Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στρατόπεδο συγκέντρωσης για... οικονομικά εγκλήματα παρουσίασε η κυβέρνηση!Ο ιουδαίος θα πάρει την "εκδίκηση" του όταν γεμίσει την Ευρώπη στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους... χρωστούν.


«Παράθυρο» για το σπάσιμο ακόμη και των ισοβίων σε βάρος των καταχραστών του Δημοσίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψουν το σύνολο των χρημάτων που καταχράστηκαν, προβλέπει νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την εν λόγω ρύθμιση που παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, όσοι επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν καταχραστεί μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή θα τιμωρούνται με φυλάκιση δύο ετών. Αν τα επιστρέψουν μέχρι το πρωτόδικο δικαστήριο η ποινή θα είναι φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και αν πληρώσουν μέχρι το εφετείο θα τιμωρούνται με κάθειρξη έως δέκα χρόνια. Ωστόσο από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις εξαιρούνται όσοι έχουν διαπράξει απιστία, υπεξαίρεση και απάτη σε βάρος του Δημοσίου, για τους οποίους η επαπειλούμενη ποινή μπορεί να είναι μέχρι και ισόβια κάθειρξη. Ακόμη, με άλλη διάταξη παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη όσων έχουν διαπράξει έως τώρα αδικήματα που τιμωρούνται έως ένα έτος. Εξαιρούνται η μη καταβολή διατροφής ή εργοδοτικών εισφορών και η μη αποπληρωμή δόσεων προς εμπορικά καταστήματα. Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο Ρουπακιώτης, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο από το υπουργείο η μετατροπή ενός στρατοπέδου (εντός του νομού Αττικής) σε φυλακή όπου θα κρατούνται όσοι είναι έγκλειστοι για οικονομικά εγκλήματα, πλην βεβαίως των επικίνδυνων κρατούμενων και των βαρυποινιτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…