Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΠΑΓΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ

polydoras_fragos
Γράφει ο Αντίοχος.
Είναι παρατηρημένο, πως όταν οι (κρυφές) δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής, εμφανίζονται δημοσιεύματα για την ίδρυση νέου κόμματος-μαϊμού της «λαϊκής δεξιάς» – με σκοπό να κρατήσει τις συνεχείς διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή και μετά τις εκλογές να τις επιστρέψει στο σάπιο σύστημα εξουσίας. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των δημοσιευμάτων για το κόμμα-παγίδα, είναι ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος. Τώρα, προσετέθη και ο Βύρων Πολύδωρας (ή… «στρατηγός Άνεμος»), μετά την διαγραφή του από την ΝΔ. Ας δούμε το νέο δημοσίευμα:
«Ραντεβού Πολύδωρα – Φραγκου! Έρχεται κόμμα …”λαϊκής δεξιάς”; Που έγινε η συνάντηση
Έρχεται η “λαϊκή δεξιά” σε κόμμα Πολύδωρα – στρατηγού Φράγκου; Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο έγινε στο καφέ Βέρντε στου Παπάγου, με “προξενητή” δημοσιογράφο πρώην στρατιωτικό. Στη συνάντηση βρέθηκε και πρόεδρος ένωσης αποστράτων.
Η δημιουργία ενός κόμματος το οποίο θα αποτελέσει το “φράγμα” του ρεύματος νεοδημοκρατών προς την οργάνωση – κόμμα της Χρυσής Αυγής ,είναι ένα θέμα που προβληματίζει εδώ και καιρό τη Συγγρού. Οι σκέψεις για “ανάσταση” του Καρατζαφέρη δεν φαίνεται να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η δημιουργία ενός κόμματος υπό την απόλυτη ηγεσία του στρατηγού Φράγκου επίσης είναι μια λύση που δε περπατάει. Κι αυτό γιατί και ο πρώην Α/ΓΕΣ είναι “σιγουρατζής” και δεν θέλει να πάρει το ρίσκο μιας αποτυχίας και επειδή οι “εχθροί” που έχει και εντός της ΝΔ αντιδρούν.
Έτσι το “φευγιό” του Βύρωνα Πολύδωρα φαίνεται να εξυπηρετεί κάπως τη Συγγρού που δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κόμματος που θα μπορούσε να κρατήσει “μαντρωμένους” τους χαμένους προς την ακροδεξιά ψηφοφόρους της.
Τώρα όσοι ξέρουν Πολύδωρα και Φράγκο είναι λογικό να αναρωτηθούν πόσα 24ωρα μπορούν αυτοί οι δύο να συνυπάρξουν! Δεχόμαστε προβλέψεις…
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Φράγκος όλο… διαψεύδει ότι θέλει να ασχοληθεί με τη πολιτική και όλο δείχνει με τα ραντεβού και τις επαφές του ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι αυτό»
.
Η πραγματικότητα είναι η εξής:
1ον) Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος. Εάν εμφανιστεί τέτοιο κατασκεύασμα, όλοι θα γνωρίζουν ότι θα πρόκειται για στημένη δουλειά του συστήματος.
2ον) Τι να μας πει κι ο Βύρων; Ότι δεν ψήφισε έναν νόμο στα τέλη του 2013, ενώ όλα αυτά τα μαύρα χρόνια έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς τους νόμους, της δυστυχίας μας;
3ον) Με παλιά υλικά δεν φτιάχνεται τίποτα καινούργιο. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλουδάκι τους στα σκοτεινά υπόγεια της πιάτσας Συγγρού και ν’ αφήσουν τα σενάρια και τα παιχνιδάκια. Τώρα πια δεν τους σώνει τίποτα!
4ον) Τέλος, οφείλω να σας μεταφέρω και τις φήμες που κυκλοφορούν για τους φερόμενους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας. Έτσι, ο στρατηγός Φράγκος δε φέρεται να επιθυμεί εμπλοκή του με τέτοιες τυχοδιωκτικές επιλογές, διότι φιλοδοξία του είναι να κληθεί κάποτε ως… υπερκομματική προσωπικότητα να γίνει δοτός πρωθυπουργός, για να μας… σώσει. Πιστεύει (ή του έχουν τάξει…) πως η στιγμή αυτή θα ’ρθει μετά τη συντριβή της ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές και την αποκαθήλωση του φον Αντωνάκη… Ο δε Βύρων, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο Πάνο, να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του συνονθυλεύματός του, στις επόμενες εκλογές.
5ον) Οπότε, άνθρακες ο θησαυρός…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…