Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ: “ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

Μία δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Hassan al-Banna, ήταν αρκετή ώστε να αποκαλυφθούν σε όλο τους το βάθος οι μύχιες σκέψεις των εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθροεισβολέων, οι οποίοι εισήλθαν και διαμένουν παράνομα στη Πατρίδα μας. Ταυτόχρονα, η δήλωση αυτή, διαλύει κάθε δομικό στοιχείο της ρητορικής της Αριστεράς περί των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και φέρνει το Καθεστώς και την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά προ των τεράστιων ευθυνών της. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η οργάνωση εκείνη η οποία βρίσκεται πίσω από το αιματοκύλισμα των χωρών της Βορείου Αφρικής, όπου και με ανοιχτή υποστήριξη και ενθάρρυνση των δυτικών και δη των ΗΠΑ, επιχειρήθηκε και έλαβε τελικά χώρα η μεταβολή των προϋπαρχόντων καθεστώτων. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης – τα ελληνικά δε μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση- πανηγύρισαν δεόντως τις ισλαμικές εξεγέρσεις, τιτλοφορώντας την βίαιη μεταβολή της πολιτικής καταστάσεως «αραβική άνοιξη». Οι ισλαμιστές οι οποίοι ανέλαβαν τον έλεγχο των χωρών της Βορείου Αφρικής, έχουν πλέον στραφεί κατά του καθεστώτος του Άσαντ στη Συρία, καθ’ υπόδειξη και με τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ.
     Την υποστήριξή της στην προσπάθεια ανατροπής του Άσαντ στη Συρία, εκδήλωσαν και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα), ενώ ο Έλληνας υπουργός των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος, είχε σπεύσει εξ’ αρχής να δηλώσει υποταγή στον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα, τασσόμενος κατά του ηγέτη της Συρίας και υπέρ των ισλαμιστών δολοφόνων του Συριακού Λαού και των ορθόδοξων Χριστιανών της χώρας (μέχρι την ώρα αυτή, κανένα σημάδι ζωής δεν υπάρχει από τους δύο ορθόδοξους επισκόπους, οι οποίοι είχαν απαχθεί από τις ορδές των ισλαμιστών σφαγέων). Ο ιδρυτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Hassan al-Banna, με δήλωσή του, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με τις προθέσεις των ισλαμιστών για όλη τη λεκάνη της Μεσογείου: «θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ»!  Πιο ευθεία απειλή εναντίον της Πατρίδος μας δε γίνεται να υπάρξει.

Πώς όμως αντιμετωπίζει το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Ελλάδα, την παραπάνω απειλή; 

