Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΟΛΓΑ… ΤΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ!


Το ότι η εντυπωσιακή παρουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη κυριαρχεί στα βουλευτικά έδρανα, αυτό είναι γνωστό σε όλους. Αν θέλει όμως να αποκτήσει και το σεβασμό των πολιτών, θα πρέπει να αποδείξει ότι σέβεται τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Τα στοιχεία που φέρνουμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ!
Με ποιο σκεπτικό άραγε η Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράφει έργα εκατομμύριων ευρώ από το υστέρημα του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού; Δείτε πόσο μας κοστίζει σε καιρό πρωτοφανούς κρίσης,  η κατασκευή του ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ: Περίπου 3.100.000 ευρώ! Και όλως τυχαίως, το μειοδοτικό διαγωνισμό κέρδισε εταιρεία από το Ηράκλειο της Κρήτης, απ’ όπου η Όλγα έλκει την καταγωγή της!
Για να καταλάβετε τι σας λέμε...

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Εγκρίνουμε, ως έχει τη με αριθμό 55/Συν. 9η/2-4-2013 Απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.Τ., η οποία αφορά στην κατακύρωση του ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού που έγινε στην Αθήνα στις 11-12-2012 και την ανάθεση του έργου «ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ» στην μειοδότρια Εταιρεία «ΡΟΜΒΟΣ Α,Ε.» που εδρεύει στο Ηράκλειο στην οδό Λευθεραίου 8-Α.Φ.Μ.094316203 Β’Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου, με συνολική προσφορά 3.077.896.70€ (τριών εκατομμυρίων εβδομήντα επτά χιλιάδων οχτακοσίων ενενήντα έξι ΕΥΡΩ και εβδομήντα ΛΕΠΤΩΝ) (μέση έκπτωση 40.81%) από τα οποία 2.191.058,53€ για εργασίες, 328.658.78€ για απρόβλεπτα, 133.641.91€ για αναθεώρηση και 424.537,48€ για Φ.Π.Α.16%.
2. Προ της υπογραφής της σύμβασης, απαιτείται η υποβολή από την επιχείρηση στο  Τμήμα Ελέγχου Διαφάνειας του Ε.Σ.Ρ. αίτησης για την έκδοση πιστοποιητικού μη συνδρομής ασυμβίβαστων ιδιοτήτων  και απαγορεύσεων σύμφωνα με τα άρθρα 31-34 του Ν.3669/08 (ΚΔΕ).
Η παραπάνω δαπάνη βαρύνει τον κ.α. 2012ΣΕ01180028 της ΣΑΕ 011/8

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…