Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το αντισυνταγματικό τόξο περικόπτει τις βουλευτικές αποζημιώσεις των πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής


Το αντισυνταγματικό τόξο περικόπτει τις βουλευτικές αποζημιώσεις των πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής
Για ακόμη μια φορά η Βουλή των Ελλήνων γίνεται πιόνι στη σκακιέρα των ανθελλήνων πολιτικάντηδων μέσω της οποίας προωθείται η περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των Συναγωνιστών-βουλευτών, Χρήστου Παππά και Γιάννη ΛαγούΟι ίδιοι οι οποίοι με παράνομα αποδεικτικά μέσα και καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου στέρησαν την ελευθερία νομίμων εκλεγμένων πολιτικών προσώπων, χαρακτηρίζουν σήμερα αδικαιολόγητη την απουσία τους από το Κοινοβούλιο!
Ερωτά ο Μεϊμαράκης ως εκπρόσωπος της Βουλής το αρμόδιο όργανο, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για το αν δικαιούνται οι τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να λαμβάνουν αποζημίωση ή όχι για κάθε αδικαιολόγητη μετά την πέμπτη απουσία τους. Όταν το 2002 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης με απόφαση του απαριθμούσε τις περιπτώσεις κατά τις οποίες θεωρείται δικαιολογημένη η απουσία Βουλευτή από συγκεκριμένη συνεδρίαση, δεν είχε καν φανταστεί τη σύγχρονη κοινοβουλευτική πραγματικότητα και τα υψηλά ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν έχει συμβεί ξανά στην Ιστορία του Ελληνικού Κράτους από τη γέννησή του ως σήμερα αρχηγός κόμματος εν μέσω της θητείας του να φυλακίζεται και συνεπώς καμία απόφαση Προέδρου Βουλής δεν θα κάλυπτε την παρούσα κοινοβουλευτική εξέλιξη.
Επί της γνωμοδοτήσεως του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους 31 νομικοί σύμβουλοι αποφάσισαν πως πρέπει να γίνουν περικοπές, καθώς οι απουσίες είναι αδικαιολόγητες! Από την άλλη πλευρά, 21 νομικοί σύμβουλοι θεώρησαν ακούσια την απουσία των βουλευτών, οι οποίοι δίχως άλλο έπρεπε να συμμορφωθούν με τις νομότυπες πράξεις της συντεταγμένης πολιτειακής εξουσίας.
Η απουσία, δηλαδή η στέρηση της προσωπικής τους ελευθερίας εν όψει και του συνταγματικώς κατοχυρωμένου τεκμηρίου αθωότητας θέτει ερωτήματα ως προς την σκοπιμότητα της παρούσας ενέργειας του προέδρου της Βουλής. Η ισχυρή αντίθετη γνώμη από νομικούς ενδυναμώνει τον ισχυρισμό μας περί κατασκευασμένου ψεύδους που σκοπό έχει να πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πλανάται όποιος πιστεύει πως με τέτοια μέσα θα παγώσουν την ανοδική μας πορεία.
Ας μην ξεχνάμε πως κάθε κρατούμενος δικαιούται να λάβει έκτακτη άδεια εξόδου με απόφαση αρμόδιου δικαστικού λειτουργού προς εκπλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Με άλλα λόγια ο ίδιος δικαστικός λειτουργός που δίνει άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό, την ίδια στιγμή απορρίπτει την αίτηση αδείας για νομίμως εκλεγμένα πρόσωπα για να συμμετάσχουν σε σημαντικές ψηφοφορίες, αλλοιώνοντας την δημοκρατία και την λαϊκή ετυμηγορία, όπως αυτή εκφράστηκε με τις τελευταίες εκλογές.
Θα μπορούσε βέβαια να έχει εφαρμόσει τη διάταξη του νόμου και να μην έχει απορρίψει τις αιτήσεις για άδεια των Συναγωνιστών μας να εμφανιστούν στο Κοινοβούλιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συνέφερε την διεφθαρμένη πολιτική εξουσία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…