Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γεωργιάδης: Ένας συνεπής φιλελεύθερος αντιεθνικιστής


Γεωργιάδης: Ένας συνεπής φιλελεύθερος αντιεθνικιστής
Η περίπτωση του Σπύρου (Άδωνη) Γεωργιάδη είναι από τις πιο χαρακτηριστικές που αποδεικνύουν ότι ο Εθνικισμός με τον Φιλελευθερισμό όχι μόνο δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή θετική σύνδεση, αλλά απέχουν μεταξύ τους, Ιδεολογικά και Πολιτικά, έτη φωτός. Ο Γεωργιάδης έχει εξελιχθεί σ΄έναν από τους πιο σκληρούς και φανατικούς υποστηρικτές του μνημονίου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί προσωπικό υμνητή του ανάλγητου και απάνθρωπου υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα.
Ως υπουργός Υγείας ο Γεωργιάδης δείχνει το στυγνό και αντιλαϊκό πρόσωπο της συγκυβέρνησης, τόσο με τις δηλώσεις του όσο και με τις πράξεις του. Το πιο πρόσφατο «κατόρθωμά» του αφορά τα όσα δήλωσε σχετικά με τις περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα, όπως το ΕΚΑΣ, αλλά και τα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση.
Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Κάτω των 65, κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει σύνταξη. Αν δεν δίναμε σε κανέναν κάτω των  65, θα μπορούσαμε να δίνουμε στους ανάπηρους, αυτό που έπρεπε να τους δίνουμε. Αφού τόσα χρόνια το κράτος έδινε στους 50άρηδες, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά».
Είναι πασιφανές ότι ο Γεωργιάδης είναι οπαδός του κοινωνικού κανιβαλισμού, εκφράζοντας στο ακέραιο τις φιλελεύθερες αντεργατικές του απόψεις. Αντί να ασχοληθεί με την αισχρή απόφαση του κοινοβουλίου να συνταξιοδοτούνται οι βουλευτές με μόλις δύο θητείες, ισοπεδώνει τα πάντα με οριζόντιες ταυτίσεις. Ο οπαδός αυτός του Καπιταλισμού δεν μπορεί να καταλάβει ότι όλες οι εργασίες δεν έχουν την ίδια κούραση και την ίδια φθορά στο ανθρώπινο σώμα. Προφανώς οι έννοιες των «βαρέων και ανθυγιεινών» δεν του λένε τίποτα. Η σύγχρονη εργασιακή γαλέρα που έχει στήσει η συγκυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει και ο Γεωργιάδης, αντιμετωπίζει τους Έλληνες ως απλό καταναλωτικό προϊόν. 
Αυτό το σαθρό κράτος, το οποίο ποτέ δεν βασίστηκε σε υγιή πρότυπα παραγωγικότητας και κατέστρεψε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για την δημιουργία μιας Ισχυρής Εθνικής Οικονομίας, ενώ δεν ενοχλεί στο ελάχιστο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των μεγαλοεργολάβων, φροντίζει να στραγγίζει κάθε ζωτική ικμάδα από τα φτωχά Λαϊκά στρώματαΗ ανεργία, οι αβάσταχτοι φόροι, τα χαράτσια, η εμπορευματοποίηση της υγείας, το άγριο πετσόκομμα σε μισθούς και συντάξεις είναι τα θλιβερά αποτελέσματα μιας ξεπουλημένης στα ξένα συμφέροντα κυβέρνησης, η οποία έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την Αλήθεια και καταπιέζει με τα έργα και τις ημέρες της την Πατρίδα και τον Λαό.
Η συμμετοχή του Γεωργιάδη σ΄αυτό το κρεσέντο αποεθνικοποίησης του Τόπου και ταλαιπωρίας του Ελληνικού Λαού είναι απολύτως συνειδητή.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…