Η ελληνική κυβέρνηση, ακολου-θώντας -κατά βήμα- τα χνάρια των προηγούμενων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, σύρεται πίσω από το άρμα του αμερικανοσιωνισμού.  Κάθε δήλωση από το Στέητ Ντιπάρτμεντ ηχεί ως αντίλαλος από το στόμα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών. Δίχως να ζυγιστούν τα οφέλη για την Πατρίδα, δίχως να ερευνηθούν οι επιμέρους παράμετροι της «αραβικής άνοιξης» και της επιχειρούμενης αλλαγής καθεστώτος στη Συρία, η πολιτική ηγεσία του τόπου τάχθηκε αναφανδόν στο πλευρό των υπερατλαντικών «συμμάχων» και συνεπώς, υπέρ των ισλαμιστών σφαγέων της συριακής αντιπολίτευσης.
      Η Αριστερά από την άλλη πλευρά, με τον Σύριζα και τη ΔΗΜΑΡ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έτρεξαν να χαιρετήσουν την «αραβική άνοιξη», ως βήμα εκδημοκρατισμού. Στην ουσία, έβαλαν πλάτη στην αμερικανοσιωνιστική παράνομη επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των μουσουλμανικών χωρών, όπου και χρησιμοποιήθηκαν οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ ως δούρειος ίππος.
     Η βαρβαρότητα του ισλαμικού νόμου, οι ανελέητες σφαγές τόσο χριστιανών όσο και μουσουλμάνων στις χώρες όπου «άνθισε η αραβική άνοιξη, αποτελούν προφανώς για την ελληνόφωνη αριστερά, τα αναγκαία στάδια εξέλιξης προς τη… δημοκρατία.Επιπλέον, τόσο η κυβέρνηση όσο και η Αριστερά, στο όνομα τάχα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενός κίβδηλου ανθρωπισμού και ενός μισελληνικού αντιρατσισμού, φέρνουν προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο τον περίφημο «αντιρατσιστικό» νόμο. Τούτο εκ των πραγμάτων και δεδομένων των συνθηκών δε σημαίνει παρά την απόλυτη νομιμοποίηση από μέρους του Καθεστώτος, της ασυδοσίας και της παρανομίας εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
   Με απλά λόγια, το Καθεστώς αναγνωρίζει εκείνους που βρίσκονται εδώ καταπατώντας πλήθος νόμων του Ελληνικού Κράτους, ως ισότιμους πολίτες με τους Έλληνες, παραχωρώντας τους μάλιστα πλήθος προνομίων, τα οποία φυσικά οι Έλληνες στερούνται. Ακόμη περισσότερο όμως, το Καθεστώς επιχειρεί τη φίμωση του Ελληνικού Λαού και των πολιτικών του επιλογών, προκειμένου οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες να επιτελέσουν ανενόχλητοι (σύμφωνα με το αντιρατσιστικό νομο-έκτρωμα) το έργο τους, το οποίο δεν είναι άλλο από εκείνο το οποίο ξεκάθαρα δήλωσε ο Hassan al-Banna: «να κυματίσει η σημαία του Ισλάμ στα ελληνικά νησιά» και γιατί όχι και σε όλη την ελληνική επικράτεια. Για εκείνους τους πονηρούς, εγχώριους υποτακτικούς του διεθνούς σιωνισμού οι οποίοι θα σπεύσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και θα ισχυριστούν πως οι λαθρομετανάστες που διαβιούν στην Ελλάδα δεν ανήκουν στο στενό κύκλο της ισλαμικής επιρροής, θα απαντήσουμε με την υπενθύμιση εικόνων οι οποίες γύρισαν την Πατρίδα μας στο μεσαίωνα. Την εξέγερση των λαθροεισβολέων ισλαμιστών στην Αθήνα με αφορμή το δήθεν σκίσιμο του κορανίου από αστυνομικό, τις δημόσιες προσευχές σε πλατείες της πρωτεύουσας με τις πράσινες σημαίες του ισλάμ και τα πλακάτ με ακραία ισλαμικά μηνύματα κατά των χριστιανών, ακόμη και τη δημόσια κηδεία μουσουλμάνου, στη πλατεία Κοτζιά, υπό την ανοχή του Καθεστώτος της σαπίλας και του λαθροδήμαρχου. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η ανακοίνωση κάποιας «μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδος», με αφορμή μια κακοστημένη προβοκάτσια του Καθεστώτος, σύμφωνα με την οποία οι μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς δέχτηκαν… έγγραφη απειλή!
      Οι ισλαμιστές λοιπόν, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά: «κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του». Αυτή ακριβώς την πίστη, μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους καλέσει να υπερασπίσουν ή να «διαδώσουν» και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Και τότε είναι πολύ εύκολο, να ζήσει η Αθήνα αλλά και η επαρχία τις εικόνες απάνθρωπης βαρβαρότητας της Λιβύης, της Αιγύπτου και της Συρίας, όπου εφαρμόζεται στυγνά και αμείλικτα, ο ισλαμικός νόμος.
     Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται ενώπιον καταιγιστικών μεταβολών σε όλα τα επίπεδα. Το Καθεστώς αν και χρεοκοπημένο σε όλα τα επίπεδα, εκτελεί τις εντολές των ξένων με στόχο να διαλύσει την Πατρίδα μας και να εξαφανίσει το Λαό μας. Καθίσταται συνεπώς επιτακτική η ανάγκη της συνειδητοποίησης πως η επιβίωση του Ελληνισμού όπως τον ξέρουμε, είναι συνάρτηση της όσο το δυνατόν ταχύτερης απαλλαγής μας από τους τύραννους της μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…