Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαν σήμερα το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου -”Θρησκευτικός φανατισμός” λένε τα σχολικά βιβλία της ΝΔ


Σαν σήμερα το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου -”Θρησκευτικός φανατισμός” λένε τα σχολικά βιβλία της ΝΔ
Στις 21 Αυγούστου του 1866 οι Κρήτες επαναστατούν για άλλη μία φορά εναντίον των Τούρκων με σύνθημα «Ένωσις ή Θάνατος». Γρήγορα ο Σουλτάνος θορυβήθηκε και έστειλε τον Μουσταφά Ναϊλή Πασά, με εντολή να καταπνίξει την επανάσταση. Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με τον Σουλτάνο, είχε την εμπειρία να το κάνει αφού ήταν αυτός που είχε καταπνίξει την Επανάσταση που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη μετά την έναρξη της Επαναστάσεως στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Επαναστατικό κέντρο της περιοχής Ρεθύμνης ήταν η Μονή Αρκαδίου με ηγούμενο τον Γαβριήλ Μαρινάκη. Η Μονή ήταν η έδρα της τοπικής επαναστατικής επιτροπής, αποθήκη πολεμοφοδίων και τροφίμων, καθώς και καταφύγιο πολλών χριστιανών. Τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη ο Ναϊλή Πασάς προέβη σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή των Χανίων και στη συνέχεια στράφηκε προς το Ρέθυμνο και τη Μονή Αρκαδίου.
Οι τούρκοι έφθασαν έξω από το μοναστήρι το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου 1866. Ήταν συνολικά 15.000 άνδρες (τούρκοι, αλβανοί, Αιγυπτίο) και διέθεταν ισχυρό πυροβολικό. Στη Μονή βρίσκονταν 966 άνθρωποι, από τους οποίους μόνο 250 μπορούσαν να πολεμήσουν. Επικεφαλής των αγωνιστών του Αρκαδίου ήταν ο πελοποννήσιος ανθυπολοχαγός Ιωάννης Δημακόπουλος και ο ηγούμενος Γαβριήλ. Διεξήχθη ένας υπέρ πάντων αγώνας για δύο ημέρες και οι τούρκοι δεν είχαν καταφέρει να μπουν στην Μονή.
Στις 8 Νοεμβρίου, μετά την λειτουργία, ο Ηγούμενος είπε στους πολιορκημένους: "Παιδιά μου, αδέλφια μου, γλυκύτερος και δικαιότερος θάνατος δεν υπάρχει από το ν' αποθάνει κανείς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος... Ζήτω η Ελευθερία!". O νεαρός Φρούραρχος Δημακόπουλος είπε στους μαχητές: "Θα πολεμήσουμε ως άνδρες για την Πίστη και την Πατρίδα".  Οι άνδρες πήγαν στις πολεμίστρες και τα γυναικόπαιδα τους προμήθευαν με πυρομαχικά. Το βράδυ οι τούρκοι ζήτησαν ενισχύσεις και μετέφεραν ένα μεγάλο πυροβόλο από το Ρέθυμνο. Την επομένη, 9 Νοεμβρίου, άρχισε το δεύτερο κύμα της επίθεσης. Νωρίς το απόγευμα γκρεμίστηκε το δυτικό τείχος της Μονής από τις βολές του πυροβόλου.
Στη μπαρουταποθήκη της μονής γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος και μία ακόμα ένδοξη σελίδα της ελληνικής ιστορίας. Ο Κωστής Γιαμπουδάκης ή κατ' άλλους ο Εμμανουήλ Σκουλάς την ανατίναξε, σκορπίζοντας το θάνατο, όχι μόνο στους χριστιανούς, αλλά και στους εισβολείς. Αμέσως μετά, οι τούρκοι και οι αλβανοί όρμησαν και κατέσφαξαν όσους είχαν διασωθεί, ενώ έκαψαν τον ναό και λεηλάτησαν τα ιερά κειμήλια.
Ας δούμε, όμως, τι αναφέρουν σχετικά τα σχολικά βιβλία που παρέχει η συγκυβέρνηση του μνημονίου στα παιδιά μας.
Ο «πατριωτισμός» της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τα σχολικά βιβλία
Η Χρυσή Αυγή, έχει πολλάκις καταδείξει τον ανθελληνικό ρόλο του Κράτους σε όλους τους τομείς όπου αυτό δρα. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι η δημόσια εκπαίδευση, όπου η κυβέρνηση των φιλελεύθερων με την αγαστή σύμπραξη των μαρξιστών διδασκάλων και καθηγητών, επιδιώκουν διακαώς την εθνική αποδόμηση μέσω της διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων.
Στα πλαίσια του επιβαλλόμενου πολυφυλετικού μοντέλου της ελληνικής κοινωνίας, τα σχολικά εγχειρίδια επιχειρούν την απόδοση μαρτυρικών στιγμών της Ελληνικής Ιστορίας, υπό το πρίσμα νοσηρών διεθνιστικών εγκεφάλων. Ως εκ τούτου, το μίσος συγκεκριμένων κέντρων κατά του Ελληνικού Έθνους φτάνει μέχρι του σημείου να χαρακτηρίζεται η υπέρτατη θυσία των επαναστατημένων Ελλήνων κατά του Οθωμανού κατακτητή στην Μονή του Αρκαδίου, ως «αποτέλεσμα θρησκευτικού φανατισμού»!
Εάν επρόκειτο για κείμενο δημοσιευμένο σε κάποια φυλλάδα του διεθνιστικού μαρξισμού ή του κοσμοπολίτικου, παγκοσμιοποιημένου φιλελευθερισμού, δεν θα προκαλούσε καμία απολύτως έκπληξη. Πρόκειται όμως για διδακτέα ύλη η οποία δεν διδάσκεται στα τουρκικά, αλλά στα ελληνικά δημοτικά σχολεία! Καθίσταται σαφές, ότι το φαινόμενο τούτο δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε απόρροια λάθους. Είναι η επίσημη κρατική πολιτική στην εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, πολιτική που αποσκοπεί στην καλλιέργεια του πνεύματος ραγιαδισμού που διακρίνει την πολιτική ηγεσία του Καθεστώτος, στην Ελληνική Νεολαία.
Η αποκάλυψη αυτή, δύναται να συνδυαστεί με την λύσσα των μηχανισμών της καθεστωτικής προπαγάνδας, με την προ μηνών δημοσιοποίηση του προγράμματος της Διάπλασης των Παίδων, από την Χρυσή Αυγή. Η πολεμική των φιλελεύθερων και των μαρξιστών λακέδων στο εγχείρημα των Εθνικιστών, έγκειται στο γεγονός πως θεωρούν αδιανόητο να απειλείται το μονοπώλιό τους στον τομέα της διδασκαλίας της Ελληνικής Ιστορίας. Θεωρούν αδιανόητο, να ακούγεται η φωνή της Αλήθειας!
Καθίσταται σαφές, ότι βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της μετάβασης σε μια νέα εποχή. Η νέα αυτή εποχή θα είναι είτε η αποθέωση της παγκοσμιοποίησης και του πολυφυλετισμού, με συνέπειες θανάσιμες για το Ελληνικό Έθνος, είτε θα είναι η εποχή της επιστροφής στις πατροπαράδοτες αξίες και στον Ηρωικό τρόπο ζωής, σύμφωνα με τις παρακαταθήκες των Προγόνων μας. Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αποτελεί ακριβώς την απάντηση της Ελληνικής Ψυχής στα αντεθνικά σχέδια των διεθνιστών της Νέας Τάξης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…