Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θεοδώρα Τζάκρη: «Θα μας πάρει όλους το ποτάμι της Χρυσής Αυγής»Θεοδώρα Τζάκρη: «Θα μας πάρει όλους το ποτάμι της Χρυσής Αυγής»
Η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη με άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφερόμενη στα τερτίπια και τα νέα δημιουργήματα του πολιτικού κατεστημένου (π.χ. «Το Ποτάμι», οι «58» κ.λ.π.), προκειμένου αυτό να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, ανάμεσα σ΄άλλα «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» λέγοντας τα εξής: «Η Ελλάδα αυτήν την περίοδο και η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από ένα σιγανό ποταμάκι του εκσυγχρονισμού, αλλά από έναν χείμαρρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Έχει ανάγκη από την ακριβώς ανάποδη πορεία. Να αναχρονίσει, εάν το προηγούμενο ήταν εκσυγχρονισμός, τις σχέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, να προστατεύσει κοινωνικές ομάδες, να προστατεύσει την ελληνική βιομηχανία, τον αγροτικό τομέα και την κτηνοτροφία, να πάρει από τους λίγους και να δώσει στους πολλούς. Διότι, ειδάλλως, θα μας πάρει όλους το ποτάμι της Χρυσής Αυγής, καθώς όπου υπάρχει απόγνωση υπάρχουν και σωτήρες».
Η Τζάκρη κινείται «στην πιάτσα» και αφουγκράζεται τις διαθέσεις του κόσμου. Έχει αντιληφθεί ότι ο κόσμος δεν έχει φάει το παραμύθι που του σερβίρουν ο Σαμαράς και τα φερέφωνά του σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δυναμώνει ολοένα και περισσότερο ανάμεσα στον Ελληνικό Λαό.
Ζητάει, λοιπόν, την ενίσχυση της «ριζοσπαστικής αριστεράς», υπονοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο και συνεργαστεί στις επόμενες εκλογές, για να μην παρασύρει όλο το πολιτικό σύστημα «το ποτάμι της Χρυσής Αυγής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει καθημερινά να δείχνει ότι προσαρμόζεται στην συστημική χοάνη, προκειμένου να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση εξουσίας του καθεστώτος. Επομένως, «το ποτάμι της Χρυσής Αυγής» είναι σίγουρο ότι θα βουλιάξει το σαπιοκάραβο των αντεθνικών και αντιλαϊκών κομμάτων που έχουν παραχωρήσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία και έχουν καταστρέψει κάθε έννοια Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Γιώργος Μάστορας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…