Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραπεζική… διαφήμιση μέσα στα σχολεία!


Η επώνυμη καταγγελία μας ήρθε από το Ηράκλειο Κρήτης. Την παραθέτουμε για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το μπάχαλο που επικρατεί στα ελληνικά σχολεία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του Σιγανού Εμμανουήλ κατοίκου Ηρακλείου

Προς πολιτικά κόμματα
Γυμνάσιο Ν. Αλικαρνασσού
Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων
Περιφέρεια Κρήτης
Χαμόγελο του παιδιού
Υπουργό οικονομικών
Υπουργό Παιδεία &θρησκευμάτων

Κύριοι
Δια της παρούσης μου καταγγέλλω την υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας καταστήματος Ηρακλείου, οδός Ικάρου και Καζαντζίδη, Νέα Αλικαρνασσός, κα ΚΟΥΛΕΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ προϊσταμένη Ταμειολογιστών, η οποία τουλάχιστον μια φορά το μήνα μεταβαίνει και στο Γυμνάσιο Νέα Αλικαρνασσού ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ της εν λόγω τράπεζας (ανοίγματα λογαριασμών, προγραμμάτων, πιστωτικών καρτών κλπ) σε μαθητές του σχολείου ΑΝΗΛΙΚΟΙ, προσπαθώντας μέσα από την ενημέρωση να προσελκύσει πελάτες. Επισυνάπτω σχετικά συνοδευτικά έγγραφα τα οποία δόθηκαν στους μαθητές από την εν λόγω υπάλληλο. Ταυτόχρονα καταγγέλλω την Διεύθυνση του Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού θεωρώντας λίαν επιεικώς απαράδεκτη την στάση του Διευθυντή το να αποδεχτεί την πρόταση της τράπεζας και να προωθήσει προϊόντα ενός σχεδόν ιδιωτικού οργανισμού και με άμεση ΑΠΕΙΛΗ γονείς και παιδιά να πέσουν στην παγίδα είτε ανοιγμάτων λογαριασμών, είτε αγοράς προϊόντων που δύσκολα θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν καθώς επίσης και στην έκδοση πιστωτικών καρτών, γεγονότα που κατά καιρούς έχουν προξενήσει ανεπανόρθωτες ζημιές, είτε οικονομικές είτε οικογενειακές σε μια περίοδο κρίσης όπου πολλά παιδιά μετά των οικογενειών τους ίσα που τα βγάζουν πέρα και μετά βίας ανταποκρίνονται στα σπίτια τους. Και ενώ οι περισσότεροι γονείς προσπαθούμε να μην δίνομε στόχο σε άλλα ανήμπορα παιδιά που δεν έχουν να πάρουν ούτε κουλουράκι από το κυλικείο η εν λόγω τράπεζα δηλώνει ότι δίνει χρήμα σχεδόν δωρεάν. Και όλα αυτά σε μια περίοδο κρίσης και ανασφάλειας τόσο για το μέλλον όσο και για την οικονομία μας. Καλό είναι λοιπόν να ξεχάσει η τράπεζα της Ελλάδος την χλιδή των τελευταίων 20 ετών και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όπως επίσης και τα σχολεία δια των διευθυντών να ελέγχουν σχολαστικότερα ποιοι και για ποιο λόγο μπαινοβγαίνουν για να ενημερώνουν τους μαθητές. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβώ σε οποιαδήποτε καταγγελία σε ανώτατο επίπεδο για παραβίαση θεμελιωδών αρχών και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μετά τιμής
ΣΙΓΑΝΟΣ Εμμανουήλ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…