Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιφέρεια Κρήτης: Δράσεις μηνός Μαΐου

Παραθέτουμε ορισμένες από τις δράσεις της Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης κατά τον μήνα Μάιο.

 

Επίσκεψη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στην ΤΟ Ηρακλείου

Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Αρχηγού  Νίκου Μιχαλολιάκου μετέφερε η βουλευτής του Κινήματος συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες Μ. Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Η συναγωνίστρια, απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων και υποστηρικτών, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στο έργο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που επισταμένα αποσιωπάται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Η Τ.Ο Χανίων γιόρτασε την Ανάσταση (φωτο)

Οι συναγωνιστές του Πυρήνα της Τ.Ο Χανίων γιόρτασαν την Ανάσταση μαζί, όπου μέσα σε όμορφο κλίμα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί με τις οικογένειες τους. Ήταν μια ευκαιρία για χαλάρωση, αφού αμέσως μετά την Λαμπρή συνεχίζουμε τις πολιτικές δράσεις πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι. Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες καλή Ανάσταση του Έθνους μας. 

Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου

Επίσκεψη στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Χανίων, αποτελούμενη από τους συναγωνιστές Γιάννη Θεοδωρόπουλο, Ελευθέριο Παπαδάκη και Κων/νο Χαραλαμπάκη. Οι Χανιώτες συναγωνιστές ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα κρούσματα απειθαρχίας που έλαβαν πρόσφατα χώρα στα Χανιά και τόνισαν την ανάγκη απόλυτης σύμπλευσης με τις επιλογές της Ηγεσίας του Κινήματος και συμμόρφωσης με τις αποφάσεις των οργάνων, ως απαραίτητης προϋπόθεσης για την επίτευξη του τελικού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την νίκη των ιδεών του Λαϊκού Εθνικισμού. Στη συνέχεια ο γραμματέας της Τ.Ο. Ηρακλείου, Οδυσσέας Πατεράκης, μίλησε για τη σκοπιμότητα της ετοιμαζόμενης παράλογης και ανιστόρητης ποινικοποίησης, με σχετικό "νόμο", των ιδεών και δράσεων του Κινήματος, και αναφερόμενος σε παραδείγματα εφαρμογής τέτοιων "νόμων" σε άλλες χώρες, αλλά και ιστορικά παραδείγματα εγχώριων πειραμάτων πονικοποίησης ιδεών, έκαμε την πρόβλεψη πως η όλη υπόθεση θα εξελιχθεί σε μπούμερανγκ-φιάσκο του συστήματος, με έντονο το στοιχείο της αυτογελοιοποίησης των επίδοξων εισηγητών που αυτομάτως θα μετατραπούν σε πρωταγωνιστές για ...σχολικά ανέκδοτα.

 

Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων

Την Κυριακή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων. Η συναγωνίστρια Χρύσα Κυριάκου, αναφέρθηκε σε ιδεολογικά θέματα και στην συνέχεια ο συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης μίλησε για τον αντιρατσιστικό νόμο-φιάσκο και στις προσπάθειες του πολιτικού συστήματος να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Τονίστηκε η ανάγκη κάθε συναγωνιστής να είναι πειθαρχημένος στην ιεραρχία και στην γραμμή που χαράσσει η Κεντρική Διοίκηση διότι όλοι τους αναζητούν αδύναμους κρίκους για να δημιουργήσουν προβλήματα στην Χρυσή Αυγή. Αυτό καθιστά επιτακτική την προσοχή κάθε συναγωνιστή σε κάθε γωνιά της Ελλάδος ώστε να μην δοθούν δικαιώματα για προβοκάτσιες κατά του Κινήματος.


Τ.Ο Ηρακλείου: Ομιλίες και επίσκεψη του νέου γραμματέα της Τ.Ο Χανίων


Μέσα σε κλίμα αθρόας προσέλευσης νέων υποστηρικτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ζητούσαν να πληροφορηθούν για τις έντεχνα αποκρυπτόμενες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, θέσεις του Κινήματος, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η απρόσμενη επίσκεψη στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, χθες το απόγευμα της Τετάρτης, αντιπροσωπείας Χανιωτών συναγωνιστών,  με επικεφαλής τον νέο Γραμματέα της Τ.Ο. Χανίων, Λεωνίδα Τσινταράκη. Υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων με τους Ηρακλειώτες συναγωνιστές πάνω σε ζητήματα τακτικής και πειθαρχίας και τονίστηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη συντονισμού των δράσεων των τοπικών οργανώσεων και Πυρήνων του Κινήματος  σε παγκρήτιο επίπεδο καθώς και η  ανάγκη καταπολέμησης των καλλιεργούμενων από ύποπτα συμφέροντα ηλιθιοτοπικιστικών αντιλήψεων που λειτουργούν ως τροχοπέδη για την πρόοδο του νησιού μας. 

