Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

64% του προϋπολογισμού πηγαίνει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους


64% του προϋπολογισμού πηγαίνει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους

Αξίζει να θυμηθούμε για άλλη μία φορά την προπαγανδιστική γραμμή της συγκυβέρνηση του μνημονίου, όπως αυτή έχει κληροδοτηθεί από τις ημέρες που τις σκάλες του Μαξίμου σφουγγάριζε ο «τζούφιος» πρόεδρος και η προσφάτως μεταγραφείσα στην ΝΔ κουστωδία του. Μας λένε, λοιπόν, από τότε ότι αν βγούμε από το μνημόνιο «δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις», ότι «δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας» και άλλες παρόμοιες φαιδρότητες που μόνο ένας υπουργός «μεγέθους» Γεωργιάδη θα μπορούσε να πει. Με βάση τέτοια βαρύγδουπα «επιχειρήματα» προωθείται η μνημονιακή λαίλαπα που σαρώνει τους Έλληνες πολίτες.
Πάμε, όμως, να δούμε την πραγματικότητα. Να δούμε δηλαδή τι προβλέπει για το 2014 ο προϋπολογισμός. Να δούμε την ευθεία παραδοχή του πολιτικού συστήματος ότι με ψέματα επέβαλλε το μνημόνιο στην Ελλάδα και με ψέματα εξακολουθεί να το συντηρεί, παρά τις προφανείς εθνοκτόνες συνέπειες του. Γράφει, λοιπόν, στον Πίνακα 3.10 του προϋπολογισμού τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού κατά μείζονα κατηγορία.
Βλέπουμε, λοιπόν, εκεί ότι οι δαπάνες για «αποδοχές και συντάξεις» είναι 17,723 δισ. ευρώΑντιστοίχως οι δαπάνες για «εξυπηρέτηση της δημόσιας πίστης», δηλαδή τα χρήματα που πάνε στους διεθνείς τοκογλύφους είναι 74,199 δισ. ευρώ. Το σύνολο των δαπανών του Ελληνικού κράτους είναι 116,525 δισ. ευρώ. Δηλαδή με απλούς υπολογισμούς προκύπτει ότι για μισθούς και συντάξεις δίνουμε το 15,2% του ετήσιου προϋπολογισμού.Αντιστοίχως για την εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων δίνουμε το (κρατηθείτε!) 63,7% του προϋπολογισμού.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/64-tou#ixzz2lUUC0I1Z

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…