Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απόλυτη υποταγή Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους


Απόλυτη υποταγή Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους
Όσο πλησιάζουν οι κάλπες και όσο η ραγδαία καθοδική πορεία της ΝΔ συνεχίζεται, τόσο περισσότερο ο Σύριζα και δη ο πρόεδρός του, προβαίνουν σε δηλώσεις υποταγής στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Οι παλαιότερες- προεκλογικές μεγαλόστομες διακηρύξεις του αριστερίστικου συνεταιρισμού περί «σκισίματος» των μνημονίων και διαγραφής του «απεχθούς» χρέους, έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Από κοινού, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του Σύριζα Σταθάκης και ο ίδιος ο Τσίπρας, φροντίζουν δια των δημοσίων δηλώσεών τους να καθησυχάζουν τα ξένα κέντρα εξουσίας, εις ότι αφορά την επόμενη μέρα στην Ελλάδα κάτω από την πιθανή εξουσία του Σύριζα.
Ακολουθώντας κατά γράμμα την προεκλογική τακτική Σαμαρά και ΝΔ, όταν ο θλιβερός πρωθυπουργός έταζε αναδιαπραγμάτευση μνημονίων, καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ανακατάληψη των πόλεων και λοιπές φαιδρότητες, τα ηγετικά στελέχη του Σύριζα αποδεικνύουν καθημερινά πως έχουν επέλθει παρασκηνιακές συμφωνίες οι οποίες και καθορίζουν την πολιτική γραμμή της Κουμουνδούρου.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι δηλώσεις Τσίπρα από την Κομοτηνή, όπου δίχως περιστροφές αποκάλυψε πως  «δεν είμαστε μπαταχτσήδες και θα αναλάβουμε το χρέος»! Η δήλωση αυτή από μόνη της αποτελεί την στροφή 180 μοιρών του Σύριζα, σχετικά με το ζήτημα του δημόσιου χρέους.Είναι πρόσφατη άλλωστε και η θέση του κυρίου Σταθάκη πως το επαχθές χρέος κυμαίνεται σε επίπεδα του 5% του συνολικού δημοσίου χρέους της Ελλάδος.
Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις επί των οικονομικών για να αντιληφθεί ο καθένας πως υπάρχει μια δραματική μεταβολή των πρότερων διακηρύξεων της Κουμουνδούρου. Μεταβολή η οποία καθιστά το Σύριζα έτοιμο για να λάβει την εντολή από τα ξένα κέντρα εξουσίας, προκειμένου να κυβερνήσει. Και καθώς τα κουκιά δεν βγαίνουν μέχρι τώρα, οι θέσεις Σύριζα θα πρέπει με τον ένα ή άλλο τρόπο να συγκλίνουν με εκείνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μιας και η μελλοντική τους συνεργασία κρίνεται αναπόφευκτη. Αυτό απαιτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι, αυτό και θα γίνει.
Προς την κατεύθυνση αυτή, καμία εντύπωση δεν προκαλεί η ξεκάθαρη αναφορά Σταθάκη πως με κυβέρνηση Σύριζα η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ. Είναι σαφές, πως η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου παίρνει διακριτές αποστάσεις από φωνές στο εσωτερικό του κόμματος, φωνές που ζητούσαν επιτακτικά την εγκατάλειψη των μνημονιακών πολιτικών. Οι κόκκινες γραμμές έχουν διαγραφεί για τις πολιτικές διακηρύξεις Σύριζα και οι άλλοτε αδιαπραγμάτευτες θέσεις, κείτονται πλέον σε συντρίμμια.
Η μεταμόρφωση του κόμματος και του προέδρου του, είναι αποτέλεσμα των εντολών τις οποίες λαμβάνει από το εξωτερικό και από πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα στο εσωτερικό. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως το δέσιμο της Ελλάδος στις δαγκάνες του ΔΝΤ και της Τρόικας έγινε από τη «σοσιαλιστική» κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ο διάδοχός του, το ψευδοσοσιαλιστικό Σύριζα είναι η πρόθυμη πολιτική μαριονέτα των ξένων η οποία θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο των μνημονίων και της δουλείας των τόκων.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η οποία ευθαρσώς και ξεκάθαρααπό τα χείλη του Αρχηγού της, έχει απαντήσει: «Στο δίλημμα ευρώ η Ελλάδα επιλέγουμε Ελλάδα! Επιμένουμε στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους ως επαχθούς»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…