Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χανιά: Ανοιχτή συγκέντρωση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη της εκδηλώσεως και παρόλο το κλίμα τρομοκρατίας και τον αποκλεισμό της περιοχής, κόσμος έχει αρχίσει να έρχεται στο σημείοΜέσα σε απίστευτο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού των πολιτών πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει 8 οικοδομικά τετράγωνα ζητώντας στοιχεία και κάνοντας σωματικούς ελέγχους στους διερχόμενους, αποθαρρύνοντας έτσι την μαζική προσέλευση πολιτών. Την ίδια ώρα που η αστυνομία ασχολούνταν με τα… πλαστικά κοντάρια των σημαιών της Χρυσής Αυγής, λίγα μέτρα παρακάτω και ακριβώς μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις ήταν παραταγμένοι πάνοπλοι κρανοφόροι αριστεριστές χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός, μόλις 150 αργόσχολοι φοιτητάριοι,  μετά από… μαζικό κάλεσμα όλων των αριστερίστικων φορέων της πόλης κατάφεραν να μαζευτούν για να υποβοηθήσουν κι αυτοί το έργο των αρχών ώστε να δυσκολέψουν την διεξαγωγή της συγκεντρώσεως μας. Υπό αυτές τις συνθήκες οι συγκεντρωμένοι συναγωνιστές φώναξαν δυνατά το μήνυμα πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι συναγωνιστές Αρβανίτης, Μπαρμπαρούσης, Κτιστάκης, Πατεράκης και Καρεφυλλάκης αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους στις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Στο τέλος της εκδήλωσης ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος και αμέσως μετά οι συναγωνιστές αγκαλιασμένοι τραγούδησαν το «πότε θα κάνει ξαστεριά» κάτω από την βροχή που ήδη είχε κάνει την εμφάνιση της στην πόλη των Χανίων. Στις επόμενες ώρες θα δημοσιευθεί video από την εκδήλωση.


(Υ.Γ) Εις ότι αφορά τα ΜΜΕ που ήρθαν στο σημείο για να καλύψουν το ρεπορτάζ, προκαταβολικά τους λέμε την επόμενη φορά να μην πλησιάσουν χώρο συγκεντρώσεως μας και τους δίνουμε και μια ιδέα: Πιο έξυπνο θα ήταν αν δημοσιεύατε μια φωτογραφία με τους 3 συναγωνιστές που πήγαν να ανοίξουν το γραφείο μας νωρίς και να γράφετε ότι στην εκδήλωση ήταν μόνο… 3 Χρυσαυγίτες! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…