ελληνικού “βραχίονα” της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (“Τσαμουριά” την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους» μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο. Την ίδια στιγμή προβοκάτορες Αλβανοί επέδραμαν και κατέστρεψαν το Μνημείο των νεκρών του υψώματος 731 στην Βόρειο Ήπειρο όπου το 5ο Σύνταγμα Πεζικού στον Β’ΠΠ έδωσε την πιο συγκλονιστική μάχη και είχε την μεγαλύτερη αμυντική επιτυχία των ελληνικών όπλων στον Β’ΠΠ. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την παράδοση από τον Α/ΓΕΕΘΑ στη ΣΜΥ της Σημαίας του ηρωικού 5ου ΣΠ! Τυχαίο; Δε νομίζουμε! Σε ότι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψήφιους στις… ελληνικές εκλογές και να αποτυπώσει την δύναμη της “αλβανικής μειονότητας” στην Ελλάδα σύμφωνα με ανακοίνωση στα αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) “Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών  στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς το οποίο  αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του κόμματος”. 
             Η ανακοίνωση του κόμματος «Ερυθρόμαυρη συμμαχία» αναφέρει  τα εξής: “Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας  κατάφεραν  μετά από αρκετές εβδομάδες  προσπάθειας στην  δημιουργία παρατήματος του κόμματος   στην  “Τσαμουριά” (Εννοεί Θεσπρωτία) και  την  ίδρυση κόμματος   για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από ενός  εκατομμύριου συμπολιτών μας  Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα”. Η «Ερυθρόμαυρη  Συμμαχία - “Τσαμουριά», μετά την ίδρυση των πρώτων παραρτημάτων  στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει την δραστηριότητα  της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο  την  “Τσαμουριά” (Εννοούν Θεσπρωτία-Πρέβεζα κλπ). Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει: “Για πρώτη φορά, ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημα του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη  την προσοχή και την φροντίδα  του όχι μόνο στους (Αλβανούς από την Τσαμουριά) αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. 
        Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών  αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας, αλλά  κανένας και τίποτα δεν υλοποιήθηκε  γι ‘αυτούς, ακόμη και το πιο  βασικό δικαίωμα «του εκλέγειν» στο κράτος καταγωγής τους. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία Τσαμουριά»,  προτίθεται να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη  στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500 χιλιάδες Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα” καταλήγει η ανακοίνωση. Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να έχουμε αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην Ελληνική βουλή με 6-7% που θα λέει ότι η… Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…