Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ: Μερικές από τις πολιτκές δράσεις του Ιουνίου


                           Πορεία ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Χανιά (φώτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πορεία και διανομή φυλλαδίων με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Επίσης ολοκληρώθηκε και η παγκρήτια συνδιάσκεψη των Τοπικών Οργανώσεων και Πυρήνων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη με τις ομιλίες των συναγωνιστών Κτιστάκη Παύλου μέλους της Κ.Ε (ο οποίος μετάφερε και το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής), Καρεφυλλάκη Σταύρου μέλους της Κ.Ε και περιφερειάρχη Κρήτης, Πατεράκη Οδυσσέα γραμματέα της Τ.Ο Ηρακλείου και Λυραντωνάκη Πέτρου πυρηνάρχη Ρεθύμνου. Είναι η 2η πορεία που πραγματοποιείται στην Κρήτη τα τελευταία 24άωρα αφού προηγήθηκε πορεία και στο Ηράκλειο την περασμένη Τετάρτη. Οι Κρήτες Χρυσαυγίτες ενωμένοι, αγωνίζονται ασταμάτητα για μια Πατρίδα ελεύθερη για μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής και στην Κρήτη είναι αναμφισβήτητη και όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να «μειώσουν» τους αγώνες των κρητικών συναγωνιστών για «προσωπικούς λόγους», εκτίθενται ανεπανόρθωτα μιας και η πραγματικότητα δείχνει την πικρή γι’ αυτούς αλήθεια…

 

 

Ηράκλειο: Πορεία, διανομή φυλλαδίων και ομιλία του 

περιφερειάρχη (φώτο) Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο πορεία και διανομή φυλλαδίων με τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Οι συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια σε γειτονιές του Ηρακλείου και στην συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο της ΤΟ Ηρακλείου όπου μίλησε ο συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης μέλος της ΚΕ και περιφερειάρχης Κρήτης, ο οποίος  βρέθηκε στο Ηράκλειο για την καθιερωμένη μηνιαία του επίσκεψη και ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης γραμματέας της ΤΟ Ηρακλείου. 

 

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης διανομή φυλλαδίων του Κινήματος μας σε λαϊκές γειτονιές του Ρεθύμνου. Οι συμμετέχοντες συναγωνιστές γέμισαν με έντυπο υλικό πολλά οικοδομικά τετράγωνα, ενώ μοιράστηκαν φυλλάδια και σε διερχόμενους συμπατριώτες μας.  
Για μια ακόμα φορά γίναμε δέκτες συγχαρητηρίων από απλούς συμπολίτες μας. Και στο Ρέθυμνο ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

 

 

 

 

 

 Τ.Ο Χανίων: «Ο αντιρατσιστικός Νόμος της Χρυσής Αυγής»


Ημερομηνία: Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013 - 19:59
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Χανίων με θέμα: «Ο αντιρατσιστικός νόμος της Χρυσής Αυγής». Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου.

Τ.Ο Χανίων
Τζανακάκη 40-42 Χανιά
Κυριακή: 20:00-22:00
Τηλ: 6977752198
 

 

 

 

 

Τ.Ο Χανίων: «H Πόλις... εάλω»

Ημερομηνία: Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων

Την Κυριακή 2 Ιουνίου  στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Χανίων με θέμα: «H Πόλις... εάλω». 560 χρόνια μετά, το δίλημμα "Πλήθων ή Σχολάριος", καθίσταται και πάλιν επίκαιρο.  
Θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου.

Τ.Ο Χανίων
Τζανακάκη 40-42 Χανιά
Κυριακή: 20:00-22:00
Τηλ: 6977752198 

 

Εκδήλωση Τ.Ο. Ηρακλείου: “Πολιτική επικαιρότητα” 

(Καρεφυλλάκης)


Τ.Ο. Ηρακλείου: “Πολιτική επικαιρότητα” (Καρεφυλλάκης)

Ημερομηνία: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Αλικαρνασσός
Διοργανωτής: Τ.Ο. Ηρακλείου
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου από τον συναγωνιστή Σταύρο Καρεφυλλάκη μέλος της Κ.Ε. και περιφερειάρχη Κρήτης, με θέμα την πολιτική επικαιρότητα.

Τ.Ο. Ηρακλείου
Ν. Αλικαρνασσός, Ηροδότου 87
Δευτέρα & Τετάρτη: 17:00-22:00
Τηλ: 6977752198 

Εκδήλωση Τ.Ο. Χανίων: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις” (Κτιστάκης)


Τ.Ο. Χανίων: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις” (Κτιστάκης)
Ημερομηνία: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Χανίων με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, από το μέλος της Κ.Ε. Κτιστάκη Παύλο.
Τ.Ο. Χανίων
Τζανακάκη 40-42 Χανιά
Κυριακή: 20:00-22:00
Τηλ: 6977752198
  Ομιλίες Τ.Ο. Ηρακλείου: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”


Τ.Ο. Ηρακλείου: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”

Ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 - 19:00
Περιοχή: Ν. Αλικαριασσός
Διοργανωτής: Τ.Ο. Ηρακλείου
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Τ.Ο. Ηρακλείου: Ηροδότου 87, Ν. Αλικαρνασσός
Τετάρτη: 17:00-22:00 Τηλ: 6977752198Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου για την ζωή και το έργο του μεγάλου στρατηλάτη Αλεξάνδρου. Ανάγνωση μηνύματος Αρχηγού Χρυσής Αυγής

Η ζωή και το έργο του μεγάλου στρατηλάτη Αλεξάνδρου παρήλασαν μέσα από μια παραστατική ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Τσαγκαρίδη την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ακολούθησε σχετική με το θέμα συζήτηση, ενώ ο Γραμματέας της Τ.Ο. Οδυσσέας Πατεράκης, αφού αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, οδεύοντας ολοταχώς προς την κορυφή, ανέγνωσε επιστολή του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, με την οποία χαιρετίζεται ο αγώνας των ανδρών και γυναικών του Κινήματος στην Κρήτη και εκφράζεται η αμέριστη στήριξη της Κεντρικής Διοικήσεως, τόσο στους απλούς αγωνιστές, όσο και στο πρόσωπο του περιφερειάρχη του κόμματος στη Μεγαλόνησο, Σταύρου Καρεφυλλάκη, που οι συγκεντρωμένοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα.

 

 

 

 Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων: «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» (Καρεφυλλάκης)


Τ.Ο Χανίων: «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» (Καρεφυλλάκης)

Ημερομηνία: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Χανίων με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις από τον συναγωνιστή Σταύρο Καρεφυλλάκη μέλος της Κ.Ε.  Θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου καθώς και αναφορά σε μια μεγάλη μορφή του Ελληνισμού τον Χατζημιχάλη Νταλιάνη.

Τ.Ο Χανίων
Τζανακάκη 40-42 Χανιά
Κυριακή: 20:00-22:00
Τηλ: 6977752198


Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου

Αθρόα υπήρξε η προσέλευση νέων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος κατά τη χθεσινή ομιλία και την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, όπου ο συναγωνιστής γραμματέας Οδυσσέας Πατεράκης, αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα, κατέδειξε την ανάγκη για την απαρασάλευτη προσήλωση στις ιδεολογικές αρχές του Λαϊκού και Κοινωνικού Εθνικισμού, επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο της πειθαρχίας, ως προϋπόθεσης της νίκης, που, όπως τόνισε, δεν θ' αργήσει να 'ρθεί, δικαιώνοντας τον επί τριάντα και πλέον χρόνια αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την πατρίδα και το λαό μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…