Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Η Τ.Ο. Ηρακλείου, επιθυμώντας να αποκαταστήσει την αλήθεια, δεν θα σταθεί στους όποιους φυσικούς αυτουργούς διέπραξαν την τρομοκρατική ενέργεια (την οποία διαφήμισαν μέσω του, υπό τα -"τυφλά" προφανώς- όμματα της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος λειτουργούντος, indymedia) της τοποθέτησης αυτοσχέδιου "μηχανισμού" σε επιχείρηση του Ηρακλείου, για να εκβιάσουν τον εργοδότη προκειμένου να απολύσει έναν καθ' όλα ευσυνείδητο υπάλληλο, απλά επειδή είναι Χρυσαυγίτης. Καταγγέλουμε απερίφραστα τους ηθικούς αυτουργούς ΚΑΙ αυτής της ηθικά ποταπής πράξης. Έχουμε από καιρό επισημάνει ότι ο ψευδεπίγραφα αυτοαποκαλούμενος "αναρχικός" χώρος που διαπράττει τέτοιου είδους εγκλήματα, δεν είναι παρά η τύποις αναρχώνυμη συνιστώσα του μετανεωτερικού (μεταγκραμσικού-μεταγκεβαρικού) αχταρμά που αυτοαποκαλείται "αριστερά" της μεταπολίτευσης. Επανερχόμενοι σε παλαιότερη καταγγελία μας, ξαναθέτουμε προ των ευθυνών του κάθε (κονωνικό, κομματικό ή υπηρεσιακό) φορέα της πόλης, επανεμφανίζοντας ένα στοιχείο που είχαμε αποκαλύψει και οι ...εντεταλμένοι υποτίθεται για την ενημέρωση των πολιτών, εσκεμμένα απέκρυψαν, σύμφωνα με το οποίο :
Η Οργάνωση Ηρακλείου της Νεολαίας του Σύριζα έβγαλε στις 2 Μαρτίου 2013 ανακοίνωση που κατήγγειλε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χερσόνησο "Η αντίθεσή μας με τη συμμορίτικη ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν έχει να κάνει με μια σύγκρουση δύο άκρων, αλλά με σύγκρουση δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων... Ο ναζισμός δεν είναι μια ιδεολογία που γεννήθηκε χθες".
Στο ίδιο - και πανομοιότυπο- μήκος κύματος βρίσκοταν και η ανακοίνωση των "Αναρχικών " της κατάληψης Ευαγγελισμού (στις 23 Νοεμβρίου 2012): "Η αντίθεσή μας αυτή δεν είναι "συμμορίτικη". Δεν πρόκειται απλά για "σύγκρουση 2 άκρων". Αλλά για σύγκρουση 2 ολόκληρων κόσμων... Ο φασισμός δεν είναι κάτι που εκδηλώνεται από τη μια μέρα στην άλλη".
Από το (έστω και ...αναγραμματισμένο) αυτό "κοπυπέϊστ" ας βγάλουν οι συμπολίτες μας τα ...συμπεράσματά τους.

       Ηράκλειο 16 Νοεμβρίου 2013
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
            Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…