Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μερικές από τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης κατά τον μήνα Ιούλιο
Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (φωτο)
Θετική ήταν η ανταπόκριση και υποδοχή των κατοίκων του Ασημίου, Χάρακα και Πύργου, κατά τη διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων με τις θέσεις του Κινήματος, που πραγματοποίησαν συναγωνιστές της Τ.Ο. Ηρακλείου, το απόγευμα της Τρίτης, στα πλαίσια ενημερωτικών δράσεων στην ενδοχώρα του νομού, οι οποίες πραγματοποιούνται και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση. Χαρακτηριστική είναι η φράση που επανειλημμένα ακούστηκε από τα στόματα απλών ανθρώπων του λαού μας, "να μας έρχεστε πιο συχνά, είστε η τελευταία ελπίδα που μας απέμεινε", φράση που εντείνει την αίσθηση ευθύνης για την αποστολή των αγωνιστών του Λαϊκού Εθνικισμού, που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση της πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες της. 

Χανιά: μηχανοκίνητη πορεία Χρυσής Αυγής! (φωτο)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο Χανίων και τον πυρήνα Ρεθύμνου, υπό την παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία με δεκάδες μηχανές και αυτοκίνητα σε ολόκληρο το βόρειο τμήμα του νομού Χανίων, όπου μοιράστηκαν χιλιάδες φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Η πορεία που κράτησε πάνω από 4 ώρες, ξεκίνησε από τα γραφεία της Τ.Ο Χανίων, συνεχίστηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και μετά κατευθύνθηκε από την παλιά εθνική οδό Χανίων Κισσάμου στις περιοχές Σταλό- Αγ. Μαρίνα- Πλατανιά- Γεράνι- Μάλεμε-Ταυρωνίτη-Κολυμπάρι. Στην συνέχεια οι συναγωνιστές μετέβηκαν στην πόλη της Κισσάμου όπου η υποδοχή των πολιτών ήταν πολύ θερμή, όπως εξ’ άλλου συνέβαινε σε ολόκληρη την διαδρομή όπου οι κόρνες των αυτοκινήτων και οι επευφημίες ήταν συνεχείς. Αμέσως μετά η πορεία επέστρεψε στην πόλη των Χανίων από άλλη είσοδο, όπου περνώντας κι από άλλες περιοχές της πόλης κατέληξε στο γραφείο της Τ.Ο Χανίων. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συναγωνιστές, που για μια ακόμη φορά απόδειξαν το υψηλό τους φρόνημα και την πειθαρχία τους.Τ.Ο Χανίων: Ομιλία του συναγωνιστή Κων/νου Αλεξανδράκη


Πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή και μέλους της ΚΕ του κινήματος, Κων/νου Αλεξανδράκη. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική και οικονομική επικαιρότητα και σε θέματα που αφορούν το κίνημα μας. Στο τέλος της ομιλίας απαντήθηκαν ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

Αθρόα υπήρξε και χθες, όπως και κάθε Τετάρτη, ημέρα λειτουργίας των γραφείων της Τ.Ο. Ηρακλείου, η προσέλευση νέων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, που ζητούν να πληροφορηθούν τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χωρίς τη "διαμεσολάβηση" των συκοφαντικών καθεστωτικών ΜΜΕ. Ο συναγωνιστής, μέλος του πενταμελούς, Μιχάλης Χατζάκης, ανέγνωσε το κείμενο "Η κραυγή της φυλής" του συναγωνιστή Ευάγγελου Καρακώστα και στη συνέχεια μίλησε ο γραμματέας της Τ.Ο. Οδυσσέας Πατεράκης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη μη παρέκκλισης ούτε στο παραμικρό από τις βασικές ιδεολογικές αρχές του Λαϊκού Εθνικισμού, με κεντρικό άξονα της ομιλίας, τη θέση ότι η σημερινή "οικονομική κρίση" που βιώνει η χώρα μας, δεν είναι απλά το αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης εκ μέρους των κυβερνώντων τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά μια φυσιολογική συνέπεια της καπιταλιστικής οικονομικής "αντίληψης" που διέπει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, καθώς και της "κρίσης αξιών" που διέβρωσε τους "μηχανισμούς" ηθικής αντίστασης της ελλαδικής κοινωνίας στον άκρατο καταναλωτισμό που προηγήθηκε της τεχνητής "οικονομικής κρίσης".
Μουσική εκδήλωση Τ.Ο Χανίων (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή της Τ.Ο Χανίων στα Χανιά. 
Στην μουσική εκδήλωση συμμετείχε το παραδοσιακό συγκρότημα κρητικής μουσικής του Γιάννη Κουμιανάκη και οι συναγωνιστές διασκέδασαν με τα ακούσματα της κρητικής λύρας και του λαούτου. 