Ομιλίες στην ΤΟ Χανίων και παρουσίαση 5μελούς


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο γραφείο της ΤΟ Χανίων οι προγραμματισμένες ομιλίες για την γενοκτονία των Ποντίων. Στην συνέχεια συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα για την επικαιρότητα και παρουσιάστηκε στους συναγωνιστές το νέο 5μελές της ΤΟ Χανίων.Τ.Ο. Χανίων: Προβολή της ταινίας «ΕΛΕΝΗ»

Ημερομηνία: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας «ΕΛΕΝΗ» του 1985, που πολεμήθηκε από τη μεγαλύτερη μερίδα του τύπου στην "σοσιαλιστική" Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου και του Χαρίλαου Φλωράκη και αγαπήθηκε από την πλειοψηφία του τύπου στο εξωτερικό. Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη, 41 ετών, με την αδελφή της Αλέξω,  56 ετών, τουφεκίστηκαν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες ύστερα από καταδίκη τους σε θάνατο από το ανταρτοδικείο, με την κατηγορία ότι ''κατέστρωσε την απόδραση από το χωριό τεσσάρων παιδιών της καθώς και της μάνας της, της αδελφής της και της ανιψιάς της'' για να γλυτώσουν από το παιδομάζωμα των κομμουνιστοσυμμοριτών.

Τ.Ο Ηρακλείου: Ομιλία για την άλωση της Πόλης


Πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο της ΤΟ Ηρακλείου, ομιλία για την άλωση της Πόλης από τον συναγωνιστή Τάσο Τσαγκαρίδη. Οι Χρυσαυγίτες τιμούν τον τελευταίο Έλληνα Αυτοκράτορα που έπεσε σαν άλλος Λεωνίδας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διανομή ρουχισμού από την ΤΟ Χανίων (φωτο)


Προσπάθεια της… ΕΛΜΕ (!) να ματαιώσει την διανομή μαζί με αναρχικούς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή ρούχων και υποδημάτων από την ΤΟ Χανίων στον πεζόδρομο επί της Τζανακάκη στο κέντρο της πόλης. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εμπράκτως δίπλα στους Έλληνες που βάλλονται από τον οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει κατά τους η τρικομματική συγκυβέρνηση. Θλιβερή εικόνα μιας γκρούπας ψειριασμένων μουσάτων δασκάλων, να καλά διαβάζετε… «δασκάλων» που στο κάλεσμα της ίδιας της… ΕΛΜΕ (!) συμπορεύτηκαν μαζί με τους αναρχικούς και τους ακροαριστερούς κρατώντας… πέτρες και μολότοφ για να ματαιώσουν, ανεπιτυχώς φυσικά, την διανομή ρούχων σε φτωχούς συμπολίτες μας από την Χρυσή Αυγή. Τα συμπεράσματα δικά σας… 
Υ.Γ Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους συναγωνιστές οι οποίοι με απόλυτη πειθαρχία, οργάνωση και ψυχραιμία έφεραν σε πέρας με επιτυχία αυτή την δράση της ΤΟ Χανίων.  
Ανάρτηση Σημαίας στο ξεχασμένο μνημείο του συνταγματάρχη Χατζηδάκη από την ΤΟ Χανίων

Περιοχή Καλάμι Χανίων, 23-5-2013 ώρα 17:00. Οι Χρυσαυγίτες θυμούνται και τιμούν: Συνταγματάρχης (ΠΒ) ΕΜΜ.Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 1929-1974 έπεσε μαχόμενος κατά των Τούρκων εισβολέων στην Αμμόχωστο ΚΥΠΡΟΥ την 22-7-1974. Δέκα συναγωνιστές έδωσαν το παρόν. Την σήμερον ημέρα η πολιτεία προσκυνώντας το μνημόνιο και την ανθελληνική προπαγάνδα των σιωνιστών λησμονεί τους Ήρωες που πολέμησαν για το Ελληνικό Έθνος καθώς τους φαίνεται δυσβάσταχτο το κόστος μιας σημαίας για να την τοποθετήσουν στα μνημεία των ηρώων που πολέμησαν για την Πατρίδα. Την σημερινή ημέρα με αφορμή την δολοφονία και την κατάρριψη του αεροσκάφους του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη από τούρκικο F-16 η ΤΟ Χανίων της Χρυσής Αυγής υψώνει ξανά την σημαία στο μνημείο του ΕΜΜ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ στο Καλάμι Χανιών που όπως ο ταγματάρχης Χατζηδάκης, ο σμηναγός Ηλιάκης και αμέτρητοι άλλοι ήρωες την είχαν μια ζωή υψωμένη στην καρδιά τους και θυσιάστηκαν γι’ αυτήν.

Λευτέρης Παπαδάκης


Διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων από την ΤΟ ΧανίωνΕνημερωτική εξόρμηση και διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων στην Περιοχή Καλύβες Χανίων πραγματοποίησαν συναγωνιστές της ΤΟ Χανίων, στα πλαίσια των εβδομαδιαίων πολιτικών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου στην μεγαλόνησο. Όπως συμβαίνει παντού, το κλιμάκιο των συναγωνιστών έτυχε θερμής αποδοχής από τους πολίτες οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αναστηλώσει το ελληνικό κράτος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…