Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαθρομετανάστες, το χρυσορυχείο των «προοδευτικών» Η ITUC επιβεβαιώνει: Δεν έχουμε ενσωματώσει την κοινοτική οδηγία που θα έκλεινε φυλακή πολλούς “ευαίσθητους”!


Τα γεγονότα στην Μανωλάδα απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο, που πραγματικά βρίσκεται ο ρατσισμός με την κακή του έννοια και ποιοι έχουν συμφέρον από το εμπόριο ανθρώπων. Ένα τέτοιο γεγονός σε μια γωνιά της Ευρώπης δείχνει το σκοτεινό βάθος που έχει το τούνελ της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη, δείχνει ότι οι ίδιοι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι σκοτεινοί κύκλοι που βρίσκονται από πίσω, ελέγχουν και κατευθύνουν αυτή τακτική εδώ και αιώνες.  Έτσι λοιπόν η Διεθνής συνδικαλιστική Συνομοσπονδία αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα δεν έχει ενσωματώσει την κοινοτική οδηγία για το δουλεμπόριο στο Εθνικό της Δίκαιο, παρά το ότι έχει ήδη περάσει η καταληκτική ημερομηνία! Για το σοβαρότατο αυτό θέμα, δεν έχει βγει άχνα από κανέναν “ευαίσθητο” προοδευτικό!
       Όπως άχνα δεν έχει βγει για τους δολοφονημένους λαθρομετανάστες από δουλεμπόρους ή από άλλους λαθρομετανάστες. Μόνο τα υποτιθέμενα… «ρατσιστικά» εγκλήματα ψάχνουν. Τυχαίο; Όχι βέβαια! Εάν η οδηγία γίνει νόμος του κράτους, τότε πολλοί “ευαίσθητοι” προοδευτικοί θα βρεθούν στην φυλακή! Σύλλογοι που “διευκολύνουν” την… ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων – εμπορευμάτων, τους βοηθούν να παραποιούν στοιχεία για να τους εκμεταλλευθούν, οργανώνουν δράσεις “διαμαρτυρίας” για συλληφθέντες (αλλοδαπούς) δουλεμπόρους, ενώ αρκετοί ντόπιοι δουλέμποροι παριστάνουν τους προστάτες των λαθρομεταναστών! Το μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου λοιπόν φαίνεται ότι εξαγοράζει συνειδήσεις αλλά και ολόκληρες κυβερνήσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς η συνέργεια κράτους – ΜΚΟ – οργανώσεων στην μη εισαγωγή της σχετικής νομοθεσίας.  Η ιστοσελίδα της ITUC αναφέρει ότι απλήρωτοι εργάτες φράουλας από το Μπαγκλαντές πυροβολήθηκαν από τον εργοδότη τους στην Ελλάδα, κάτι που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, η οποία είδε αυτές τις εικόνες και διάβασε τα ρεπορτάζ από την περιοχή της Νέας Μανωλάδας. Ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (ITUC) για το μποϊκοτάζ στην Μανωλάδα, τους πυροβολισμούς & το trafficking.  Το στέλεχος της Συνομοσπονδίας δηλώνει ότι παρότι υπήρχε προθεσμία έως την 6η Απριλίου, η Ελλάδα δεν είναι προφανώς μεταξύ αυτών των χωρών που μετέφερε την οδηγία 2011/36/ΕΕ για το trafficking, στο εθνικό της δίκαιο. Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ITUC επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα για το trafficking, (συμπεριλαμβανομένου εκείνου που γίνεται για εκμετάλλευση εργασίας), καθώς ενώ ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει, ο αριθμός των καταδικαστικών αποφάσεων για εμπορία ανθρώπων μειώνεται (κατά 13%) και ενώ συμφωνήθηκε το 2011, να ενεργοποιηθεί η οδηγία 2011/36/ΕΕ για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και την προστασία των θυμάτων της, με αυστηρότερες ποινές για τους παραβάτες, αυξημένη προστασία των θυμάτων και με στόχο να κάνει ευκολότερη τη δίωξη, μέχρι στιγμής, μόνο 6 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ την έχουν μεταφέρει πλήρως στην εθνική τους νομοθεσία. Το στέλεχος της Συνομοσπονδίας δηλώνει ότι παρότι υπήρχε προθεσμία έως την 6η Απριλίου, η Ελλάδα δεν είναι προφανώς μεταξύ αυτών των χωρών που μετέφερε την οδηγία 2011/36/ΕΕ για το trafficking, στο εθνικό της δίκαιο. Η λύση είναι μια: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!
Σταύρος Καρεφυλλάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…