   

   

 

 

 

  

 

  

 Τ.Ο Χανίων: Ομιλία του ογκολόγου-γενετιστή και ιατρού ολιστικής ιατρικής κ. Βασίλη Κουμεντάκη


Πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων η ενδιαφέρουσα ομιλία του ογκολόγου-γενετιστή και ιατρού ολιστικής ιατρικής κ. Βασίλη Κουμεντάκη, σχετικά με το παγκόσμιο ιατρικό και φαρμακευτικό κατεστημένο που ελέγχεται από τον σιωνισμό, επίσης αναφέρθηκε και σε πολύ ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα της ιπποκράτειας ιατρικής. Οι παραβρισκόμενοι στο τέλος έθεσαν τα ερωτήματα τους, ολοκληρώνοντας έτσι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν φέτος στην Τ.Ο Χανίων.

 

 

 

 

 

  

 

 Τ.Ο Ηρακλείου, ομιλία για την κυπριακή τραγωδία του '74

Με το σύνθημα "ΑΘΑΝΑΤΟΙ", ειπωμένο από τα στόματα δεκάδων συναγωνιστών, που δόνησε τον αέρα στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, χθές το βράδυ, μετά την ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε προς τιμήν των θυμάτων της κυπριακής τραγωδίας του '74,  έκλεισε η ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Τσαγκαρίδη, ο οποίος έκαμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, φωτίζοντας τις πτυχές του κυπριακού ζητήματος, από τον προπερασμένο αιώνα μέχρι και σήμερα. Στη συνέχεια, μετά από σχετικές με το θέμα σύντομες διευκρινιστικές αναφορές, ο γραμματέας της τοπικής Οδυσσέας Πατεράκης, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με κεντρικό άξονα την διαφαινόμενη ήδη συνεργασία μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, ως το τελευταίο χαρτί του συστήματος για την ανάσχεση της νικηφόρας πορεία του Λαϊκού και Κοινωνικού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Τ.Ο Χανίων: Ομιλίες για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο


Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της ΤΟ Χανίων η προγραμματισμένη ομιλία για την θλιβερή επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η συναγωνίστρια Χρύσα Κυριάκου αναφέρθηκε στο χρονικό της επιθέσεως και στην συνέχεια ο συναγωνιστής Λευτέρης Παπαδάκης μίλησε για τον άγνωστο Ήρωα εκείνης της περιόδου, τον καταδρομέα Μπικάκη από την Ασή Γωνιά της Κρήτης, ο οποίος μόνος του εξολόθρευσε ένα τάγμα τούρκων μαζί με τούρκικα άρματα μάχης. Στο τέλος, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στην μαρτυρική Κύπρο.Ρέθυμνο: Μηχανοκίνητη πορεία ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (φωτο)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία και διανομή έντυπου υλικού της Χρυσής Αυγής από την Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης, παρουσία του περιφερειάρχη και μέλους της Κ.Ε Χρυσής Αυγής Σταύρου Καρεφυλλάκη. Διοργανωτής της πολιτικής αυτής δράσης, ήταν ο πολύ δραστήριος Πυρήνας Ρεθύμνου, με την συνδρομή και συναγωνιστών από την Τ.Ο Χανίων. Η πορεία πραγματοποιήθηκε σε όλη την έκταση της πόλης του Ρεθύμνου ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλεως, όπου οι πολίτες επευφημούσαν συνεχώς κατά την διέλευση της μηχανοκίνητης πομπής. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η 2η μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποιείται στο νησί μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, αφού προηγήθηκε αυτή στον νομό Χανίων (εδώ: http://xa-kriti.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5.html). Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συναγωνιστές για την πειθαρχία και το υψηλό τους αγωνιστικό φρόνημα.
  
Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου


Ένα ιδεολογικό κείμενο του συναγωνιστή Γ. Μισιάκα, σχετικά με την αναγκαιότητα της συνύπαρξης ιδεολογίας και ηθικής, στο βίο του Εθνικιστή, διάβασε στους συγκεντρωμένους φίλους και συναγωνιστές, χθες βράδυ στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, ο συναγωνιστής Τάσος Τσαγκαρίδης. Στη συνέχεια, ο γραμματέας της τοπικής Οδυσσέας Πατεράκης, αναφέρθηκε στις ολέθριες συνέπειες που μπορεί να έχει για το Κίνημα και την κοινωνία μας κατ' επέκταση, μια "αγωνιστική" στάση αποκομμένη από τον κώδικα ηθικής που επιβάλλεται να ακολουθεί όποιος επιθυμεί να αποκτήσει τον τίτλο τιμής του Χρυσαυγίτη, με κεντρικό άξονα της ομιλίας ότι η έλλειψη ηθικών κανόνων που χαρακτηρίζει το σάπιο κοινωνικοπολιτικό κατεστημένο της χώρας μας, σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί το..."άλλοθι" για ανάλογη συμπεριφορά εκ μέρους των Εθνικιστών, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Συμβαίνει τώρα: Δυναμική συγκέντρωση στην Τ.Ο. Χανίων - Νέα ήττα για το παρακράτος

Εκατοντάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν άμεσα κι αυθόρμητα στην Τ.Ο. Χανίων για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην Χρυσή Αυγή, αλλά και να αποδοκιμάσουν τις τακτικές του παρακράτους των αναρχικών, οι οποίοι με τις πλάτες του κράτους Δένδια - Σαμαρά προσπαθούν μάταια να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος.
Παρόλο που η προκαθορισμένη εκδήλωση - ομιλία της Τ.Ο. Χανίων θα ξεκινούσε αργότερα, λόγω της αντισυγκέντρωσης των γνωστών - αγνώστων αναρχικών του παρακράτους και της αριστεράς, κινητοποιήθηκε άμεσα η οργάνωση και στα γραφεία της Τ.Ο. Χανιών συνέρρευσε πλήθος κόσμου. Η μαζική και αυθόρμητη συγκέντρωση των Εθνικιστών κράτησε σε... απόσταση ασφαλείας το μπουλούκι του πρακράτους που παρακολουθούσε σαστισμένο και κρυμμένο πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην ομιλία του τον πανικό του καθεστώτος απένανατι στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που εκδηλώνεται με απαγορεύσεις και αντισυγκεντρώσεις. Η ψευτοδημοκρατία τους πνέει τα λοίσθια. Η δυναμική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

  


