Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η οδύσσεια μιας μοκέτας (των 26.000 ευρώ)Η οδύσσεια μιας μοκέτας (των 26.000 ευρώ)
Είναι αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή κάθεται στο λαιμό πολλών. Μετά την απαγόρευση εισόδου βουλευτών του Κινήματός μας στο Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, απαγόρευση μετά από προφορική (!) εντολή Μεϊμαράκη αυτές τις μέρες είχαμε ακόμη ένα δημοκρατικό «κρούσμα».
Η Χρυσή Αυγή ζήτησε να της παραχωρηθεί για κάποιες ώρες, όπως και δικαιούται άλλωστε, η αίθουσα της Γερουσίας στο κτίριο της Βουλής ούτως ώστε να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική της ΟμάδαΝα σημειωθεί πως η αίθουσα αυτή είναι η μόνη που μπορεί να παραχωρηθεί στα κόμματα και μπορεί να υποστηρίξει τηλεοπτική κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση, η οποία είναι υποχρεωτική εκ του νόμου.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής ενημέρωσαν το Κίνημά μας πως η αίθουσα της Γερουσίας δεν μπορεί να μας παραχωρηθεί, γιατί θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης έως και την Τετάρτη 2 του μηνός. Πράγματι, εκτός της αίθουσας παραμένουν τυλιγμένες οι περιβόητες μοκέτες που θα τοποθετηθούν για την «ανανέωση» του χώρου.
Κατά τα άλλα, πληροφορηθήκαμε πως η αίθουσα θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 3 του μηνός κι έπειτα, όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες συντήρησης. Το απόγευμα της Πέμπτης είχαν προγραμματιστεί 2 συνεδριάσεις της επιτροπής δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης για τις 5 και 6 το απόγευμα αντίστοιχα. Σε επίσημο αίτημα μας ζητήσαμε να κάνουμε χρήση της αίθουσας για την 1 το μεσημέρι, αίτημα που αρχικώς έγινε αποδεκτό.
Έλα ντε, όμως, που ελάχιστες ώρες μετά προέκυψε θέμα με την … μοκέτα! Πανικόβλητες οι υπηρεσίες της βουλής μας ενημέρωσαν πως είχανε κάνει λάθος (!) και ότι η αίθουσα της Γερουσίας δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη γιατί δεν θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της μοκέτας. Για να γίνει πιο πιστευτό το όλο θέατρο του παραλόγου, ελάχιστα λεπτά μετά, οι συνεδριάσεις της επιτροπής δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης άλλαξαν αίθουσα διεξαγωγής και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι υπάλληλοι τρέχουν να ενημερώσουν τους βουλευτές των κομμάτων για αυτήν την εξέλιξη.
Φαίνεται πως η κυβέρνηση Σαμαρά είναι ικανή ακόμη και να γκρεμίσει τη βουλή και να την κάνει ζωολογικό κήπο ή λούνα παρκ παρά να επιτρέψει στην Χρυσή Αυγή να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική της Ομάδα για να μην ακουστεί η φωνή της αλήθειας από κάποιο δημόσιο βήμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…