Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολιτικός Στρατιώτης: Η Πειθαρχία (ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες)


Το έχουμε γράψει πολλές φορές με κάθε επίσημο τρόπο αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν… Και μάλιστα λόγω της δικής τους παλαιοκομματικής λογικής, αντιλαμβάνονται το ίδιο για τις κινήσεις-αποφάσεις των επίσημων οργάνων της Χρυσής Αυγής, ότι δηλαδή γίνονται για… προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους. Ουσιαστικά αντιδρούν στην γραμμή που χαράσσει η Κεντρική Διοίκηση και στις όποιες αποφάσεις παίρνονται και τις βαφτίζουν  «προσωπικές αποφάσεις κάποιων» αδυνατώντας να κατανοήσουν ότι στην Χρυσή Αυγή δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει. Τον λόγο θα τον διαβάσετε στο παρακάτω κείμενο από την επίσημη ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου… 

«Αυτός που δε μπορεί να υπακούσει, δε μπορεί να διοικήσει» Σενέκας
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν είναι κόμμα αστικό. Είναι Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό. Ως Κίνημα Εθνικιστικό σε ένα Καθεστώς ανθελληνικό, καθίσταται εκ προοιμίου επαναστατικό. Συνεπεία τούτου, απολαμβάνει του προνομίου της εκλείψεως χαρακτηριστικών τα οποία όχι μόνο ενυπάρχουν στους αστικούς πολιτικούς σχηματισμούς, αλλά και των οποίων η ύπαρξη ενθαρρύνεται ποικιλοτρόπως.
Δεν είναι ίδιον του δικού μας Κινήματος, η αναρρίχηση στα κομματικά αξιώματα των κακομαθημένων τέκνων οικογενειών οι οποίες πρωταγωνιστούν επί δεκαετίες στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος. Μήτε όμως κι εκείνων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ισχυρή οικονομική τους επιφάνεια. Αντιθέτως, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνον κηρύσσει την αναγκαιότητα της Αριστοκρατίας για το μελλοντικό Εθνικό-Λαϊκό Κράτος, αλλά την εφαρμόζει μέσα στον ίδιο του τον Οργανισμό.
Η τελευταία εκλογική αναμέτρηση η οποία έλαβε χώρα στην Πατρίδα μας, σημαδεύτηκε από τον θρίαμβο της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας, της οποίας φορέας, είναι το Κίνημά μας. Ο αντίκτυπος της Νίκης, οδήγησε πλήθος Ελλήνων στις γραμμές του Κινήματος. 
Εν αντιθέσει όμως προς τη νοοτροπία των παλαιών συναγωνιστών, η κουλτούρα, το ύφος και η διάθεση των νέων μας συντρόφων, υπήρξε η φυσική απόρροια της γαλούχησής τους από ένα φαύλο, αντεθνικό Καθεστώς διεφθαρμένων και προδοτών. Όπως ακριβώς είχαν εκπαιδευτεί από τους μεταπολιτευτικούς απατεώνες, προσέγγισαν το Κίνημα με την προοπτική του ρουσφετιού, του ανταλλάγματος. Οδυνηρή έκπληξη τους περίμενε, όταν διαπίστωσαν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν ήρθε για να παράγει τους θλιβερούς και άθλιους κομματανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονταν σε αφθονία στο μεταπολιτευτικό Καθεστώς της σαπίλας. 
Η Χρυσή Αυγή, παρήγαγε, παράγει και θα παράγει στο μέλλον, Πολιτικούς Στρατιώτες. Συνεπώς οι νέοι μας συναγωνιστές οφείλουν να προσαρμοστούν στη κατάσταση την οποία παραλαμβάνουν από τους Παλαιούς Συντρόφους, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για να αποκτήσουν επάξια τον τίτλο του Χρυσαυγίτη.
Σε αντιδιαστολή προς τον αστό ο οποίος ανταλλάσσει την ψήφο του για την πιθανή μελλοντική του τακτοποίηση, ο Πολιτικός Στρατιώτης, ο Στρατιώτης του Κινήματός μας, έχει χρέος να μάθει να πειθαρχεί. Να πειθαρχεί πρωτίστως στον εαυτό του κι όταν αυτό επιτευχθεί, θα μάθει να πειθαρχεί προς την Ιεραρχία. Είναι πράγματι υπόθεση δύσκολη να μεταβάλλεις τον χαρακτήρα και τις αρχές κάποιου ο οποίος εκπαιδεύτηκε να επιτυγχάνει τους σκοπούς του, γλείφοντας τα πόδια των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης. Εν τούτοις θα πρέπει να καταστεί σαφές πως το Κίνημα ούτε ανέχθηκε, ούτε και θα ανεχθεί τις εγγενείς παθογένειες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Τούτο σημαίνει πως στόχος του Κινήματος δεν είναι άλλος από την εκρίζωση της μεταπολιτευτικής νοσηρότητας προκειμένου να λάμψει το ιδανικό της Πειθαρχίας, απαραίτητου συστατικού ώστε ο ιδεολογικός και πολιτικός μας Οργανισμός να επικρατήσει στον πολιτικό στίβο, στα πλαίσια ενός Αγώνος ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της εκλογικής αναμέτρησης.
Το Κίνημα δεν ικετεύει για Πειθαρχία. Το Κίνημα απαιτεί την Πειθαρχία από κάθε κύτταρο του Οργανισμού. Μόνον κατ' αυτόν τον τρόπο θα γεννηθεί ένας Νέος Λαός, μέσα από τις στάχτες του παρηκμασμένου και εκφυλισμένου Παλαιού Κόσμου. Απέναντι στους όχλους των πολιτικών μας αντιπάλων, εμείς παρατάσσουμε την ακλόνητη θέληση ενός πειθαρχημένου συνόλου Πολιτικών Στρατιωτών. Ιδού Σύντροφοι, το ήμισυ της μελλοντικής μας Νίκης! Και επιπρόσθετα, μη λησμονείτε ποτέ, πως η επιδίωξη να γίνεις Αξιωματικός, επιτάσσει να αναδειχθείς πρωτίστως ικανός μέσα από τις τάξεις των Στρατιωτών. Μάθε λοιπόν σήμερα να υπακούς, ώστε να είσαι αύριο σε θέση να διοικήσεις εκείνους, από την τάξη των οποίων αναδείχθηκες!

Από την επίσημη ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…