Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ανθελληνική κυβέρνηση Σαμαρά επιμένει στην εισαγωγή αλλοεθνών στις Στρατιωτικές σχολές


Με μια απόφαση σύμφωνη με τους ανήθικους κι αντεθνικούς καιρούς που ζούμε, όπου ο παραλογισμός βαφτίζεται ανεκτικότητα και ο ανθελληνισμός αποτελεί δείγμα κοσμοπολιτισμού και προόδου, η εγκληματική για το Ελληνικό Έθνος κυβέρνηση Σαμαρά, δεν προχώρησε στην επαναφορά του Ελληνικού γένους, ως βασικής προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Αρχικά 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μετά από επερώτηση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να απαγορευθεί η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος. Αν και η σχετική πρωτοβουλία βρήκε θετικότατη ανταπόκριση από την ηγεσία και τα στελέχη του Στρατεύματος αλλά και τους περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ, εν τούτοις, η κυβέρνηση Σαμαρά για μικροκομματικές σκοπιμότητες, αποφάσισε να μην υιοθετήσει την εθνικά ωφέλιμη και φυλετικά, ηθικά και ιστορικά δίκαιη αυτή πρόταση. Αντιθέτως, η επαναφορά του ελληνικού γένους ως προϋποθέσεως για την εισαγωγή στις ανωτέρω σχολές, γνώρισε τη μήνι και τις λυσσώδεις αντιδράσεις του μαρξιστικού δημοσιογραφικού εσμού, καθώς και των ερυθρών, ροζ και πράσινων αντεθνικών κοινοβουλευτικών συμμοριών. Μπροστά στις υστερικές κραυγές των διεθνιστών μισελλήνων της Αριστεράς, η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη ελαφροδεξιά της Ν.Δ, σήμανε άτακτη υποχώρηση.
Κατόπιν δε των έντονων αντιδράσεων Βενιζέλου και Κουβέλη και προκειμένου να διασπαστεί το μέτωπο της κυβερνητικής παρασυναγωγής, ο «πατριώτης» Σαμαράς απέσυρε τη συγκεκριμένη διάταξη, επιτρέποντας σε αλλοεθνείς να εισέρχονται στους εθνικά ευαίσθητους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Μετά τη σημερινή «επιτυχία» της δειλής Δεξιάς, δεν απομένει παρά να πανηγυριστεί το γεγονός της επιχειρούμενης διάλυσης της εθνικής ενότητας εντός του Στρατεύματος με την ύψωση του σφυροδρέπανου και του ερυθρού αστέρος στο μαντρί της Συγγρού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…