Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα!


12
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα!
Είναι μια ιστορία γεμάτη ψέματα και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Είναι η ιστορία που προσπαθεί να πλασάρει στους Έλληνες το σάπιο πολιτικό κατεστημένο με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ. Είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας.
Η πρώτη εικόνα είναι από εκδηλώση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, που όλα τα συστημικά μέσα αποκαλούν ανερυθρίαστα «εγκληματική οργάνωση» και την παρουσιάζουν δήθεν να καταρρέει δημοσκοπικά. Η τελευταία είναι από την πρόσφατη ομιλία της κας Ζ. Κωνσταντοπούλου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Τρεις κάλπες - Ένας στόχος. Ανατροπή σε Δήμους, Περιφέρειες, Ελλάδα και Ευρώπη». Ήταν η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Όταν το πρωτοκλασάτο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδυνατεί να συγκεντρώσει περισσότερους από 50 κομματικούς συνδικαλιστές και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, ενώ χιλιάδες Ελλήνων συρρέουν στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, το σύστημα πανικοβάλλεται.Καταλαβαίνει την αδυναμία του ν’ αντιμετωπίσει πολιτικά το γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα και κινητοποιεί μηχανισμούς διώξεων και φυλακίσεων.
Ετοιμάζουν μήνες τώρα τη διαδοχή της εξουσίας. Σχεδιάζουν την άνοδο στην εξουσία του mr. Alexis και κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να πείσουν τους πάντες για το σχεδόν τετελεσμένο του αποτελέσματος. Οι οργουελικής σύλληψης δημοσκοπήσεις τους δεν έχουν προηγούμενο.
Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ελληνικό λαό, που κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου, τους χαλάει τα σχέδια. Δοκίμασαν σφαίρες, φυλακίσεις, διώξεις και συκοφαντίες αλλά δεν πέτυχαν.
Βλέπουν με τρόμο τη Νέμεση που καλπάζει καταπάνω τους και ετοιμάζονται να τα παίξουν όλα για όλα. Θα πάρουν την απάντηση τους σε λίγες εβδομάδες.
Καρανικόλας Χρήστος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…