Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ιδέες είναι ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ!


Εδώ και καιρό η πατρίδα μας βιώνει μια τραγική από όλες τις πλευρές κρίση η οποία δεν είναι μόνο οικονομικής φύσεως αλλά είναι περισσότερο κρίση αξιών. Τα πάντα γύρω μας καταρρέουν, το σύστημα της διαπλοκής και της ρεμούλας δείχνει το χειρότερο του πρόσωπο, άνθρωποι που έχουν λεηλατήσει, κλέψει και καταχραστεί κάθε όνειρο και κάθε σταγόνα ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών αυτοπαρουσιάζονται καθημερινά στα κανάλια της ντροπής ως λυτρωτές και με έπαρση μιλούν για ήθος νομιμότητα και δημοκρατία. Έννοιες τις οποίες έχουν εξευτελίσει και ειδικά την λέξη δημοκρατία με την οποία βομβαρδίζουν συνεχώς τον μέσο Έλληνα, δείχνοντας του έναν μόνο δρόμο τον δρόμο της υποταγής.
Νέοι άνθρωποι ανήμποροι να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατάσταση είτε αυτοκτονούν είτε φεύγουν στο εξωτερικό. Μόλις χθες στην περιοχή μας, συγκεκριμένα στο Καστέλλι Κισσάμου, άλλος ένας νέος Έλληνας 36 ετών αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 3ο όροφο της οικοδομής του για λόγους οικονομικούς. Μέσα σε όλη αυτή όμως την καταιγίδα έχει εδώ και καιρό αρχίσει να φαίνεται μια γλυκιά ελπίδα που μας δείχνει τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της τιμής υπενθυμίζοντας μας πως είμαστε Έλληνες και οι Έλληνες πολεμάνε δεν υποτάσσονται! Αυτή η ελπίδα δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που το χτυπάνε από παντού διάφοροι μικροί άνθρωποι υποταγμένοι στην νέα τάξη πραγμάτων που ορίζει ο διεθνής «περιούσιος».
Αυτή λοιπόν την ελπίδα ακολουθούν σήμερα εκατομμύρια Έλληνες που είτε βροντοφωνάζουν είτε σιωπηλοί περιμένουν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Το σύστημα όμως αμείλικτα προσπαθεί να κάμψει την αντίσταση των Ελλήνων χρησιμοποιώντας ακόμα και ζωές αθώων παιδιών που δολοφονεί εν ψυχρώ προκειμένου να φοβίσει του Έλληνες όμως ξεχνάει κάτι... Οι ιδέες είναι ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ!
Οι Έλληνες Εθνικιστές στέκουν απέναντι στον εχθρό τους με το κεφάλι ψηλά πιο δυνατοί από πότε με την φλόγα στις καρδιές τους να αναζωπυρώνεται διαρκώς δεν λυγίζουν δεν κάνουν βήμα πίσω δεν υποτάσσονται απλά παρακολουθούν το προδοτικό σύστημα που αρχίζει να καταρρέει βουτηγμένο στην λάσπη την οποία το ίδιο αυτό τέρας δημιούργησε. Ψηλά τις σημαίες συναγωνιστές κάθε βήμα μας ένας εφιάλτης τους! Ζητώ η Νίκη Ζητώ η Χρυσή Αυγή!

 Λευτέρης Παπαδάκης Τ.Ο Χανίων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…