ΧΑΝΙΑ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Α’ Μοίρας Καταδρομών


ΧΑΝΙΑ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Α’ Μοίρας Καταδρομών
Σε μία λιτή τελετή στην έδρα της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε των Χανίων, τιμήθηκαν σήμερα οι πεσόντες της ηρωικής επιχείρησης «ΝΙΚΗ» (Ιούλιος 1974). Η Τοπική Οργάνωση Χανίων του Λαϊκού Συνδέσμου έδωσε το παρόν και στη φετινή εκδήλωση. Ειδικά φέτος, λόγω της επίσημης παρουσίας της Χρυσής Αυγής, το υπουργείο έδωσε εντολή να μην καταθέσουν στεφάνους πολιτικοί φορείς. Δεν ξέχασαν οι κυβερνητικοί παράγοντες τις περυσινές έντονες αποδοκιμασίας κατά του βουλευτή τους Μαρκογιαννάκη και των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ. Η αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Χανίων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση πολίτες, συγγενείς πεσόντων και στρατιωτικούς.
Επικεφαλής της ομάδας μας ήταν οι συναγωνιστές Καρεφυλλάκης και Κασιδιάρης. Το παρόν έδωσε και ο Αρχηγός Στρατού που προέρχεται από τις τάξεις των Ειδικών Δυνάμεων. Το τιμητικό άγημα των Αλεξιπτωτιστών της 1ης ΜΑΛ ξεχώρισε για το παράστημα και την άριστη παρουσία του. Εκ μέρους του Συλλόγου των Καταδρομέων που συμμετείχαν στην Επιχείρηση «ΝΙΚΗ» και του Διοικητή της Α’ ΜΚ Ταγματάρχη Παπαμελετίου, στέφανο κατέθεσε ο αδερφός του πεσόντος Καταδρομέα Λιγδή Χρήστου.
Όλοι οι Ήρωες της Α’ ΜΚ έχουν προαχθεί μετά θάνατον στον βαθμό του Ανθυπασπιστή. Με το πέρας της τελετής το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μετέβη στο λιτό μνημείο με τις 29 μαρμάρινες στήλες (όσοι και οι πεσόντες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΝΙΚΗ» - Ιστορικό
Η επιχείρηση "Νίκη" εκτελέστηκε τη νύχτα της 21/22 Ιουλίου 1974 και ήταν η μοναδική αποστολή μεταφοράς ενισχύσεων στην Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Μετά την ανεπιτυχή απόπειρα αποστολής της Β' Μοίρας Καταδρομών με επιστρατευμένα αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η Α' Μοίρα Καταδρομών υπό τον Ταγματάρχη Γεώργιο Παπαμελετίου ενημερώνεται πως αντί για τα Δωδεκάνησα θα μεταφερθεί στην Κύπρο. Μεταγωγικά αεροσκάφη Noratlas της Πολεμικής Αεροπορίας παραλαμβάνουν τους άνδρες και τον εξοπλισμό τους και κατευθύνονται προς την Λευκωσία.
Η ελληνοκυπριακή φρουρά του αεροδρομίου δεν ενημερώνεται έγκαιρα και μόλις τα Noratlas προσεγγίζουν εξαπολύει εναντίον τους σφοδρό αντιαεροπορικό πυρ. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάρριψη ενός (Νίκη 4) ενώ άλλα τρία προσγειώθηκαν με σοβαρές ζημιές. Σύνολο 4 αεροπόροι και 29 καταδρομείς φονεύθηκαν από φίλια πυρά, ενώ άλλοι 10 καταδρομείς τραυματίστηκαν. Μετά τις ανωτέρω απώλειες η μάχιμη δύναμη της Α'ΜΚ ανέρχεται σε μόλις 279 άνδρες. Παρ’όλα αυτά, στις μάχες που ακολούθησαν η Α'ΜΚ επέφερε καίρια πλήγματα στον εχθρό και κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αεροδρομίου της Λευκωσίας και να σταματήσει τα εχθρικά τεθωρακισμένα που επιχείρησαν να καταλάβουν το ελεύθερο τμήμα της πόλης.Ανοιχτή συγκέντρωση στην Τ.Ο Ηρακλείου- ομιλία Ηλία Κασιδιάρη


Εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος, παραβρέθηκαν αυθόρμητα μέσα και έξω από τα γραφεία της Τ.Ο Ηρακλείου στην Κρήτη, με αφορμή την παρουσία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι οι τελευταίοι που φεύγουν αλλά οι πρώτοι που έρχονται, σπέρνοντας τον πανικό στο καταρρέον προδοτικό και ληστρικό πολιτικό σύστημα, το οποίο ματαίως προσπαθεί να σταματήσει την αλματώδη άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και στα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλη του 1974. Στο τέλος της εκδηλώσεως οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.  Έτσι ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη στην Κρήτη όπου θυμίζουμε την προηγούμενη ημέρα παρευρέθη με κλιμάκιο της Τ.Ο Χανίων στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στην  1η ΜΑ στο Μάλεμε Χανίων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…