Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υποκριτικός “πόλεμος” κομματικών συμμοριών με φόντο τα υποβρύχια


Υποκριτικός “πόλεμος” κομματικών συμμοριών με φόντο τα υποβρύχια
Έχει βγει τις τελευταίες ημέρες μία «είδηση», η οποία στην ουσία της είναι προϊόν συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τους. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, λοιπόν, ο Τσίπρας ζήτησε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τυχόν ποινικές ευθύνες του Βενιζέλου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Βεβαίως, υπάρχει προφανής ποινική ευθύνη του κ. Βενιζέλου, η οποία αποδεικνύεται ευκόλως και ποικιλοτρόπως, από σωρεία εγγράφων που κυκλοφορούν ακόμα και στο διαδίκτυο σχετικώς με την υπόθεση.
Η όλη υπόθεση αφορά τις παραγγελίες υποβρυχίων, σε σύμβαση με την εταιρία Ferrostaal, η οποία έχει καταδικαστεί στην Γερμανία για την δωροδοκία Τσοχατζόπουλου, αλλά και άλλων αξιωματούχων. Όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έφερε στο φως το defencenet.gr έχει απόλυτη σχέση και συνάφεια με την ναυπηγό εταιρία TKMS, η οποία έγινε αποδέκτης ενός και πλέον δισεκατομμυρίου ευρώ, με σύμβαση του 2010. Συνεπώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην γνωρίζει ο Βενιζέλος με ποιους είχε να κάνει, γεγονός που θα αποτελούσε ενοχοποιητικό στοιχείο, για αυτόν, σε ενδεχόμενο άνοιγμα της υποθέσεως.
Το πραγματικό ζητούμενο είναι η απόφαση Τσίπρα να ανακινήσει την όλη υπόθεση. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμφανιστεί ως δήθεν διώκτης του ΠΑΣΟΚ. «Τσάμπα μαγκιές» βεβαίως, αφού όλα αυτά γίνονται αφότου ξεκίνησε η συζήτηση για παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ. Το σύστημα έχει δει την πλήρη αποτυχία του στην συμπίεση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και επιχειρεί να παρουσιάσει τον Τσίπρα ως «τιμωρό», προκειμένου να αλιεύσει ψήφους για χάρη του συστήματος.
Επιπροσθέτως το επικοινωνιακό «τζούφιο» πυροτέχνημα του Τσίπρα έρχεται σε πολύ ύποπτη χρονική συγκυρία, αφού έρχεται αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτά στοιχειοθετούνται εις βάρος των Σταθάκη και Μητρόπουλου. Πρόκειται, κοινώς, για μία κίνηση αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα εγκλήματα των συριζαίων, ιδιαιτέρως δε εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά την συνταγματική αναθεώρηση, προκειμένου να καταργηθεί ο επαίσχυντος νόμος περί ευθύνης υπουργών, ειδικά από την στιγμή που αυτή έχει έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 5 μήνες.
Η θέση της Χρυσής Αυγής για αυτό, αλλά και για όλα τα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη και στον Λαό, τον οποίο συστηματικά επί 40 χρόνια κορόιδευαν. Όλα θα πρέπει να έρθουν στο φως και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Αυτό, όμως, προϋποθέτει μία συνταγματική αναθεώρηση, η οποία θα αφαιρέσει άπαξ και δια παντός την ασπίδα προστασίας που διαθέτουν οι κλέφτες και οι απατεώνες, που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Προφανώς και επιθυμούμε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για αυτό, αλλά και για όλα τα άλλα σκάνδαλα που έφερε η Μεταπολίτευση. Όμως για μία πραγματική απόδοση δικαιοσύνης, θα πρέπει να υπάρξει μία συνταγματική αναθεώρηση, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οποία σας παραθέτουμε:
Συνταγματική Αναθεώρηση - Για μία αληθινά Ελληνική Πολιτεία
Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ανατροπή του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και πολιτική κάθαρση. Να τιμωρηθούν όσοι επένδυσαν στον διασυρμό της Πατρίδας μας και κέρδισαν από τον κατήφορο της Ελλάδος. Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν την περιουσία του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες να αποφασίζουν για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και ο λαός να είναι πραγματικά κυρίαρχος και όχι να καλείται στις κάλπες μόνο κάθε τέσσερα χρόνια για να απαντήσει σε εικονικά διλλήματα. Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς χρειαζόμαστε την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, ώστε να είναι εφικτή η Συνταγματική Αναθεώρηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.
ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Διεξαγωγή δημοψηφίσματος για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα. Τονίζεται ότι στην Ελλάδα ουδέποτε εφαρμόστηκε πολιτικό δημοψήφισμα αλλά όλα ήταν πολιτειακά. Ο λαός ήταν πάντοτε στην άκρη και εκτός των μεγάλων πολιτικών αποφάσεων, ενώ και το κατεστημένο πάντα έτρεμε την ιδέα ενός δημοψηφίσματος.
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Ο Πρωθυπουργός δύναται να είναι και βουλευτής, όμως οι  Υπουργοί και οι υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές (διάκριση εξουσιών) και ορίζονται βάσει γνώσεων και εμπειρίας. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 200 και να συνταξιοδοτούνται από τα επαγγελματικά τους ταμεία. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…