Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θέλουν ανεξάρτητη την Κρήτη από... 1η Αυγούστου!


Άθλιο προβοκατόρικο δημοσίευμα θέλει την Κρήτη «ανεξάρτητη» από 1η Αυγούστου

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι θυμήθηκαν την… υποτιθέμενη ανεξαρτησία της Κρήτης αυτή την περίοδο. Υποτίθεται ότι φέτος θα γινόταν το… περιβόητο δημοψήφισμα για την απόσχιση της νήσου από την Μητέρα Ελλάδα.
    Έχουμε πολλές φορές γράψει για τα άθλια σχέδια κατά της Κρήτης.  Είναι πολλοί εκείνοι που ορέγονται το «αβύθιστο αεροπλανοφόρο»… Ουδόλως μας απασχολεί τι θέλει ο κάθε άπατρις, ανιστόρητος, παραπλανημένος, και διαβρωμένος ηθικά και πνευματικά, διψασμένος για χρήμα, υπάνθρωπος, που παίζει σκόπιμα ή άθελά του το σκοτεινό παιχνίδι ξένων συμφερόντων. Το να ξεπουλάς το ΑΙΜΑ σου για τα φράγκα είναι ο ορισμός της προδοσίας. Και αυτός που θα φτάσει να επιδιώξει ένα τέτοιο «απελευθερωτικό» αγώνα, ναι, είναι υπάνθρωπος.
    Μπορεί να «βοήθησε» και το σύστημα στο να εκφυλιστεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός. Υπάνθρωπος είναι αυτός που δεν θρώσκει άνω, αλλά θρώσκει στη τσέπη του και μόνο, ξεπουλώντας, κινούμενος από ταπεινά ελατήρια, ιερά και όσια.
    Όποιος «Κρητικός» δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας, απλά δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει Κρητικός, γιατί η Κρήτη είναι Γη Ελληνική, και αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να είναι κάποιος Κρητικός, το να είναι Έλληνας.

Παρακάτω το προβοκατόρικο άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας:

Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη

Τον διοικητικό της διαχωρισμό από το ελληνικό κράτος και την ανεξαρτησία της από τα κέντρα εξουσίας των Αθηνών διεκδίκησε και πέτυχε η Κρήτη. Έτσι από την 1η Αυγούστου ανακηρύσσεται σε ανεξάρτητο νησιωτικό κράτος. 
    Το Κρητικό Ζήτημα είχε φουντώσει πέρυσι όταν έγινε γνωστό ότι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονταν για δημοψήφισμα με το οποίο θα αποφάσιζαν το αν θέλουν να αποκολληθούν από το ελληνικό κράτος με την ίδρυση της “Κρητικής Πολιτείας”. Η είδηση αυτή είχε προκαλέσει έντονες αρνητικές αντιδράσεις, έτσι η πρωτοβουλία αυτή αποσύρθηκε κακήν κακώς. Ωστόσο η συζήτηση στο νησί αναζωπυρώθηκε πριν λίγους μήνες και οδήγησε στη διενέργεια μυστικού δημοψηφίσματος, τα αποτελέσματα του οποίου κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
    Σύμφωνα με την ετυμηγορία των Κρητικών, το 90% εξ αυτών είναι σαφώς υπέρ της δημιουργίας της “Δημοκρατίας της Κρήτης”, όπως θα ονομαστεί το νέο κράτος, που θα έχει για πρωτεύουσά του τα Χανιά. Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την 1η Αυγούστου, κοινοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, ο οποίος θα διατελέσει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού του νεοσύστατου κρητικού κράτους μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές στο νησί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη. Επομένως, η απόσχιση του νησιού θα λύσει τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης αφού ο αριθμός αυτός υπερκαλύπτει το στόχο που έχει θέσει η τρόικα για αποχωρήσεις δημοσίων υπαλλήλων εντός του έτους. Επίσης, η μείωση της φορολογικής βάσης που θα προκαλέσει η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης δεν φαίνεται να προβληματίζει τους εκπροσώπους των διεθνών δανειστών, καθώς, σύμφωνα πάντα με την έκθεση του ΔΝΤ, η φοροδιαφυγή είναι τόσο διαδεδομένη στο νησί, που η μείωση στα έσοδα του ελληνικού κράτους θα είναι άνευ σημασίας. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί δεν έχουν απολύτως τίποτα να φοβούνται, αφού εκτός του ότι το νησί αποτελεί τον Νο1 τουριστικό προορισμό για τις διακοπές τους, διαθέτουν επίσης τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού, κρυπτονίτη και νεφερτίτη. Ακόμη το νησί έχει έντονο εξαγωγικό προφίλ. 
   Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους: 
Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας. 
   Έγκυρες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το παράδειγμα της Κρήτης αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως είναι για παράδειγμα η Ανάφη, η Χαλκιδική και η Ικαρία η οποία βρίσκεται ήδη σε άλλη ζώνη ώρας από την υπόλοιπη χώρα.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…